-
Ευχαριστω
-
οι πόρτες οι πίσω ανοιγουν ως πλαΐνες ή τις κολλησαν με ηλεκτροκόλληση?
-
Ανάρπαστο το Dacia Duster στη Γαλλία
Η αναμονή φτάνει έως και τους 7 μήνες.Η μεγάλη απήχηση του Dacia Duster στο αγοραστικό κοινό, έχει δημιουργήσει κάποιες «παράδοξες» καταστάσεις στην αγορά, για το είδος του μοντέλου και την εποχή που διανύουμε. Συγκεκριμένα στην Γαλλία, τα πρώτα ελαφρώς μεταχειρισμένα μοντέλα, πωλούνται ακριβότερα από τον τιμοκατάλογο της Dacia.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/dacia-duster.html -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Ανάρπαστο το Dacia Duster στη Γαλλία
Η αναμονή φτάνει έως και τους 7 μήνες.Η μεγάλη απήχηση του Dacia Duster στο αγοραστικό κοινό, έχει δημιουργήσει κάποιες «παράδοξες» καταστάσεις στην αγορά, για το είδος του μοντέλου και την εποχή που διανύουμε. Συγκεκριμένα στην Γαλλία, τα πρώτα ελαφρώς μεταχειρισμένα μοντέλα, πωλούνται ακριβότερα από τον τιμοκατάλογο της Dacia.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/dacia-duster.htmlΚάτι τέτοια κουφά μόνο σε κάτι συλλεκτικά δεν συμβαίνουν(για την τιμή των μεταχειρισμένων λέω)
-
Πάντως ότι θα έκανε τέτοιο σουξέ το Duster δεν το περίμενα .Τις βλέπω τις πωλήσεις της Dacia φέτος στο θεό.Το μόνο πρόβλημα θα είναι ότι πιθανόν αυτά τα αυτοκίνητα που πωλούνται μάλλον κανιβαλίζουν τα αντίστοιχα Renault. (όταν λέω αντίστοιχα εννοώ το Megane διότι το Duster αν δεν κάνω λάθος είναι μικρομεσαίο Suv κατ' επέκταση πολλοί μπορεί να το αγοράζουν αντί ενός Megane ή ενός Scenic καθώς και χώρους έχει και αρκετά καλή γκάμα κινητήρων οπότε γιατί να μην το προτιμήσουν σε σχέση με τα προαναφερόμενα που στην καλύτερη θα είναι και 2000-3000 ευρώ ακριβότερα.) Θα μου πείτε ποιοτικά δεν έχει καμία σχέση αλλά απ' ότι φαίνεται στο εξωτερικό μάλλον δεν το βλέπουν έτσι.
-
Ορεστη αν καποιος διαθετει λεφτα να αγορασει το Megane θα το κανει. Δεν νομιζω οτι θα παει να αγορασει το duster. Ειδαλλως θα προσπαθουσε να βαλει κανα χιλιαρικο παραπανω να παει σε Qashqai δικινητο
Τωρα βεβαια αν θελει καποιος φτηνη τετρακινηση αυτο ειναι αλλουνου father ευαγγελιο
Παντως στην περιοχη μου κυκλοφορουν 3 Duster. Τα 2 ειναι της περιοχης και το αλλο ειναι απο Κρητη. Αυτο μαλιστα εκανε και guest εμφανιση στην Πανεπιστημιουπολη μας σημερα -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ορεστη αν καποιος διαθετει λεφτα να αγορασει το Megane θα το κανει. Δεν νομιζω οτι θα παει να αγορασει το duster. Ειδαλλως θα προσπαθουσε να βαλει κανα χιλιαρικο παραπανω να παει σε Qashqai δικινητο
Τωρα βεβαια αν θελει καποιος φτηνη τετρακινηση αυτο ειναι αλλουνου father ευαγγελιο
Παντως στην περιοχη μου κυκλοφορουν 3 Duster. Τα 2 ειναι της περιοχης και το αλλο ειναι απο Κρητη. Αυτο μαλιστα εκανε και guest εμφανιση στην Πανεπιστημιουπολη μας σημεραΔεν διαφωνώ καθόλου αλλά απ όσο φαίνεται από το άρθρο στην προηγούμενη σελίδα στην Ευρώπη σκέφτονται αλλιώς.
