-
Τα ηλικιομενα αυτοκινητα της οικογενειας πανε σε εμπιστους μηχανικους που τα τελευταια 30 χρονια εμπιστευομαι... π.χ. το Μαζερατι 2.24v, την Λαντσια Κ, το Barchetta, Το Aygo, σε εξουσιοδοτημενο στην γειτωνια μου, (Χαλανδρι), και το mini CooperS, σε εξουσιοδοτημενους στην Κημης, και στον Κουλουρη Κηφισιας, για απλα σερβις ρουτινας.... ακομα και για το 'πειραγμα' αλλαγης της τροχαλιας του συμπιεστη. Επιδιωκω να ειμαι παρων στις εργασιες, ειδικα στα παλια.... και να ρωταω - ακουω, για το προβλημα αν υπαρχει.. κατι ειδικο. Θελω να ξερω σε περιπτωση που συμβει κατι εκτος αθηνων να ξερω να πω σε καποιον εκει που θα βρισκομαι λιγο απο την ιστορια τους!!!(Ιταλικα βλεπεις!!!).Ευτυχως μεχρι τωρα τα τελευταια 20 χρονια δεν χρειαστηκε να μεταφερω καποιο με οδικη στην Αθηνα για κατι.
-
Βρηκα ενα ωραιο εξειδικευμενο στην Κερατεα και πηγαινω για τα σερβις του αλλα οταντο προγραμμα περιλαμβανει μονο λαδια-φιλτρα τα αλλαζω μονος ή παω στο συνεργειο φιλου
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Μηπως μπορει να προτεινει καποιος ενα καλο συνεργειο για FIAT στη Θεσσαλονικη;Θες συγκεκριμένα φιατ ή θες άνθρωπο που να τα ξέρει;
-
Βασικα θελω καποιον αξιοπιστο και 'τσακαλο' για το αμαξι του κολλητου (Grande punto). Καθε προταση δεκτη!
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Βασικα θελω καποιον αξιοπιστο και 'τσακαλο' για το αμαξι του κολλητου (Grande punto). Καθε προταση δεκτη!Θα σου πρότεινα το Ρούμελη στον Εύοσμο μιας και είναι αυθεντία στα FIAT και ALFA ROMEO απο ότι θυμάμαι.
Δεν ξέρω τι παίζει με το κόστος όμως.
Εχω καιρό να πάω. -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Βασικα θελω καποιον αξιοπιστο και 'τσακαλο' για το αμαξι του κολλητου (Grande punto). Καθε προταση δεκτη!Ο παλιός ο Bosch Car Service στην Καυτατζόγλου απέναντι από το Στρατοδικείο που πλέον έγινε Καμπούρης. Γνωστός φορουμάς, έχω μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος και έχει το αμάξι του κολλητού σου, οπότε...
-
Α ρε, μεγάλο παιχτρόνι ο Καμπούρης...
Είναι και Αστυπαλαιώτης -
Καταλαβα, λετε το γωνιακο. Θα κανουμε μια επισκεψη συντομα! Θενκς
-
Σε εξουσιοδοτημένο κάπου στον δήμο της Αθήνας λόγω φιλιάς.Εκεί πάμε το Renauκι μας.Εκεί βλέπεται είναι ο γιατρούλης αυτοκινήτων που έχουμε επιλέξει οικογενειακός.Πήγαινα σε αντιπροσωπία αλλά με ένα περίεργο τρόπο σε κάθε επίσκεψη μετά από καμια βδομάδα πάντατο αυτοκίνη το παρουσίαζε βλάβη και αποφάσισα να μην τους ξανατιμήσω με τα χρηματάκια μου και προτείνω τέλος πάντων την συγκεκριμένη να την αποφεύγετε γιατί δεν είναι και από τους πιο εξυπηρετικούς.Για το ποια είναι μπορείτε να μάθετε με ΠΜ.
Σε ποιον εμπιστευεστε τη συντηρηση του αυτοκινητου σας?