-
Στα 40000χλμ παρατήρησα σκασίματα/ραγάδες στα πλαινά του ελαστικού. Το πέλμα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση.Γενικότερα καλό ήταν. Όπως και να'ναι έχει όμως ήρθε η ώρα του.
Τα pirelli δεν είναι λίγο τσιμπημένα;
Καλές διαδρομές με το suzuka να έχουμε!!! -
Θα ηθελα να ρωτησω κατι οποιος suzukovios ξερει να μου πει.Ειμαι 21 και σκεφτομαι να κανω την τρελα μου και να χτυπησω ενα suzuki jimny cabrio αλλα προβληματιζομαι ακομα και ηθελα να ακουσω αποψεις,τι καταναλωση και γενικα τι κοστος χρησης εχει,αν μπορει να κινηθει σε εθνικη οδο και αν το a/c του κανει δουλεια.Επισης οτι αλλο μπορειτε να μου πειτε ευπροσδεκτο
-
εισαι 21 και θελεις να παρεις αυτο το ΑΧΡΗΣΤΟ αμαξι;
-
Ο χρήστης rogue4ever έγραψε:
Θα ηθελα να ρωτησω κατι οποιος suzukovios ξερει να μου πει.Ειμαι 21 και σκεφτομαι να κανω την τρελα μου και να χτυπησω ενα suzuki jimny cabrio αλλα προβληματιζομαι ακομα και ηθελα να ακουσω αποψεις,τι καταναλωση και γενικα τι κοστος χρησης εχει,αν μπορει να κινηθει σε εθνικη οδο και αν το a/c του κανει δουλεια.Επισης οτι αλλο μπορειτε να μου πειτε ευπροσδεκτοΑπό τη μικρή μου εμπειρία με jimny (δεν είμαι κάτοχος) έχω κρατήσει τα εξής:
Εξαιρετικό εκτός δρόμου (πάει παντού κυριολεκτικά)
Πολύ μικρός χώρος αποσκευών
Μπορεί να διατηρήσει ταχύτητες των 120χλμ/ωρα στην ΕΟ αλλά με πολύ θόρυβο στην καμπίνα .
Στενότητα εσωτερικού. -
Ποπολάρε σταμάτα να γίνεσαι προαγωγός, άιντε στο focus forum
Για το cabrio ξανασκέψου το αν και κατά πόσο σου χρειάζεται/ το προτιμάς από το κλειστό.
Κατανάλωση γύρω στα 10λ/100χλμ. Εκτός δρόμου έχεις το 15άρι.
Κόστος χρήσης: και να μην αλλάζεις λάδια δεν έχει ανάγκη
Σε εθνική μέχρι 100χλμ/ώρα. Παραπάνω, είναι εκθετική η αύξηση της αδρεναλίνης με την αύξηση της ταχύτητας και δεν συνιστάται. Όχι ότι δεν το κάνουν κάποιοι.
Αυτό με το A/C, πρώτη φορά ακούω(βλέπω) κάποιον να το ρωτάει, ξέρω γω, καλό είναι, εκτός κι αν μένεις πουθενά με 55C, οπότε δεν ξέρω -
Γιατι το κραζετε φενεται badd ass οχημα γιαυτο το σκεφτομαι.Ωχ αν ειναι να εχω θορυβο το καμπριο μαρεσει ετσι για να ειναι κατι το διαφορετικο να βαζω και τα μωρα πισω να γουσταρουνε.Το βιταρα λετε να ειναι καλυτερο?Επαρχια θα το εχω το jimny αν το παρω και θα κανω και κανα ταξιδι 100-150 χιλιομετρων λετε να μην κανει?