-
Συγγνωμη!!! Δεν ειχα διαβασει το αρθρο πιο πριν!!!
Ειναι λιγο ασχετο αλλα θα το πω.
Γιατι για να παω να δω καποιο μοντελο της Dacia θα πρεπει να παω στην Ξανθη?? Χαθηκε ο κοσμος να φτιαξουν και εδω (Κομοτηνη) μια αντιπροσωπεια? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Συγγνωμη!!! Δεν ειχα διαβασει το αρθρο πιο πριν!!!
Ειναι λιγο ασχετο αλλα θα το πω.
Γιατι για να παω να δω καποιο μοντελο της Dacia θα πρεπει να παω στην Ξανθη?? Χαθηκε ο κοσμος να φτιαξουν και εδω (Κομοτηνη) μια αντιπροσωπεια?Δεν είναι τίποτα.Ελλαδιστάν.
Και PGA
Και γενικότερα μικρό δίκτυο αντιπροσώπων Renault-Dacia -
Κοίτα πάντως εγώ που το έχω δει μπορώ να σου πω ότι είναι ένα ικανοποιητικό αυτοκίνητο όμορφο σχεδιαστικά.Δεν έχει κάποια σοβαρή έλλειψη και δείχνει ποιοτικότερο από τα άλλα Dacia(χωρις απαραίτητα να είναι).Πιστευώ πάντως πως με μία καλή προοθητική ενέργεια από την αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα κι ένα καλό πακέτο προσφορών μπορεί να πάει καλάδιότι πάνω απ' όλα είναι αρκετά τίμιο για τα λεφτά του(το 4χ2 γιατί το 4χ4 το θεωρώ λίγο ακριβό.)
-
Πήγα σήμερα μέχρι την αντιπροσωπία που πήρα το τουτούνι να πάρω ένα κάλυμμα για τον χώρο αποσκευών που είχα παραγγείλει και περίμεναν προς παράδοση 4 Duster όλα 4χ4.Μάλιστα ο πωλητής που μου το πούλησε μου είπε (του έπιασα βλέπετε και την κουβέντα) ότι έχουν αρχίσει να πιστευόυν ότι θα πάει καλά και πως το Σεπτέμβρη τα έχει παει πολύ καλύτερα από τον Αυγουστο.
-
Το ειδα χτες ,δεν το οδηγησα.
Χωρις να εχει κατι να σε εντυπωσιασει , παρολαυτα ειναι κομψο ,με απλες γραμμες (ο elteo θα γελασει) και βεβαια θα το επαιρνα χωρις καν να το οδηγησω. -
αρκετα duster στον δρομο...πουλαει μαλλον
-
Σκέψου πουλάει και είναι και Dacia.Αντε να το είχαν φέρει με τα σήματα της Renault.Πόλεμος θα γινόταν τώρα
-
Ναι ρε γμτ ........ το θελω με σηματα Renault λιγο καλυτερη ποιοτητα εσωτερικου και 1400αρη Tce στην ιδια τιμη
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ναι ρε γμτ ........ το θελω με σηματα Renault λιγο καλυτερη ποιοτητα εσωτερικου και 1400αρη Tce στην ιδια τιμηΝομίζω δεν ζητάς τίποτα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι ρε γμτ ........ το θελω με σηματα Renault λιγο καλυτερη ποιοτητα εσωτερικου και 1400αρη Tce στην ιδια τιμη
Νομίζω δεν ζητάς τίποτα.
