-
Κανένα 2cv camionette παίζει;
-
Οχι...αλλα αυτο πιστευω θα σου πηγαινει..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/723727/ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οχι...αλλα αυτο πιστευω θα σου πηγαινει..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/723727/Απο όσο τα έχουμε πει απο εδω μέσα... με κόβεις να κώλονα να οδηγώ ένα τέτοιο;
Αλλά θέλω χώρο για τα τρίποδα και τα φλας... δεν μου κάνει αυτό...
-
Οχι ρε μαν εχεις δικιο..
Μια ειναι λυση berlingo mk1 καιει λιγοτερο και απο τον πεζακα.. -
Κοίτα η πιο ορθή λύση ναι ειναι το Berlingo... αλλά η πιο τρελή λύση και μάλιστα κάνει καλό και στο image της δουλειας μου (θα με δουν περισσότερα μάτια) ειναι το 2cv...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κοίτα η πιο ορθή λύση ναι ειναι το Berlingo... αλλά η πιο τρελή λύση και μάλιστα κάνει καλό και στο image της δουλειας μου (θα με δουν περισσότερα μάτια) ειναι το 2cv...Ασχετα απο την πλακα δεν εχεις καθολου αδικο και σιγουρα θα σε εχουμε υποψιν οι του τοπικου..
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κοίτα η πιο ορθή λύση ναι ειναι το Berlingo... αλλά η πιο τρελή λύση και μάλιστα κάνει καλό και στο image της δουλειας μου (θα με δουν περισσότερα μάτια) ειναι το 2cv...
Ασχετα απο την πλακα δεν εχεις καθολου αδικο και σιγουρα θα σε εχουμε υποψιν οι του τοπικου..
Έπαιζε ένα Fourgonette πριν ένα χρόνο περίπου, στην πάροδο της Υμηττού απέναντι απο το Α' νεκροταφείο. Σε καλή κατάσταση, το είχαν βάψει τότε. Το έδινε 3Κ αν θυμάμαι καλά, φτηνή τιμή ακόμη και για τα δεδομένα της γαλλικής αγοράς, αλλά βέβαια όλοι το σνομπάριζαν γιατί έμεινε καιρό εκεί με πωλητήριο. Τώρα δεν είναι εκεί πια, προφανώς βρέθηκε κάποιος γάτος και το τσίμπησε.
Δε νομίζω πάντως να έχουν απομείνει πάνω απο 15-20 τέτοια πανελλαδικώς (και αν...).
-
Καλησπέρα,
Ψάχνω να βρω ένα ανταλλακτικό για το citroen gs club 1978 που έχω. Γεγονός που το καθιστά ακινητοποιημένο εδώ και μέρες. Είναι το ταφάκι για τα lim.Ξέρετε που μπορώ να βρω, έχω φάει τον τόπο και τίποτα. Προσπάθησα να γραφτώ και στο αντίστοιχο ελληνικό foroum για τα citroen αλλά εκεί χρειάζεσε γνώσης αποκρυπτογραφίας για να γραφτείς...
-
Υπαρχουν και μαλιστα κιανουρια και γνησια. Τωρα γιατι δεν 'στο βρισκουν' ειναι ενα αλλο θεμα.....
Πηγαινε στην αντιπροσωπεια και παρηγγειλε το. Ειναι ιδιο ανταλλακτικο με τα ΒΧ ακομα και με τα ΧΜ και Xantia αν δεν κανω λαθος. ΔΕΝ γινεται να μην υπαρχει..... -
Σίγουρα είναι γιατί εμένα μου είπαν ότι δεν κάνει και έχω φάει τον τόπο. Είναι λέει διαφορετικό. Τι να πω δεν ξέρω, εγώ δεν έχω καταλάβει γιατι πολυμιλάμε και έτσι δεν ξέρω και πολλά...
-
Αν μποορεις ανεβασε μια φωτο αυτου του πραγματος που θες που ειναι πανω στο αμαξι σου. ΓΙα να δουμε ποιο λες.
-
Βατραχοερώτηση
Για αντικατάσταση ελαστικών στην DS, τα γνήσια michelin έχουν 1000ευρώ, έχουμε άλλη επιλογή ή να κάνω κατάθεση στο βουλκανιζατέρ -
Δεν ξερω αν βγαζει η TOYO την συγκεκριμμενη διασταση... Παντως η TOYO την διασταση των ελαστικων των 2CV/Pony/Ami και των GS/GSA την βγαζει και εχουν 180 η τετραδα στα 2CV και 200 στα GS/GSA. Για ψαξε το λιγο.
-
thanks Bill, θα κοιτάξω
-
Αν μαθεις κατι πες μας
-
μη του χρυσώνεις το χάπι, πες του να βγάλει την πιστωτική από την τσέπη είναι μονόδρομος.
-
Ο χρήστης typeA έγραψε:
thanks Bill, θα κοιτάξωΕβγαζε η couper καπως ετσι και η hankook τετοια διασταση προς 100 ευρω το κομματι
εγω ειχα βαλει michelin 1200e και το πουλησα κιολας με αυτα -
Τετοια λαθη δεν γινονται
Ομως οι εταιριες αυτες που ανεφερες Βαγγελη, ξερεις αν βγαζουν ακομα; -
Η hankook ναι απλα ξερεισ τι γινεται τα λαστιχα αυτα ειναι χωματινα δλδ τα βγαζουν για αγροτικα φορτηγακια οποτε δεν ειναι τοσο ανετο στην ασφαλτο
Classic Citroen Forum