-
Καλά αμα περιμένεις να πάρεις κάμπριο και μάλιστα jimny για να γουστάρουν τα μωρά, άστα βράστα. Είναι σοβαρή και δυσκολα αναστρέψιμη η κατάσταση
-
Συγνωμη αλλα φενεται δεν με επιασες.Θελω να παρω κατι εναλακτικο να μην ειναι σαν τα συνηθισμενα γιαυτο μου αρεσει αυτο το στυλακι,προσωπικα τις γκομενες τις γραφω στα @@ μου δεν με ενδιαφερει απλα πιστευω ειναι ωραιο το καμπριο εχει αλλη ομορφια
-
Καμπριο ειναι το μιατα οχι το τζιμνι
-
Εχει soft top κουκουλιτσα πισω αυτο εννοω λεγοντας καμπριο
-
Με λιγοτερο απο 10Κ χτυπας κ cherokee να κανεις ανετα τη δουλεια που θες. Εχεις κ ταξιδι στην εθνικη κ μουρη κ οφροουντ.
-
Καμια σχεση στα εξοδα χρησης ομως.
-
Jimny...
Ημίμετρα...
Αν είναι να πάρεις κάτι καν'το σωστά:
-
Φίλε μου όχι jimny. Θα σε κουράσει και ζαλίσει το κεφάλι συνάμα.
-
Δικιο εχουν οι απο πανω!
Βασικα παρε ενα Range, εκτος αν θες κατι πιο σπορ οποτε Cayenne Turbo. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Καμια σχεση στα εξοδα χρησης ομως.σαφως, τελη 2,5λιτρου, αντιστοιχες ασφαλειες και καταναλωση, η οποια ομως και με το τζιμνυ αυξημενη θα ειναι. Ομως για μενα αξιζει να δινεις ενα χιλιαρικο παραπανω το χρονο παγια εξοδα σε σχεση με το μικρο αλλα να κανει για τη δουλεια που θες. κοιταξα λιγο πριν τια αγγελειες στο καρ.γρ και εμεινα τζιμνυ κ τσεροκι σε παραπλησιες τιμες!!!
απο κει κ περα μπορει να παει ο ανθρωπος σε πιο συμβιβαστικες λυσεις οπως κια σπορτατζ σουζουκι γκραν βιταρα κλπ κλπ
παραδειγματα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/395285/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/710010/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/739414/ χαμηλη καταναλωση
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/888079/ απολυτα οντοπικ κ λιγο δυνατοτερο (θα πηγαινει με 130 ταξιδι )
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Jimny...Ημίμετρα...
Αν είναι να πάρεις κάτι καν'το σωστά:
http://4wheeldrive.about.com/library/uc/ucgraphics/Psycho_04JeepWranglerX0001.JPG+1.
Και ακόμα καλύτερα το 5θυρο Unlimited SoftTop.
Από μικρός λάτρευα τα ανοιχτά Jeep.
Δυστυχώς η κατασταση στην Ελλάδα 'φτιάχνει' όμως υποκαταστατα. Καλό το Jimny Cabrio και ίσως καλύτερο το προηγούμενο GV 1,6 Cabrio (σε μτχ πλέον). Καλοκαιρινό παιχνίδι! -
Γιατί όχι μία Lotus Exige αντί για Jimny?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί όχι μία Lotus Exige αντί για Jimny?Δεν ειναι καμπριο και δεν χωραει γκομενιτσες .
-
Ορισμένες απορείες απο καποιον που θελει να αγορασει καινουργιο JIMNY
- Ποιά αντιπροσωπεία ή έμπορο προτεινετε και γιατι?
- Υπάρχει κάποιος που πρεπει να αποκλεισω και γιατι?
- Ενδιαφερομαι για την εκδοση Sport της οποιας η τιμη σε Autoprofit είναι 15.400 χωρις μεταλλικο χρωμα και χωρις r/cd
- Τι ελαστικότητα εχουν οι εμποροι-αντιπροσωπειες αυτό τον καιρο ώστε να προσφερουν καποια αξιολογα δωρα? ΠΧ α) μεταλλικο χρώμα, εξοδα πινακιδων κλπ, r/cd clarion (το εργοστασιακο), β) μεταλλικο χρώμα, συναγερμο, καλυμα δαπεδου αποσκευων ή υποβραχιονιο
- Γνωριζετε αν τα χρώματα clear beige metallic kai quasar gray metallic χουν μεγαλο χρόνο αναμονής?
- Οτιδηποτε κρινεται εσεις χρήσιμο να με συμβουλεψετε
Ευχαριστω
SUZUKI FORUM