-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
και τα δικα μου τιμολογια αλλα λενε...
αλλωστε η τιμη ελπε ειναι η τιμη χωρις τα κερδη των εταιριων (οι οποιες καθοριζουν τις τιμες που αγοραζουμε εμεις...)δεν αμφιβαλλω, αλλα πως εξηγεις οτι η διαφορα των 6,3λεπτων γινεται 17 στο δικο σου τιμολογιο? Μηπως απλα ειναι καπελο των εταιριων?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αλλωστε η τιμη ελπε ειναι η τιμη χωρις τα κερδη των εταιριων (οι οποιες καθοριζουν τις τιμες που αγοραζουμε εμεις...)δεν αμφιβαλλω, αλλα πως εξηγεις οτι η διαφορα των 6,3λεπτων γινεται 17 στο δικο σου τιμολογιο? Μηπως απλα ειναι καπελο των εταιριων?
Μήπως τα διυλιστήρια βγάζουν μια γενική βενζίνη (πχ. 98άρα) και η διαφορά είναι τα πρόσθετα που κάθε εταιρεία βάζει στην 100άρα της ? (γιατί απ΄όσο ξέρω οι 100άρες είναι διαφορετικές σε κάθε εταιρεία). Κάπου είχα ακούσει ότι έρχονται σε μπουκαλάκια και τα ρίχνουν επιτόπου στις δεξαμενές.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
η 95άρα είναι στα 1.389 ???
Ίδια τιμή και για το Aegean στο ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη,
Ακρίβυνε, εγώ έβαλα το Σάββατο με 1,385
Τόσο θα είναι, μετά το 2ο δεκαδικό δεν μπορώ να τα θυμάμαι...
1.375 έχει πάει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
+προβλέψεις jpmorganstanleylloydsmoods για 200$ το βαρέλι πέρισυευτυχώς που λειτουργούν σωστά αυτές οι ιδιωτικές εταιρίες και μας χαρίζουν στιγμές απόλαυσης με τις προβλέψεις τους
ονομάζεται σπέκουλο....
ήταν προφανές ότι το πετρέλαιο δεν μπορούσε να κρατηθεί τόσο ψηλά ώστε να φτάσει τα 200$ το βαρέλι γιατί απλά δεν μπορούσαν οι οικονομίες να πληρώσουν τόσο....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θες να το πουμε καπελο? θες να το πουμε κερδος? πες το οπως θες... η διαφορα που βλεπεις σε σχεση με την 95αρα ειναι τα διαφορετικα ποσοστα κερδους!
-
1.369 σήμερα στο γνωστό στους Θεσσαλονικείς φορουμίτες ελεύθερο πρατήριο στον δρόμο της Περαίας.
-
1,42 κάτι στην Revoil στην Μαραθώνος κοντά στην διασταυρωση της Ραφήνας.
-
Στον Πύργο έχει κολλήσει στο 1,44 € η φθηνότερη.
-
1,41 χθες στη Revoil στην Κωνσταντιπολεως
-
1.386 στην γρ. λαμπράκη στην Shell όπως ανεβαίνουμε από πειραιώς. Από τα πιο ακριβά βενζινάδικα του πειραιά (είχε φτάσει και 1.59 κάποια στιγμή), είναι το πιο φτηνό που έχω δει
-
Σιγά μην κράταγε. Σήμερα 1.439. Μέσα σε μία μέρα πήρε 5 λεπτά πάνω. Τι να πεις
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
1.369 σήμερα στο γνωστό στους Θεσσαλονικείς φορουμίτες ελεύθερο πρατήριο στον δρόμο της Περαίας.Υπάρχει και κάποιο άλλο αντίστοιχα φθηνό στην πόλη ή μόνο αυτό είναι; Να υποθέσω είστε ευχαριστημένοι όσοι βάζετε σε αυτό;
-
Ευχαριστώ sv2
-
Άν εννοεί το JetOil πάντως, έβαλα 1η Αυγούστου από εκεί πριν ξεκινήσω για ταξίδι και δεν έπαθα κάτι.
-
Για να λέει αεροπορικό όνομα κάποια aegean θα εννοεί .
-
Γιατί, Jetoil δεν είναι αρκετά αεροπορικό όνομα;
Μπορεί και Lufthansa. -
Σημερα πήγα σε ενα revoil Να βαλω πετρελαιο και καναν 'ανακαινηση στα χρώματα και καλλυματα. Είδα το μηχανισμο της αντλίας και πρόσεξα ότι εντος είχε κατι σαν φίλτρο. Αρα υποθετω ότι το καυσιμο φιλτραρεται πριν βγεί απο τη μανικα., ε??
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Σημερα πήγα σε ενα revoil Να βαλω πετρελαιο και καναν 'ανακαινηση στα χρώματα και καλλυματα. Είδα το μηχανισμο της αντλίας και πρόσεξα ότι εντος είχε κατι σαν φίλτρο. Αρα υποθετω ότι το καυσιμο φιλτραρεται πριν βγεί απο τη μανικα., ε??Και βέβαια φιλτράρεται, από την διαδικασία φιλτραρίσματος δε, αλλάζει ιδιότητες και αποκτά μαγικό όγκο που δεν έχει!
Και όταν το φιλτράρισμα γίνεται εξαιρετικό, τότε πχ μπορείς να χωρέσεις 47,5 λίτρα σε 47άρι τεπόζιτο που δεν είναι και άδειο... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σημερα πήγα σε ενα revoil Να βαλω πετρελαιο και καναν 'ανακαινηση στα χρώματα και καλλυματα. Είδα το μηχανισμο της αντλίας και πρόσεξα ότι εντος είχε κατι σαν φίλτρο. Αρα υποθετω ότι το καυσιμο φιλτραρεται πριν βγεί απο τη μανικα., ε??
Και βέβαια φιλτράρεται, από την διαδικασία φιλτραρίσματος δε, αλλάζει ιδιότητες και αποκτά μαγικό όγκο που δεν έχει!
Και όταν το φιλτράρισμα γίνεται εξαιρετικό, τότε πχ μπορείς να χωρέσεις 47,5 λίτρα σε 47άρι τεπόζιτο που δεν είναι και άδειο...Δεν μιλησα για εμπλουτισμό καυσίμου...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Σημερα πήγα σε ενα revoil Να βαλω πετρελαιο και καναν 'ανακαινηση στα χρώματα και καλλυματα. Είδα το μηχανισμο της αντλίας και πρόσεξα ότι εντος είχε κατι σαν φίλτρο. Αρα υποθετω ότι το καυσιμο φιλτραρεται πριν βγεί απο τη μανικα., ε??Φυσικα και φιλτραρονται...
Βενζίνη ώρα μηδέν!