-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Λοιπον, εχω νεοτερα.
Εβαλα τη γυναικα μου που πηγε επιτοπου αυτο το σαββατοκυριακο, να παει να βρει το αμαξι και να δει τι τελωσπαντων ειναι αυτη η ζημια. Οντως το βρηκε...δεν ηταν σε κανενα συνεργειο.
Ειναι λεει σαν να κανεις μια τελεια-κουκιδα(οχι απλο τικ, λιγο μεγαλυτερο) με ενα στυλο, και σε εκεινο το σημειο εχει ενα πολυ μικρο βαθουλωμα.Επισης, εμαθα, περι της αρχικης συνομιλιας της κυριας με τον κουνιαδο μου. Του ειπε οτι επεσε μαρκιζα στο αμαξι, αλλα δεν απαιτησε τοτε αποζημιωση(αρχικα), αλλα μπηκε να του το πει, μην πεσει λεει σε κανενα κεφάλι.
Υποθεση τώρα:
Επειτα ομως πηγε μαλλον στην συγγενη της, με την οποια υπηρχε παλια δικαστικη διαμαχη με τα πεθερικα μου, και πρεπει να της πηρε τα μυαλα, να την επεισε, να ζητησει αποζημιωση. Και ηρθε δευτερη φορα στο μαγαζι του κουνιαδου μου, του ειπε οτι τοτε στην αρχη δεν το ειχε δει καλα, οτι εχει κανει βαθουλωμα και θελει να το παει να το φτιαξουν.Ελπιζω με αυτες τις νεοτερες πληροφοριες που παραθετω, να μπορειτε κι εσεις να με συμβουλεψετε ακομη καλυτερα.
να πατε στην πανια
-
Αν δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε εύκολα σε στυλ πάρε 50 ευρώ να στο τραβήξουν το βαθούλωμα τότε αφήστε την να σας πάει στα δικαστήρια.... Αν όμως το χειριστείτε ευγενικά χωρίς να προκαλέσετε τελειώνει εκεί. Αλλιώς και μόνο από πείσμα μπορεί να το κάνει, θα ταλαιπωρηθεί χρόνια, θα πληρώνει δικηγόρους αλλά θα έχει την ικανοποίηση ότι πληρώνετε κι εσείς.... και ίσως κάποτε να δικαιωθεί! ...μετά από 2-10 χρόνια!
Όπως και να έχει πάντως αν υπάρχουν ετοιμόρροπα κομμάτια στο κτίσμα φτιάξτε τα μη χτυπήσετε κανέναν άνθρωπο γιατί τότε μπορεί να φτάσει σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κλπ... -
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Λοιπον, εχω νεοτερα.
Εβαλα τη γυναικα μου που πηγε επιτοπου αυτο το σαββατοκυριακο, να παει να βρει το αμαξι και να δει τι τελωσπαντων ειναι αυτη η ζημια. Οντως το βρηκε...δεν ηταν σε κανενα συνεργειο.
Ειναι λεει σαν να κανεις μια τελεια-κουκιδα(οχι απλο τικ, λιγο μεγαλυτερο) με ενα στυλο, και σε εκεινο το σημειο εχει ενα πολυ μικρο βαθουλωμα.Επισης, εμαθα, περι της αρχικης συνομιλιας της κυριας με τον κουνιαδο μου. Του ειπε οτι επεσε μαρκιζα στο αμαξι, αλλα δεν απαιτησε τοτε αποζημιωση(αρχικα), αλλα μπηκε να του το πει, μην πεσει λεει σε κανενα κεφάλι.
Υποθεση τώρα:
Επειτα ομως πηγε μαλλον στην συγγενη της, με την οποια υπηρχε παλια δικαστικη διαμαχη με τα πεθερικα μου, και πρεπει να της πηρε τα μυαλα, να την επεισε, να ζητησει αποζημιωση. Και ηρθε δευτερη φορα στο μαγαζι του κουνιαδου μου, του ειπε οτι τοτε στην αρχη δεν το ειχε δει καλα, οτι εχει κανει βαθουλωμα και θελει να το παει να το φτιαξουν.Ελπιζω με αυτες τις νεοτερες πληροφοριες που παραθετω, να μπορειτε κι εσεις να με συμβουλεψετε ακομη καλυτερα.
Φωτο απο το αμαξι εβγαλε;
-
Λοιπόν ανασύρω το θέμα καθώς μου έτυχε δυστυχώς κάτι παρόμοιο
Πάω να πάρω σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο από εκεί που το είχα παρκάρει για να πάω στην δουλειά και βρίσκω δυστυχώς το καπό με ένα μεγάλο βαθούλωμα από πτώση τσιμέντου και σοβάδων. Γαμώ την τύχη μου
Τα οικοδομικά υλικά προέρχονταν από τον 3ο όροφο (ξεκόλλησαν απο μια γωνία). Βρήκα τον ιδιοκτήτη και τον διαχειριστή προκειμένου να δούμε τι θα γίνει.
