-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Νέο πόθεν έσχες - «Αποδείξτε πού τα βρήκατε»
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 05/09/2010
Για να δουμεΕγω έχω φτάσει στο επίπεδο να διαβάζω τέτοιες πιπες (συγνώμη για την έκφραση ) και να γελάω, όποιος πιστεύει ακόμα μετά απο όσα έχει δει απο το ποιον των κυβερνώντων πως είναι ικανοί να πειράξουν 1 τρίχα απ τ @@ του (έστω παράνομου κεφαλαίου) θέλει ψυχιατρική υποστήριξη.
Απλά θα προτιμήσουν να φορολογήσουν το κλάσιμο
οντως ρε φιλε.οντως.
εδω οι ιδιοι οι βουλευτες δειχνουν καρτα κ ταξιδευουν δωρεαν παντου.χαχαχα.
δεν μπορω να καταλαβω ομως ενα πραγμα.
ο ελληνας εγινε ηλιθιος η γεννηθηκε τλκ?
υπαρχουν ακομα ατομα που υποστηριζουν το πασοκ κ τα μετρα του.ημαρτον δηλ..!!
κ μιλαμε για ατομα που ειναι απλοι δημ.υπαλληλοι ηοτιδηποτε αλλο χαμηλου εισοδηματος.Στο αρχικο μου ποστ εξεφρασα τη δυσπιστια μου (Για να δουμε ) για την εφαρμογη του μετρου, το οποιο παντως θεωρω αναγκαιο, οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα.
Προσωπικα εχω τη χειροτερη αποψη για το ποιον των κυβερνωντων και εχω τη στοιχειωδη νοημοσυνη να μην τους εχω ψηφισει ΠΟΤΕ, ουτε αυτους ουτε τους προηγουμενους. Πχ (ενδεικτικα απο το παρον θεμα, σελ.219):Δυστυχως τα νεα για τον ιδιωτικο τομεα, επιβεβαιώνονται. Τα διεψευσε ο 'υπαλληλος του μηνα του IMF' Παπακωνσταντινου
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων που ανακοίνωσε σήμερα με εγκύκλιό του το υπουργείο Οικονομικών
http://tvxs.gr/node/58661
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=29713147ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Επισημο ξεπλυμα μαυρου χρηματος απο το κρατος. Τα λαμογια, που εβγαλαν στο εξωτερικο τα κλεμμενα, τα επαναφερουν νομιμα, ξεπλυμενα, πεντακαθαρα και (σχεδον) αφορολογητα!
To 'κρατος' δεν ζηταει ποθεν εσχες, αλλα επιτρεπει τα χρηματα αυτα να καλυψουν τεκμηρια κι ποθεν εσχες στην Ελλαδα! Αφου τους αφησε να τα βγαλουν στο εξωτερικο, χωρις να ρωτησει που τα βρηκαν, και προκαλωντας προβλημα ρευστοτητας στην Ελλαδα και τις τραπεζες, τωρα τα νομιμοποιει και μαλιστα σχεδον αφορολογητα!!!!!!
Αδικια παντως που τους παιρνει φορο 2,5%. Στην αναγκη, αυτα τα χρηματα ας τα παρει απο τους συνταξιουχους, κοβοντας και το υπολοιπο δωρο Πασχα και Χριστουγεννων. Χιλιες φορες να τα παρει απο τους ασυνειδητους κωλογερους, που απομυζουν τα ταμεια ζωντας 80+ χρονια, παρα απο τους 'επενδυτες'..... ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑΠερα λοιπον απο τα 'πιστοποιητικα αντιπολιτευτικης δρασης', μπορει καποιος να εξηγησει και σε μας που γεννηθηκαμε ηλιθιοι και χρειαζομαστε ψυχιατρικη υποστηριξη **ΓΙΑΤΙ είναι προτιμοτερο να ΜΗΝ υπαρχει νομος για γενικο ελεγχο του ποθεν εσχες, από το να υπαρχει **(εστω κι αν υποθεσουμε ότι δεν θα εφαρμοστει από την παρουσα κυβερνηση);
-
δεν νομίζω ότι είπε αυτό ο τάσος, απλά επανέλαβε το αυτονόητο, ότι ο νόμος απλά θα υπάρχει
-
Δεν είναι προτιμότερο και δεν βλέπω κάποιον που να ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
Κάτι άλλο που θες διευκρίνιση ; -
Νομίζω η έκφραση του Τάσου 'να φορολογήσουν το κλάσιμο' περιγράφει με τον πιο χαρακτηρηστικό, γλαφυρό, ειλικρινή και απλό τρόπο την νοοτροπία των πρασινων/γαλάζιων κυβερνώντων μας...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν νομίζω ότι είπε αυτό ο τάσος, απλά επανέλαβε το αυτονόητο, ότι ο νόμος απλά θα υπάρχειΤο ξερω.
