-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι γιατι τους βαζουν να νομιζουν οτι σφιχτο=ανετο αλλα φιλε μου δεν ειναι ετσι ας πανε να κανουν 450 χλμ σε επαρχιακο οδικο δικτυο και θα σου πω εγω τι σημαινει ανεση
Λοιπόν σου παραθέτω την βαθμολογία
Στον τομέα της ανάρτησης το C5 6/10 στην πολη 7 σε επαρχία 5 στον αυτοκινητόδρομο
Η Golfω 6 στην πολη 6 στην επαρχια 7 στον αυτοκινητόδρομο.Τέλος πάντω έχει κι αλλα κουλα αλλάόταν διάβασα το αποτέλεσμα του τεστ έψαχνα όπλο το οποίο ευτυχώς δεν βρήκα για να αυτοκτονήσω.Άκου λέει καλύτερή η ανάρτηση του Golf στον αυτοκινητόδρομο από την υδροπνευματική του C5 και εφάμιλες στην πόλη.Δεν βλέπω να λέει για άνεση όμως... για ανάρτηση γενικότερα λέει. Αν το κριτήριο είναι και η σπορ συμπεριφορά τότε δεν είναι παράλογο.
Τίτλος:Ελέγχοντας την άνεση 10 μοντέλων.
Κριτήρια δοκιμής:ανάρτηση(συμπεριφορά,αποροφητικότητα),καθίσματα(άνεση,επάρκεια ρυθμίσεων),θόρυβος(αίσθηση,ένταση),λειτουργικότητα(ευκολία επιβίβασης,εργονομία,κλιματισμός),καλή διάθεση{φιλοξενία αυτοκινήτου(εάν κερνάει καφέ δηλαδή )ποιότητα υλικών εσωτερικού και οπτική ευχαρίστιση}.τι είναι αυτή η καλή διάθεση και με τι αντικειμενικά κριτήρια κρίνετε δεν κατάλαβα ακόμα .Μάλλον στο περιοδικό κατάγωνται από τον Σείριο. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
AutoΤρίτη;Όχι autobild.Βγαίνει μωρέ το autoτριτη την Παρασκευή?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
AutoΤρίτη;
Όχι autobild.Βγαίνει μωρέ το autoτριτη την Παρασκευή?
Το ξέρω απλά πήγα να κάνω πλάκα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι γιατι τους βαζουν να νομιζουν οτι σφιχτο=ανετο αλλα φιλε μου δεν ειναι ετσι ας πανε να κανουν 450 χλμ σε επαρχιακο οδικο δικτυο και θα σου πω εγω τι σημαινει ανεση
Λοιπόν σου παραθέτω την βαθμολογία
Στον τομέα της ανάρτησης το C5 6/10 στην πολη 7 σε επαρχία 5 στον αυτοκινητόδρομο
Η Golfω 6 στην πολη 6 στην επαρχια 7 στον αυτοκινητόδρομο.Τέλος πάντω έχει κι αλλα κουλα αλλάόταν διάβασα το αποτέλεσμα του τεστ έψαχνα όπλο το οποίο ευτυχώς δεν βρήκα για να αυτοκτονήσω.Άκου λέει καλύτερή η ανάρτηση του Golf στον αυτοκινητόδρομο από την υδροπνευματική του C5 και εφάμιλες στην πόλη.Δεν βλέπω να λέει για άνεση όμως... για ανάρτηση γενικότερα λέει. Αν το κριτήριο είναι και η σπορ συμπεριφορά τότε δεν είναι παράλογο.
Βρε εγκαθετε παλι εδω τριγυρνας ε? Ελα αφου δε σε χαλαγε να αλλαξεις τη φοκουδια με ενα c1..
-
Σε ευχαριστώ!
Ναι ναι με καθισματάκια κανονικά, αλλά πέφτουν πολύυυυ εύκολα... -
Ξέρω γιατί έχασε η C5 από το γκολφάκι .
Δεν είχε επαρκείς ποτηροθήκες και ήταν δύσκολο να καταλάβουν τι χρειάζονται τόσα κουμπιά μιά και το γκολφάκι έχει εσωτερικό του 80 . Αλλαξε από του 70 γιατί έβαλε και 2ο όργανο στο ταμπλο . -
Berlingo 1.4
Καλοτάξιδο Θάνο και βέβαια πάντα φουλ φορτωμένο για δουλειές -
πω ρε ζόρι με αυτό το γκολφ....είχαμε τους ιταλούς τώρα έχουμε κ τους γάλλους.
