-
Ο Krus που είναι?
Του έχω στείλει και ένα ΡΜ να μου αλλάξει το username.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τί είναι γκαζοφονιάδες?
Κατι αλητες, κοντρακηδες, που ασχολουνται μονο με τα ραλλια και τις φορμουλες και μετα ερχονται στο 4Τ forum και μας το παιζουν Γερουλανοι...
Π.χ.:
Τιποτα κρυφο κατω απ' τον ηλιο...
Γραφτηκα να διαβασω τι ειναι αυτο το tfrc και εγινα βουκινο
Ο παππους του Γερουλανου ειναι γειτονας μου -
Σε φαγαν τα υπουργιλίκια asimov
Για πες μας τί site είναι αυτό? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τιποτα κρυφο κατω απ' τον ηλιο...
Γραφτηκα να διαβασω τι ειναι αυτο το tfrc και εγινα βουκινο
Ο παππους του Γερουλανου ειναι γειτονας μουΚι εγω ετσι μπηκα, να δω τι παιζεται, μετα τις αναφορες σ' αυτο το θεμα, κι επεσα πανω σου.
Και φυσικα, σε εδωσα αμεσως (εννοειται...)Η δε αναφορα στο Γερουλανο, φυσικα και δεν ηταν τυχαια...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σε φαγαν τα υπουργιλίκια asimov
Για πες μας τί site είναι αυτό?Δεν ξερω, δεν εχω προλαβει να διαβασω ακομα...
Το ΣΚ που θα εχω χρονο
Θα με βλεπει συνεχεια online o kantoniou -
Να κατασκοπεύσεις τον Κούκο
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Έχω τελειώσει με τα forums αυτοκινήτων. Όπως το βλέπω τώρα δεν θα επανέλθω. Καταναλώνω δυσανάλογα πολύ χρόνο για διευκρινίσεις, επαναπροσεγγίσεις, παρεξηγήσεις κλπ και επείγεται πλέον να προχωρήσω την ζωή μου προς νέους ορίζοντες. Όσον αφορά τα λιπαντικά, μόνο αν ήταν επάγγελμά μου θα παρέμενα. Διάβασα, έμαθα, διέδωσα, βοήθησα, αποχωρώ.Πλέον, το αν θα μπω για να γράψω κάτι θα είναι η εξαίρεση προερχόμενη από μία σημαντική αιτία που δεν μπορώ να προβλέψω τώρα.
Ένα κείμενο που έγραψε ο Μίλτος σε mail πριν 7 μήνες περίπου.
-
και τονε ρώτησες αν ήθελε να το δημοσιεύσεις;
-
Νίκο(kouk)που είσαι φίλε?Ούτε τηλέφωνα δεν σηκώνεις πλέον...
Ειλικρινά,πιστεύω οτι έχει ξενερώσει απίστευτα με διάφορες καταστάσεις που συμβαίνουν εδώ,αλλά και η 'εξαφάνιση' δεν νομίζω οτι είναι λύση.
Τεσπά,δικαίωμα σου
Εύχομαι να είσαι καλά.....και..ποιός τα γ@μει τα αυτοκίνητα!!!!! -
Καλα είμαι ρε συ!
Αλλά, δεν φταίω αν έχεις αλλάξει κινητό....
-
ρε κολλητε ασε τον τζιμπουρ επιτελους και τον σκοκο να γελασεις και λιγο εδω μεσα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλα είμαι ρε συ!
Αλλά, δεν φταίω αν έχεις αλλάξει κινητό....
Νίκο η απουσία σου είναι παραπάνω από εμφανής...
Περιμένουμε πιο έντονη παρουσία άμεσα!
-
εμενα μου ελειψαν τα warn που μου εστελνε η καποιες παρατηρησεις που μου εκανε μεσω πμ.
-
Που είναι ο Krusenstern;
Έχει καιρό να μπει.
Το φόρουμ το παρακολουθώ καιρό αλλά πρόσφατα γράφτηκα,και τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα μέλη αυτής της κοινότητας. -
Καλημέρα.
Υπάρχει το viewtopic.php?f=11&t=6379 -
Πάει και ο drdino...
'Ένας νεαρός με το μπλε Peugeot 307 με 16αρες εργοστασιακές ζάντες και Peugeot Sport ανάρτηση χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου όταν το πλοίο που αναχώρησε από Κάλυμνο προς Θεσσαλονίκη προσέκρουσε σε παγόβουνο κοντά στο Canak-Buzi στα παράλια της Τουρκίας.'
από in.gr
-
δεν ηξερα οτι φοραγε πεζο σπορ, κριμα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάει και ο drdino...'Ένας νεαρός με το μπλε Peugeot 307 με 16αρες εργοστασιακές ζάντες και Peugeot Sport ανάρτηση χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου όταν το πλοίο που αναχώρησε από Κάλυμνο προς Θεσσαλονίκη προσέκρουσε σε παγόβουνο κοντά στο Canak-Buzi στα παράλια της Τουρκίας.'
από in.gr
Μιλούσα μαζί του το στο gtalk πριν συμβεί το μοιραίο
Θα λείψει σε όλους μας -
Φαντάζομαι πως το 307 δε θα μπορέσει να βρεθεί στο πέλαγος λόγω χρώματος...
-
ζήλεψε τις πλόες της εύας και του καπετάν μπουνάτσα
και τον είχα προειδοποιήσει
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν