Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καλο αγωνα να εχουμε και περιμενουμε πολυ υλικο απο τους απεσταλμενους μας εκει (ε Κωστη??)
Γκουχ γκουχ! Είναι το 5ο μου Grand Prix που βλέπω από κοντά, αλλά ομολογώ ότι είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, γιατί για πρώτη φορά θα πάω σε αγώνα έχοντας το μυαλό και την ανταπόκριση, για το F1Grip. Ελπίζω στο επόμενο η αποστολή να είναι πιό... επίσημη, οπότε κι ελπίζουμε το site να έχει πιό τελική κι οργανωμένη μορφή.
Το ταξίδι ξεκινάει με πτήση Αθήνα-Φρανκφούρτη κι αμέσως αρκετή οδήγηση μέχρι το Aachen, όπου θα μείνουμε για το τετραήμερο. Ναι, εκτός από την ίδια την Formula1 λατρεύουμε και τα road trips...
Απ'όσα Grand Prix έχω παρακολουθήσει πάντα θεωρούσα σημαντικότερο στοιχείο να νιώσει κανείς το κλίμα, την ατμόσφαιρα και τον τρόπο οργάνωσης του κάθε αγώνα, μαζί με την παρατήρηση του πώς αντιμετωπίζει ο κάθε οδηγός τις στροφές.
Την Παρασκευή η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην πλήρη εξερεύνηση της πίστας, ώστε να παρατηρήσουμε τα περάσματα των οδηγών από κάθε στροφή, αλλά και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αυτοκινητοδρομίου (αυτονόητες αδυναμίες ενός λάτρη της οδήγησης και συγκοινωνιολόγου...). Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλό υλικό φωτογραφιών και βίντεο, όπως και μεταφορά του κλίματος, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες επικοινωνίας. Σάββατο και Κυριακή θα 'τοποθετηθούμε' σταθερά στο σημείο που θα κριθεί καλύτερο, καθώς επιλέξαμε συνειδητά (όχι για λόγους οικονομίας αυτή τη φορά, αν και οι διαφορές είναι σημαντικές) την ελευθερία κίνησης του εισιτηρίου γενικής εισόδου.