κοιτάτε ρε τα αμαξάκια σας και αφήστε τον καθένα να αγοράζει ότι θέλει.
δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα....πφφφφφφ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πω ρε ζόρι με αυτό το γκολφ....είχαμε τους ιταλούς τώρα έχουμε κ τους γάλλους.κοιτάτε ρε τα αμαξάκια σας και αφήστε τον καθένα να αγοράζει ότι θέλει.
+1 πως να μην ανατινάζονται μετά? αφού τα γλωσσοτρώτε όλη μέρα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πω ρε ζόρι με αυτό το γκολφ....είχαμε τους ιταλούς τώρα έχουμε κ τους γάλλους.κοιτάτε ρε τα αμαξάκια σας και αφήστε τον καθένα να αγοράζει ότι θέλει.
Δλδ ρε Σαββα οταν βλεπουμε μερικους μαλακες ,οι οποιοι μαλιστα εχουν τη δυναμη να διαμορφωνουν κοινη γνωμη, να γραφουν πασιφανεστατες μαλακιες συνεχως και ανεξαρτητα απο τα citroen να μη λεμε τιποτα.??
Ε οχι λοιπον ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ και τα παιρνουν..autotriti και autotsiknopemth και autobild και χαρτι υγειας...Οτι γραφουν το εχουμε βρει σε ξενα forum-sites 1 μηνα πριν...Ο καθενας να αγοραζει οτι θελει οχι οτι τον βαζουν να παιρνει....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δλδ ρε Σαββα οταν βλεπουμε μερικους μαλακες ,οι οποιοι μαλιστα εχουν τη δυναμη να διαμορφωνουν κοινη γνωμη, να γραφουν πασιφανεστατες μαλακιες συνεχως και ανεξαρτητα απο τα citroen να μη λεμε τιποτα.??
Ε οχι λοιπον ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ και τα παιρνουν..autotriti και autotsiknopemth και autobild και χαρτι υγειας...Οτι γραφουν το εχουμε βρει σε ξενα forum-sites 1 μηνα πριν...Ο καθενας να αγοραζει οτι θελει οχι οτι τον βαζουν να παιρνει....
θες πραγματικά να σου απαντήσω ;
όσο ασχολείστε τόσο αξία δίνετε «στα γραπτά τους». Simple as that.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θες πραγματικά να σου απαντήσω ;
όσο ασχολείστε τόσο αξία δίνετε «στα γραπτά τους». Simple as that.
Ναι να απαντησεις και να γραψεις οτι θες..
Οσο ασχολιεμαι τοσο γλιτωνω μερικους μερικους του κοντινου μου κυκλου απο απειρες παπαριες που κατα καιρους μου λενε να εχουν διαβασει σε κατι τετοια κωλοπεριοδικα.... -
Οχι παλι αυτη η συζητηση,πιο κουραστικο και απο το να βλεπεις μπογια να στεγνωνει ειναι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Berlingo 1.4
Καλοτάξιδο Θάνο και βέβαια πάντα φουλ φορτωμένο για δουλειέςΣε ευχαριστώωωωω
τώρα για το 1.4... ναι... ακόμα δεν έχω προλάβει να ξενερώσω
-
Berlingo 1.4
Καλοτάξιδο Θάνο και βέβαια πάντα φουλ φορτωμένο για δουλειέςΣε ευχαριστώωωωω
τώρα για το 1.4... ναι... ακόμα δεν έχω προλάβει να ξενερώσω
Η 'ηρεμη δυναμη' θα λες!!!
-
Ήρεμη ηρεμία καλύτερα
-
-
Άσε ρε έχω τόσες γάτες, μην ρουφήξει καμία η ντουρμπίνα μέσα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντως Νονέ εκεί στην γειτονιά σου είστε πολλοί οι Citroenoφιλοι.Κάνω λάθος ή έχεις έναν γείτονα που έχει μία DS σε εξαιρετική κατάσταση εξωτερικά(δεν ξέρω εάν κινείτε) την οποία όμως ενώ κάποτε την είχε σε κοινή θέα τώρα την έχει μονίμως με κουκούλα .Πόσες φορές το χαζεύω αυτό το αυτοκίνητο.Την εχει χωρις κουκουλα τις τελευταιες 2 μερες και τελικα το αυτοκινητο εχει πινακιδες ΦΙΛΠΑ πλεον..
-
o nonos και δεν θα ηξερε
CITROËN FORUM