οπως ειχε πει και ο cosneo , αν ηταν λιγο πιο ομορφο , με σηματα Renault , αναβαθμισμενη ποιοτητα εσωτερικου και Tce στην ιδια τιμη , ο κοσμος θα ηταν εξω απο τις αντιπροσωπείες γονατιστος και θα φωναζε ΄΄ ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΄΄
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Νομίζω δεν ζητάς τίποτα.
οπως ειχε πει και ο cosneo , αν ηταν λιγο πιο ομορφο , με σηματα Renault , αναβαθμισμενη ποιοτητα εσωτερικου και Tce ο κοσμος θα ηταν εξω απο τις αντιπροσωπείες γονατιστος και θα φωναζει ΄΄ ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΄΄
Μια χαρά όμορφο είναι πάντως.
-
Στο χτεσινό autobild έχει συγκριτικό το τετρακίνητο Duster με το Suzuki sx4.
Τα σχόλια τα αναμενόμενα πλέον για το duster με βασικά αρνητικά: τα πλαστικά, την εργονομία κάποιων διακοπτών και το συνδυασμό στην τετρακίνητη έκδοση του 1.6 με το κοντό κιβώτιο λόγω έλλειψης δύναμης, που οδηγεί σε αυξημένη κατανάλωση και θόρυβο στις υψηλές ταχύτητες, αλλά δεν νομίζω ότι παίρνει κανείς το Duster για να το τελικιάζει. Γράφει τα καλύτερα για την ανάρτηση και την άνεση του duster, την τετρακίνηση του και τις δυνατότητες εκτός δρόμου.
Πάντως το autobild γράφει λίγο ότι να 'ναι!
Μέσα στο τεύχος έχει έρευνα για τις καλύτερες αγορές μέχρι 20.000 euro.Εκεί έχει τη δικίνητη έκδοση και γράφει: 'Πολύ καλή πρόταση, αν και αξίζει να δαπανήσετε τα 2.500 euro που απαιτούνται για την απόκτηση της τετρακίνητης έκδοσης'. Στο συγκριτικό με το sx4 στο συμπέρασμα γράφει: 'Το τετρακίνητο duster δεν μας άφησε την ίδια γλυκιά γεύση με τη δικίνητη έκδοση'. Αυτό πάει να πει συνέπεια απόψεων μέσα σε ένα κιόλας τεύχος.Επίσης 1η φορά, απ'όσο θυμάμαι, στη σύγκριση δημοσιεύει σε μοντέλο την τιμή μετα από προσφορά και το εξηγεί τουλάχιστον με αστεράκι. Αλλά μέχρι τώρα ήξερα ότι γίνεται σύγκριση αρχικών τιμών, και αυτό νομίζω είναι το σωστό. Αλλά η διαφορά duster sx4 θα ήταν κατα πολύ μεγαλύτερη. Αντικειμενικότητα.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάντως το autobild γράφει λίγο ότι να 'ναι!
Μέσα στο τεύχος έχει έρευνα για τις καλύτερες αγορές μέχρι 20.000 euro.Εκεί έχει τη δικίνητη έκδοση και γράφει: 'Πολύ καλή πρόταση, αν και αξίζει να δαπανήσετε τα 2.500 euro που απαιτούνται για την απόκτηση της τετρακίνητης έκδοσης'. Στο συγκριτικό με το sx4 στο συμπέρασμα γράφει: 'Το τετρακίνητο duster δεν μας άφησε την ίδια γλυκιά γεύση με τη δικίνητη έκδοση'. Αυτό πάει να πει συνέπεια απόψεων μέσα σε ένα κιόλας τεύχος.Το πρόσεξα και εγώ αυτό! Πικρή γευση το 4κίνητο σε σχέση με το 2κίνητο αλλά αξίζει η επιπλέον δαπάνη του 4κίνητου σε σχέση με το 2κίνητο!
Dacia Duster