Αναφερομουν σε αυτο:δεν μπορω να καταλαβω ομως ενα πραγμα.
ο ελληνας εγινε ηλιθιος η γεννηθηκε τλκ?
υπαρχουν ακομα ατομα που υποστηριζουν το πασοκ κ τα μετρα του.ημαρτον δηλ..!!Το οτι υποστηριζω το μετρο (αμφισβητωντας μαλιστα την εφαρμογη του) δεν σημαινει οτι υποστηριζω το ΠΑ-ΣΟΚ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν νομίζω ότι είπε αυτό ο τάσος, απλά επανέλαβε το αυτονόητο, ότι ο νόμος απλά θα υπάρχειΟ νομος για το ποθεν εσχες υπαρχει απο τη δεκαετια του 50 νομιζω ειδικωτερα απο το 1958. Τον εκανε ο Μητσοτακης τοτε οπως ελεγε ο πατερας μου που ηταν λογιστης τοτε.... Ομως το πως εφαρμοσθηκε απο τις κυβερνησεις ειναι ενα αλλου παππα ευαγγελιο..΄.
-
http://www.sofokleous10.gr/portal2/topr ... 090527409/
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ας ξεκινήσουν πρώτα από τους βουλευτές , τους καθηγητάδες , τους εφοριακούς , τους τελωνιακούς , τους στρατηγούς , τους δικαστές , τους πολεοδόμους , τους μεγαλοδικηγόρους και τους μεγαλογιατρούς και μετά πιάνουν και τους υπόλοιπους .Και βέβαια μην ξεχνάμε φοροδιαφυγή είναι και τα ιδιαίτερα και η δεύτερη εργασία γιά τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους .
Επίσης εννοείται ότι στους πρώτους , πρώτους θα είναι οι εκδότες , οι δημοσιογράφοι , οι καναλάρχες και θα τους γίνει και κάποτε έλεγχος γιά τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων , ώστε να μην έχουμε την απορία , αν τελικά αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι οφειλέτες .Αυτό που δεν έχουν καταλάβοι οι κοπρίτες είναι ότι ο πολίτης ψιλοανεχόταν τις ρεμούλες αφού και αυτόν δεν τον πολυενοχλούσαν . Αν του ζητήσουνε να γίνει Γερμανός στις υποχρεώσεις του , δεν θα θελήσει να παραμείνει Σομαλός στα δικαιώματα του .
Τα κλεμένα = μη φορολογημένα μαζεύονται ως εξής
Τι θα λεγες να έκλειναν για 15 μέρες οι τράπεζες και όταν ξανανοιγαν να πήγαινες με τις φορολγικές σου δήλωσεις και έγγραφα κίνησης περιουσιακών στοιχείων για διασταύρωση κίνησης λογαριασμού από το 2000 και ότι δεν δικαιολογείται πάει υπερ του Κράτους?
Εκει να δεις..... ποιοι πραγματικά είμαστε οι κλέφτεςΜάγκες ξυπνάτε όσα χρωστάμε σαν χώρα θα τα πληρώσουμε με τον α ή β τρόπο. Δεν γίνεται αλλιώς, Απο ότι διαβάζω μάλλον αρκετοί δείχνιυν να μην θέλουν να καταλάβουν τι θα γίνει σε αντίθετη περίπτωση.
Γιατί δεν ανοίγετε μια ρεαλιστική συζήτηση για το τι γίνεται εαν γίνει η στραβή και δεν πάρουμε λεφτά από την Τροϊκα?
Ποιος δεν θέλει να καταλαβει ότι....
δεν θα υπάρχουν φάρμακα, δεν θα υπάρχει ρεύμα, δεν θα κινειται ο στρατός, δεν θα λειτουργεί το αυτοκίνητο μας, κλπ, κλπ,
Ποιος πιστεύει ότι έχει καβάτζα λίρες, λάδι, περιβόλι? Πως νομίζει ότι θα την υπερασπιστεί? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τα κλεμένα = μη φορολογημένα μαζεύονται ως εξής
Τι θα λεγες να έκλειναν για 15 μέρες οι τράπεζες και όταν ξανανοιγαν να πήγαινες με τις φορολγικές σου δήλωσεις και έγγραφα κίνησης περιουσιακών στοιχείων για διασταύρωση κίνησης λογαριασμού από το 2000 και ότι δεν δικαιολογείται πάει υπερ του Κράτους?
Εκει να δεις..... ποιοι πραγματικά είμαστε οι κλέφτεςΤρέμω στην ιδέα να εφαρμοστεί αυτό που λες, γιατί ο κρατικός μηχανισμός προφανώς θα κάνει τα πάντα να σου βρει όσο το δυνατόν περισσότερα αδικαιολόγητα, για να στα αρπάξει.
