-
Εγώ θα την πω τη ντροπή μου, με πήρε λίγο ο ύπνος, πρέπει να έχασα 5-6 γύρους. Αλλά δεν έτρεχε και τίποτα, είδα τους επόμενους 5-6, το ίδιο ήταν. Πάντως ρε παιδιά, δεν φταίει η πίστα τόσο πολύ, ας μη γελιόμαστε. Οι απίστευτες διαφορές φταίνε, γιατί ας πούμε αν έβλεπα εγώ τους 'πρώτους' πιλότους να μονομαχούν όπως ο Massa με τον Pantano ας πούμε σε ένα σημείο (πραγματικά τους χάρηκα αυτούς), ας κέρδιζε μετά ο Γερμανός, θα έλεγα τουλάχιστον ότι είδα αγώνα. Σημεία για προσπεράσματα υπάρχουν. Ή έστω για να επιχειρήσεις προσπέρασμα, για να προσφέρεις θέαμα. Αλλά είδα ότι ο Alonso ας πούμε ήταν πολύ διστακτικός στο να κάνει κινήσεις, περιέργως ο Pizzonia ήταν πολύ δραστήριος... Αυτά μετράνε! Απλώς οι ντίβες έχουν αποφασίσει ότι ένας τερματισμός είναι πολύ πιο σημαντικός από το να παλέψεις, έστω κ αν είναι σε πολύ πιο πίσω θέση. Ίσως και να φταίνε οι ομάδες που τους υπαγορεύουν να είναι προσεκτικοί. Πάντως, υποθέτω ότι ο Jordan, παρόλο το χαμηλό προϋπολογισμό του, δεν θα λυπάται ένα αμάξι, προκειμένουν να δει ένα πιλότο του να μάχεται σθεναρά για μία θέση, ενώ αντίθετα ο Flavio θα φρικάρει εάν ο Alonso πχ το σπάσει πάνω σε ένα προσπέρασμα λόγω υπερβάλλοντος ζήλου. Λοιπόν, με αυτές τις συνθήκες, δεν μου κάνει εντύπωση που όλες οι προσπάθειες 'εξυγίανσης' του αθλήματος γίνονται παρασκηνιακά και εντός paddocks. Να σας πω κάτι; Ας είχε το WRC την τηλεοπτική κάλυψη που έχει η F1 και θα σας έλεγα μετά ποιο είναι το δημοφιλέστερο μηχανοκίνητο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να έχω nova και να βλέπω moto GP και άλλα τέτοια. Ελάχιστα θα παρακολουθούσα F1, όχι επειδή δεν μου αρέσει, με τρελαίνει και απόδειξη ότι παίζω όποτε μπορώ στον εξομοιωτή. Αλλά λυπάμαι ρε γαμώ, να βλέπω τέτοια κατάσταση! Θυμάμαι κάτι αγώνες που καρδιοχτυπούσα από την εκκίνηση μέχρι το βάθρο, σηκωνόμουν από την πολυθρόνα, φώναζα μόνος μου, έμπαινα στο internet κατά τη διάρκεια του αγώνα για να δω κάτι που δεν κάλυπτε η μετάδοση... Είχαμε πάει ταξίδι με τους συμφοιτητές μου στη Γαλλία και ψάχναμε μανιωδώς να βρούμε μαγαζί να δούμε τον αγώνα. Σιγά μην κάναμε το ίδιο και τώρα!!! Αυτά με στενοχωρούν, όχι ότι θα πάρει πάλι ο Michael το πρωτάθλημα! Αυτό είναι το λιγότερο!!! Γνώμη μου...
-
Κοιμήθηκα!!!! Ω ναι κοιμήθηκα!!! Για πρώτη φορά!!! Πάντα κατέβαλλα σθεναρή αντισταση αλλά η Ουγγαρία με λύγισε!
Πρακτικά ο προχθεσινός αγώνας ήταν ένα real-time WRC αγώνας:roll:
Επισημο thread:GP Ουγγαριας 2004