Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Εκτός από την προϊστορία που λες υπάρχει και η σημερινή ιστορία άλλων εταιριών εκεί έξω για τις οποίες ο Τύπος κάνει γαργάρα.
ο κοσμος δεν την εμπιστευεται πλεον.
Ο κόσμος δεν μπορεί να μην εμπιστεύεται πλέον κάτι που δεν είχε ποτέ.
Άρα αυτό που λες είναι άτοπο.
Δεν αγοράζουν συνέχεια ούτε θα συνεχίσουν να αγοράζουν για πάντα αμάξια οι 40άρηδες, 50άρηδες κτλ.
Υπάρχει και αγοραστές 20άριδες, ξέρεις που αγοράζουν πρώτη φορά αμάξι.
δεν προσφερει κατι ουσιαστικα παραπανω απο τον ανταγωνισμο , δεν αποτελει ελκυστικο πακετο.
Σοβαρά;
Το να μην βλέπουμε ότι ο Τύπος προμοταρει τo ΦολκσΒάγκεν Γκρουπ είναι τουλάχιστον αφελες.
η αλφα στο συνολο της δε θεωρω οτι προσφερει κατι παραπανω απο τον ανταγωνισμο, σε συγκεκριμενα μοντελα/εκδοσεις φυσικα και προσφερει
οι νεοι αγοραζουν πολλες φορες με τα κριτηρια των γονιων τους, κατι που στη δικη μου περιπτωση ευτυχως δεν ισχυει
θα ηθελα να ηξερα το ποσοστο των νεων αλφιστι των οποιων οι γονεις δεν ειχαν ποτε ιταλικο
το 'πλεον' το λεω γιατι δεν ειμαι τοσο μεγαλος για να γνωριζω τι γινοταν το 70 και το 60 και πριν γενικα παει η αλφα στη φιατ (οι παλιοτεροι λενε οτι στη φιατ μπουρδελεψε)
το 'πλεον' επισης το λεω γιατι πολυς κοσμος εχει αγορασει αλφα στην ελλαδα μεχρι και τις 156/147..
πού πηγαν ολοι αυτοι?
2 οι περιπτωσεις..
α) την εμπιστευτηκαν για τελευταια φορα (εχω ακουσει ανθρωπους να εχουν χαροκαει απο παλιοτερες αλφα και πλεον να μη θελουν να τις ακουνε)
β) ο ανταγωνισμος προσφερει τετοια πακετα πλεον , αρα δεν υπαρχει λογος να πας στην αλφα
ξαναρωτω πού ειναι το κοινο που ειχε η αλφα κατα το (αμεσο σχετικα) παρελθον?
εκει που μπορει να ελπιζει η εταιρεια πλεον ειναι στους νεοτερους, αλλα οι νεοτεροι πρωτα θα επηρεαστουν απο τους γονεις και τους γνωστους και στο ΤΕΛΟΣ απο τον τυπο που αλλωστε πλεον
ειναι σχεδον νεκρος
τελος μιας και ειπες για τη σημερινη ιστορια..
τι ακριβως εννοεις?
οτι η αλφα εγινε πιο αξιοπιστη, ή οτι καποιοι αλλοι εγιναν πιο αναξιοπιστοι?
διαβασες πουθενα οτι οι καινουριες αλφα χαλανε?
συμφωνα με τα περιοδικα τιποτα δε χαλαει