-
Kατα διαβολικη συμπτωση, σημερα στο Βημα η 'συνεχεια' της ιστοριας που παρεθεσα παραπανω για τον επανπατρισμο των κεφαλαιων που (δι)εφυγαν στο εξωτερικο:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 06/09/2010
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2010-09-05-22-07-49-2010090527409/Ο jimmy snooker-μπιλιάρδος θεωρεί ότι η ιστορία με το ΔΝΤ ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2009;
Yeah right... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο jimmy snooker-μπιλιάρδος θεωρεί ότι η ιστορία με το ΔΝΤ ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2009;
Oχι, απλα σου εξιστορει τη προδιαγεγραμμενη πορεια προς το ΔΝΤ.
Αντι λοιπον να ειρωνευεσαι για πες μας απο αυτα τα γεγονοτα που αναφερονται ειναι ψευδη ή εγιναν διαφορετικα...
Μεχρι τωρα ο μπιλιαρδος επιβεβαιωνεται, αντιθετα κατι ΦΩΣΤΗΡΕΣ ( ) επιμενουν να μας ζαλιζουν τα @@ με λεφτα υπαρχουν, μπιστολια, πουκαμισα κερδοσκοπων οι πιο μεγαλοι, και με κακο δημοσιο, με καλες πολυεθνικες, κακο ΠΑΜΕ, ψυχοπονιαρικο ΔΝΤ, υπαλληλους της Βουλης και εργαζομενους στο μετρο τα φωστηρακια
-
Δεν λεω ότι λέει ψέμματα ο καλλιτέχνης, απλά δεν μας λέει όλη την ιστορία που ξεκινάει κάποια χρόνια πριν...
Εδώ ήξερα ότι βρίζουμε Πρετεντέρη. Όχι όμως και να προβάλλουμε τους wannabe Πρετεντέρηδες... -
Γιατί κανείς δεν μου λέει τι πιστεύει ότι θα γίνει αν δεν πάρουμε μια δόση από την τρόϊκα?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί κανείς δεν μου λέει τι πιστεύει ότι θα γίνει αν δεν πάρουμε μια δόση από την τρόϊκα?δεν θα υπάρχουν φάρμακα, δεν θα υπάρχει ρεύμα, δεν θα κινειται ο στρατός, δεν θα λειτουργεί το αυτοκίνητο μας, κλπ, κλπ,
Ποιος πιστεύει ότι έχει καβάτζα λίρες, λάδι, περιβόλι? Πως νομίζει ότι θα την υπερασπιστεί?Στα γραψε ο ανθρωπος παραπανω!
Να την παρουμε τη δοση, ΟΚ. Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ πληρωνει για να επιτευχθουν αυτα που απαιτει η τροϊκα για να εγκρινει τις δοσεις.
-
είμαι μεγαλογιατρός, μεγαλοδικηγόρος, μεγαλοαρχίδι κοκ
έχω 10-20-50 μυριάκια όξω και μου λες εσύ να τα φέρω με -5% αλλιώς θα με κάνεις ντα. θα μου κλ@σεις μια μάντρα φρύδια.
θα πάρω σπιταρώνα όξω, θα στείλω και το τέκνον μου να ζει να γίνει μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και θα μου στέλνει οτι χρήμα θέλω. άς ψάξει και ας βρει το ΣΔΟΕ που πότε γιατί έσχες.το θέμα, όπως λέει ο kantoniou, είναι ποιος θα πληρώσει τα δανεικά για να ξεχρεώσουμε τα δανεικά που πήραμε αλλά ποτέ δεν έφτασαν.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
είμαι μεγαλογιατρός, μεγαλοδικηγόρος, μεγαλοαρχίδι κοκ
έχω 10-20-50 μυριάκια όξω και μου λες εσύ να τα φέρω με -5% αλλιώς θα με κάνεις ντα. θα μου κλ@σεις μια μάντρα φρύδια.
θα πάρω σπιταρώνα όξω, θα στείλω και το τέκνον μου να ζει να γίνει μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και θα μου στέλνει οτι χρήμα θέλω. άς ψάξει και ας βρει το ΣΔΟΕ που πότε γιατί έσχες.Είναι ακριβώς όπως τα λες. Έτσι λειτουργεί αυτός που έχει αξιόλογες καταθέσεις. Και η ειρωνεία είναι ότι το τετραγωνικό στην Βέρνη ή στην Λωζάνη είναι πολύ φτηνότερο από το Π. Ψυχικό, την Φιλοθέη ή το ... χαχαΚολωνάκιχαχα.
Η Ελλάδα γενικά είναι υπερτιμημένη. -
Nikos Dimou...
