-
Ο χρήστης vasilis.b έγραψε:
παιδια μην παρετε ποτε vw golf χιροτερο car δεν υπαρχει οτι χιροτερο κυκλοφορη το εχω εδω και 4 χρονια μου εχει βγαλει προβλιμα στο γκαζι και μου ειπαν οτι μπορουσα να παθω μεγαλο ατυχιμα προβλιμα με παραθυρα προβλιμα με a/c προβλιμα στα φαναρια προσ πισω το πισω εβαζε νερα και στην αντιπροσοπια μου λεγαν οτι ειναι φισιολογικο να βαζει νερο προβλιμα με την πορτα του οδυγου προβλιμα με το ρελαντι και το κοριφεο διαλιθικε το σασμαν εν κινηση 3000 ευρω σην 700 ευρω εργασια αυτο δεν ειναι αυτοκινητο ειναι πατινι επισισ το ιδιο αυτοκινητο εχει και κοπελια μου τησ εχει βγαλει τα ιδια σχεδον προβλιματα εχω βτρελαθει να πλιρονω σινεργια .συγνωμη για τα ορθογραφικα .επισ αν μπορει καποιοσ να το διμοσιευση στο περιδικο θα σοση πολυ κοσμο .τουλάχιστον σου δουλεύει ακόμα η λάμπα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού..
ps.. την ορθογραφία ρε παιδί ούτε στην τύχη να την έβαζες
@spiros να σωθεί αυτός και να πάρει κάποιον άλλον στο λαιμό του..
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
@spiros να σωθεί αυτός και να πάρει κάποιον άλλον στο λαιμό του..
το παιρνω εγω για 1000€
-
Kοιτα να δεις κατι πραματα... Ω ρε παλουκαρια σκανε τα γκολφ; Εγω δεν το πιστευω το παλικαρι,αποκλειεται να χε τοσα λιγα προβληματα...
Αδερφε σορρυ ποου στο λεω αλλα οταν γινεσαι fashion victim και δεν το κατεεις και πολυ και μασας κουτοχορτο εκει καταληγεις...στην αγαπητη vw... -
φιλος σου κι αυτος?
-
Ο χρήστης vasilis.b έγραψε:
παιδια μην παρετε ποτε vw golf χιροτερο car δεν υπαρχει οτι χιροτερο κυκλοφορη το εχω εδω και 4 χρονια μου εχει βγαλει προβλιμα στο γκαζι και μου ειπαν οτι μπορουσα να παθω μεγαλο ατυχιμα προβλιμα με παραθυρα προβλιμα με a/c προβλιμα στα φαναρια προσ πισω το πισω εβαζε νερα και στην αντιπροσοπια μου λεγαν οτι ειναι φισιολογικο να βαζει νερο προβλιμα με την πορτα του οδυγου προβλιμα με το ρελαντι και το κοριφεο διαλιθικε το σασμαν εν κινηση 3000 ευρω σην 700 ευρω εργασια αυτο δεν ειναι αυτοκινητο ειναι πατινι επισισ το ιδιο αυτοκινητο εχει και κοπελια μου τησ εχει βγαλει τα ιδια σχεδον προβλιματα εχω βτρελαθει να πλιρονω σινεργια .συγνωμη για τα ορθογραφικα .επισ αν μπορει καποιοσ να το διμοσιευση στο περιδικο θα σοση πολυ κοσμο .Και μετα κατηγορουν τον PSA για τα σασμαν δεν λεω κι αυτα βγαζουν αλλα στο VAG group εχει καταντησει ολιγον αηδια...και σαν να μη φτανει ολο αυτο,ο ανθρωπος ειχε και σκ@τ@ αντιμετωπιση στην αντιπροσωπια...Ακου εκει φυσιολογικο να παιρνουν νερα τα φαναρια...!!!Δεν λεω ειναι αυτο που λεμε ''αν δεν σε θελει...'' αλλα οταν δινω 20.000 για ενα μικρομεσσαιο θελω καλυτερη αντιμετωπιση και -πανω απ' ολα- αξιοπιστια...
-
Τι να πω κι εγώ, 3 χρόνια από τότε που πήρα το vw είμαι χωρίς αυτοκίνητο.
Τους τα λες και δε σε πιστεύουν. -
Το Golf Plus, στην έκδοση 1.4 TSI Comfortline με τους 122 ίππους, έδειχνε αρκετά ενδιαφέρον στα χαρτιά (είχα δει από κοντά το προηγούμενο, που ουσιαστικά είναι ίδιο με το σημερινό...), οπότε είπα να πάω σε κάποιον αντιπρόσωπο να το δω...
Ακούστε τώρα, πώς οι άνθρωποι το παίζουν πωλητές και καταφέρνουν ( ? ) μάλιστα και να πουλάνε:- το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε καμμία έκθεση στην Αθήνα, ώστε κάποιος να το δει ...
- γίνεται ειδική παραγγελία, με 2000 € προκαταβολή, ανοικτή τιμή και παράδοση σε ...3,5 με 4 μήνες !!
- όταν ανέφερα, πως το αντίστοιχο Scenic έχει την ίδια τιμή με το προαναφερθέν, μετά την έκπτωση των 2000 €, πήρα σαν απάντηση, πως : α) το Plus δεν έχει καμμία έκπτωση και β) τα VW είναι ακριβότερα από τα Renault και έχουν καλύτερο κράτημα και εσωτερικό ...
Το προσπέκτους κράτα το στο γραφείο σου, για να ενημερωθείς εσύ, έξυπνε !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το Golf Plus, στην έκδοση 1.4 TSI Comfortline με τους 122 ίππους, έδειχνε αρκετά ενδιαφέρον στα χαρτιά (είχα δει από κοντά το προηγούμενο, που ουσιαστικά είναι ίδιο με το σημερινό...), οπότε είπα να πάω σε κάποιον αντιπρόσωπο να το δω...
Ακούστε τώρα, πώς οι άνθρωποι το παίζουν πωλητές και καταφέρνουν ( ? ) μάλιστα και να πουλάνε:- το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε καμμία έκθεση στην Αθήνα, ώστε κάποιος να το δει ...
- γίνεται ειδική παραγγελία, με 2000 € προκαταβολή, ανοικτή τιμή και παράδοση σε ...3,5 με 4 μήνες !!
- όταν ανέφερα, πως το αντίστοιχο Scenic έχει την ίδια τιμή με το προαναφερθέν, μετά την έκπτωση των 2000 €, πήρα σαν απάντηση, πως : α) το Plus δεν έχει καμμία έκπτωση και β) τα VW είναι ακριβότερα από τα Renault και έχουν καλύτερο κράτημα και εσωτερικό ...
Το προσπέκτους κράτα το στο γραφείο σου, για να ενημερωθείς εσύ, έξυπνε !!
χεχε, οταν ειχα παει στη VW εγω περσυ και της ειχα πει της πωλητριας σκεφτομαι να παρω Megane η Golf...και γυρναει και μου απανταει με υφος 1000 καρδιναλιων 'Ποιο Megane καμια σχεση τα δυο αυτοκινητα'
-
Τι περιμένετε να σας πούνε ρε σεις, ότι είναι το τάδε ανταγωνιστικό μοντέλο καλύτερο; Η δουλειά τους (;) αυτή είναι.
-
ναι ομως υπαρχει και η περιπτωση οπου ενα παιδι που κοιτουσε Α3 1.8Τ διαπιστωσε οτι του βγαινει πολυ πανω απο 30Κ και λεει..
μα με τοσα παιρνω focus st
και του λεει ο πωλητης-καρδιναλιος: ε τοτε παρε focus st
και τελικα πηρε focus st
περιμενα πλεον να εχουν κοψει αυτο το υφακι.. αλλα μαλλον οχι
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
'Ποιο Megane καμια σχεση τα δυο αυτοκινητα'Αυτά τα έχω ακούσει πρόσφατα:
Σε BMW για την 116 σε σχέση με το Golf 1,4 (δικαιολογημένα. Πάλι καλά. Πριν μια 2ετία όταν μίλησα για 116 ... η καθαρίστρια με εξυπηρέτησε!)
Σε Renault για το Megane 1,4 σε σχέση με το Leon 1,8 (Για το 1,8 δεν δέχομαι πολλά πολλά αλλά και ο πωλητής ήταν ολίγον παπάρας όταν μου είπε ότι τα turbo είναι ακριβά σε βλάβες!!! Όταν του είπα ότι και εσείς έχετε turbo μου είπε ότι άλλο εμείς που έχουμε συνεργασία με την Nissan!!! Πρέπει οπωσδήποτε να μάθω που εμπλέκεται η Nissan στον 1,4Tce!).
Σε Subaru για το Impreza 1,5 σε σχέση με το Octavia5 1,4 Tsi (Είχε να δει πελάτη κανένα χρόνο και μόνο κολοτούμπες δεν έκανε ... αλλά είπε και χαζομάρες (Τι 0-100, τι εκκινήσεις ... προς στιγμή νόμιζα ότι ρώταγα για το WRX!)
Σε VW για το Eos σε σχέση με το νέο MeganeCC (τα 3000€ επιπλέον του Eos είναι: ποιότητα κατασκευής, image, γυαλινη μεν οροφή αλλά που ανοίγει και σαν ηλιοροφή δε, καλύτερους χώρους, ομορφότερο αμάξωμα κλπ κλπ κλπ)
Σε Skoda για το Octavia5 Scout σε σχέση ... (και εκεί έπεσα κάτω!!!) με το Yeti 1,8Tsi (Εξαρχής του είπα ότι προτιμώ το Scout και οτιδήποτε άλλα σε 4τροχο έπρεπε να βγει μειονεκτικό!!!)