Σε σχεση με μια σωστα συντηρημενη και σχετικα συγχρονη εγκατασταση πετραιλαιου το ΦΑ ειναι πιο οικονομικο κατα 6%...
Οταν λεω σχετικα συγχρονη ενοουμε μετα το 1985 διοτι αν πιασουμε κατι ΘΕΡΜΙΣ του 1970 με τα μπαουλα πανω μπορει να ειναι και 30% πιο φθηνο... Και φυσικα χωρις κλεψια απο τον πετρελαια φυσικα...Πολλοι ειδαν θεαματικες βελτιωσεις με το ΦΑ μονο και μονο απο καλυτερη ρυθμιση θερμοκρασιων νερου στο καζανι και πιο σωστα ωραρια λειτουργιας.. Πραγματα που θα σου κοψουν αν τα κανεις και στο πετρελαιο...
Αν αμφιβαλλεις για τις αποψεις μου περνα απο ενα μηχανολογικο φορουμ να διασταυρωσεις τα λεγομενα μου..Τωρα αν κουβεντιασουμε για λεβητες συμπηκνωματων, αντισταθμισεις κλπ φυσικα και το φτανεις το 20% αλλα μιλαμε για πολυ μεγαλυτερη επενδυση την οποια δεν περιλαμβανουν οι κλασσικες μετατροπες ΦΑ που γινονται στο 80% των πολυκατοικιων της Αθηνας...
cpp...
Μου εξηγεις τι θα γινει σε 3 χρονια που θα φυγει η τροικα καθως και τι θα γινει οταν δεν πιασουμε τους στοχους οποτε λεφτα γιοκ??? Και 400Ε να παει ο βασικος αυριο το πρωι στοχους δεν πιανουμε.
Το γιατι το ξερεις και δεν ειναι η αποδειξη που δεν σου κοψε το περιπτερο..
Το χρεος αυξανεται και αναπτυξη δεν υπαρχει και ΔΕΝ προκειται να υπαρξει διοτι η Ελλαδα δεν συμφαιρει.. Οχι μισθολογικα.. Φορολογικα δεν συμφαιρει...
Πες μου εναν καλο λογο να επενδυσω σε κατι στην Ελλαδα τωρα και το 2011 αν θες...
ΜΗ επιδοτουμενο φυσικα...Με ενα ισοσκελισμενο προυπολογισμο και οχι ελλειματικο ολα λειτουργουν οπως και σημερα απλα τρως ενα μεγαλο Χ απο τους δανειστες σου..
Ουτε μπλακ αουτ ουτε θα ψοφαει κοσμος απο τις αρρωστιες...
Το πως θα ισοσκελιστει ο προυπολογισμος το αφηνω στην φαντασια σου...Τα μετρα ολα ηταν σωστα... Εκτος απο την αυξηση των αμεσων και εμμεσων φορων...
Και γι αυτο θα γινει το τσαφ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί κανείς δεν μου λέει τι πιστεύει ότι θα γίνει αν δεν πάρουμε μια δόση από την τρόϊκα?Σύνδρομο στέρησης, τρέμουλα και πυρετός.
Αν δεν πάρουμε μια δόση από την τροικα δε θα προχωρήσει το σχεδιο του τζεφρυ για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ του δημοσιου εξωτερικου χρεους που υποκειται στο ελληνικο δικαιο, με χρεος που υποκειται στο αγγλικο και υποθηκευει την εθνικη περιουσια και κυριαρχια.
Αυτό θα γινει. Γι αυτό δεν ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί κανείς δεν μου λέει τι πιστεύει ότι θα γίνει αν δεν πάρουμε μια δόση από την τρόϊκα?θα μας τα ξεφουσκωσουν μετα απο τοσο πρηξιμο?
edit***
o κοσμος εδειξε μεχρι τωρα μια 'συναινεση' στα δηθεν μετρα και τις υποσχεσεις του ΓΑΠ.
ποσο πιστευεις οτι θα αντεξουν οι συνταξιουχοι και το 1.000.000+ ανεργοι? Πιστευεις οτι τους νοιαζει αν θα πρηρωθει η δοση? Ποια δοση? Αυτη που λεει ο ΓΑΠ οτι χρωστανε απο το παρτυ που δεν ηταν καλεσμενοι?κοινως, στα φρυδια τους και το ΔΝΤ και ο ΓΑΠ. Και σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι βλεπουν το αδιεξοδο, και ακομη περισσοτεροι στα φρυδια τους.
θα βαλει ο Ολι Ρεν τον ΓΑΠ να μας κανει ντα?
θα αφησει τους ανεργους χωρις δουλεια ή τους συναξιουχους χωρις συνταξη και χωρις πετρελαιο?και που θα κρυφτει ο ΓΑΠ & το επιτελειο του μετα?
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!