Σε Mercedes για την Α150 σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε σχέση με τα άλλα μικρομεσαία. (Λόγια πωλητή: Εδώ μιλάμε για Mercedes, για αστέρι. Τι σχέση υπάρχει με τις υπόλοιπες λαμαρινοκατασκευές!!!).Όλοι την πραμάτεια τους θέλουν να πουλήσουν. Κριτήριο και 'μάτι' δεν υπάρχει απο τους πιτσιρικάδες ιδίως πωλητές. Τα ίδια που θα έλεγαν στην 25χρονη πιτσιρίκα, στον 65άρη κύριο τα ίδια είπαν και σε εμένα. Ότι χαζομάρα υπάρχει θα πουν για να πουλήσουν χωρίς να δελεάσουν όμως με την τιμή ή κάτι άλλο αλλά με χαζομάρες και ειρωνίες για τον ανταγωνισμό!
Η δε φράση 'τα VW δεν έχουν καμμία έκπτωση' το λένε όλοι οι αντιπρόσωποι εδώ και χρόνια ακόμα και τώρα. Τωρα πρόσφατα το 'κόλλησαν' και στη Nissan για το QQ!
-
Αυτα ειναι!!! Οταν εχω τις κακες μου θα περναω μια βολτα απο τις αντιπροσωπειες πλεον
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι περιμένετε να σας πούνε ρε σεις, ότι είναι το τάδε ανταγωνιστικό μοντέλο καλύτερο; Η δουλειά τους (;) αυτή είναι.Μία από τις βασικές αρχές της τεχνικής των πωλήσεων είναι, να ΜΗΝ ΘΙΓΕΙΣ τον ανταγωνισμό !!
Αλλά τι τα θες, οι 'εισαγωγάρες' έχουν μείνει στην εποχή του πελάτη-βοδιού (όχι πως η πλειοψηφία δεν λειτουργεί ακόμη σαν τέτοιο...) και μετά πρέπει και να τους λυπόμαστε που 'κλείνουν' ... -
εγω το βρισκω λογικο να κραζουν τον ανταγωνισμο δε καταλαβα, ολοι ισα και ομοια ?
-
Το σωστο θα ηταν να τονιζουν τα θετικα του αυτοκινητου που πουλανε,και απλα να γινεται μια συγκριση με τον ανταγωνισμο...Με το να κραζεις δεν πετυχαινεις και κατι...
-
ανεβαζεις το ηθικο του πελατη σου που εχει αναγκη ικανοποιησης του εγωισμου του
αμα τον κανεις να νιωσει οτι εκανε ΤΗΝ αγορα , ειναι πιο πιθανο να παρει το δικο σου
αν πηγαινεις σα κλαμμενο μ3!#@νι και ελπιζεις οτι και οι ανταγωνιστες πωλητες θα κανουν το ιδιο, τοτε τη πατησες
βεβαια αν ο αλλος ξερει απο αυτοκινητα, αυτο δεν πιανει.. το δεχομαι
αντιθετως μπορει να τον εξοργισειαλλα για τους ασχετους ειναι για μενα ο καλυτερος τροπος..
βασικα τον κοβεις τον αλλο και τον αντιμετωπιζεις αναλογως..
υπαρχουν πολλοι που θελουν αυτο το ψηστηρι, οπως και να το κανουμε -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ανεβαζεις το ηθικο του πελατη σου που εχει αναγκη ικανοποιησης του εγωισμου τουαμα τον κανεις να νιωσει οτι εκανε ΤΗΝ αγορα , ειναι πιο πιθανο να παρει το δικο σου
αν πηγαινεις σα κλαμμενο μ3!#@νι και ελπιζεις οτι και οι ανταγωνιστες πωλητες θα κανουν το ιδιο, τοτε τη πατησες
αντιθετως μπορει να τον εξοργισειαλλα για τους ασχετους ειναι για μενα ο καλυτερος τροπος..
βασικα τον κοβεις τον αλλο και τον αντιμετωπιζεις αναλογως..
υπαρχουν πολλοι που θελουν αυτο το ψηστηρι, οπως και να το κανουμεΟντως...!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αντιθετως μπορει να τον εξοργισειΠήγε να μου το κάνει ένας πωλητάκος στην Όπελ αυτό πριν χρόνια (γερμανική ανωτερότητα κλπ... )... δεν ήξερε από που να φύγει μετά...
-
Η VW κατέβασε τις τιμές στα μοντέλα της παιδιά..Επιτέλους νομίζω πλέον δεν είναι τόσο υπερτιμημένα τα vw. Scirocco 160 με 22.690. Πολύ καλά πιστεύω..
VW FORUM