Μίλησα παράλληλα με την ασφαλιστική για τον εάν μπορεί να έρθει κάποιος στο σημείο. Μου είπαν ότι λόγω του ότι δεν προήλθε η ζημιά από κάποιο ατύχημα θα πρέπει να πήγαινα σε ένα συνεργείο (συνεργαζόμενο ή όχι) ώστε εκεί να καταγραφεί η ζημιά, παρόλα αυτά με συμβούλεψαν να μην ενεργοποιήσω την ασφάλεια (μικτή έχω με απαλλαγή 400€) αλλά αν μπορέσω να αποζημιωθώ από την πολυκατοικία.
Τελικά κάλεσα και την αστυνομία για να καταγράψει το γεγονός. Μίλησαν και αυτοί με τον ιδιοκτήτη και τον διαχειριστή προκειμένου να υπάρξει αποζημίωση και μου είπαν να κινηθώ νομικά αν δεν βρω άκρη.
Από τι έμαθα από τηλέφωνα που έκανα, η ζημιά (αλλαγή καπό για citroen C4 vtrs) είναι πάνω κάτω 600€.Ευτυχώς που δεν χτύπησε κανένα άτομο
Οποιαδήποτε παρατήρηση ή πληροφορία δεκτή
-
ο ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής που μίλησες τι σου είπανε ?
-
Ο διαχειριστής φάνηκε συνεργάσιμος και μου είπε να ψάξω να βρω άκρη πόσο είναι το κόστος της ζημιάς προκειμένου να βρει τρόπο πως θα με αποζημιώσει.
Κάτι ανάλογο μου είπε και ο ιδιοκτήτης... -
Οι πολυκατοικίες που δίνουν τα κοινόχρηστα σε εταιρεία συνήθως ασφαλίζονται από αυτήν για τέτοια περιστατικά (ζημιές, τραυματισμούς κλπ).
Ρώτα τον διαχειριστή να το ψάξει επειδή με αυτόν τον τρόπο ίσως αποζημιωθείς από τη νασφαλιστική και λήξη εκεί.
Αλλιώς δεν βλέπω ο ιδιοκτήτης να βγάζει έτσι απλά να δώσει 600 ευρώ από την τσέπη του και αν το πας δικαστικά θα πάρει χρόνια η υπόθεση... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Οι πολυκατοικίες που δίνουν τα κοινόχρηστα σε εταιρεία συνήθως ασφαλίζονται από αυτήν για τέτοια περιστατικά (ζημιές, τραυματισμούς κλπ).
Ρώτα τον διαχειριστή να το ψάξει επειδή με αυτόν τον τρόπο ίσως αποζημιωθείς από τη νασφαλιστική και λήξη εκεί.
Αλλιώς δεν βλέπω ο ιδιοκτήτης να βγάζει έτσι απλά να δώσει 600 ευρώ από την τσέπη του και αν το πας δικαστικά θα πάρει χρόνια η υπόθεση...Αστικη ευθυνη;
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Ο διαχειριστής φάνηκε συνεργάσιμος και μου είπε να ψάξω να βρω άκρη πόσο είναι το κόστος της ζημιάς προκειμένου να βρει τρόπο πως θα με αποζημιώσει.
Κάτι ανάλογο μου είπε και ο ιδιοκτήτης...Σε ποιο σημειο της πόλης την 'επαθες' για να προσεχουμε....
Απο την στιγμη που εχει καταγραφει το γεγονος δεν εχει προβλημα, αργα ή γρηγορα
θα αποζημιωθεις..... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλιώς δεν βλέπω ο ιδιοκτήτης να βγάζει έτσι απλά να δώσει 600 ευρώ από την τσέπη του και αν το πας δικαστικά θα πάρει χρόνια η υπόθεση...Αστικη ευθυνη;
Ακριβώς αυτό.
http://www.odp.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=35
http://www.diaxeiristis.com/?p=572
Ευθύνη για ότι συμβεί φέρει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.
-
Ο πρόεδρος της πολυκατοικίας είναι δικηγόρος και θα έρθει σε συννενόηση με τον διαχειριστή (που παρεμπιπτόντως έχει μεσιτικό γραφείο) προκειμένου να βρούμε άκρη.
Θα σας ενημερώσω τι θα γίνει
Ο χρήστης koutote έγραψε:
Σε ποιο σημειο της πόλης την 'επαθες' για να προσεχουμε....Είναι ένα στενό ανάμεσα Αγίου Δημητρίου και Ολύμπου (κοντά στο τουρκικό προξενείο)
Πάντως δεν το έχω πάρει τόσο βαριά παρόλο που το αυτοκίνητο το προσέχω σαν τα μάτια μου...
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Ο πρόεδρος της πολυκατοικίας είναι δικηγόρος και θα έρθει σε συννενόηση με τον διαχειριστή (που παρεμπιπτόντως έχει μεσιτικό γραφείο) προκειμένου να βρούμε άκρη.Θα σας ενημερώσω τι θα γίνει
Σε ποιο σημειο της πόλης την 'επαθες' για να προσεχουμε....
Είναι ένα στενό ανάμεσα Αγίου Δημητρίου και Ολύμπου (κοντά στο τουρκικό προξενείο)
Πάντως δεν το έχω πάρει τόσο βαριά παρόλο που το αυτοκίνητο το προσέχω σαν τα μάτια μου...
και καλά κάνεις φίλε... το αμάξι λαμαρίνες είναι...
από την άλλη τα μάτια είναι όργανο όρασης, και μάλιστα πολύτιμο -
Ωραίος
Υποτιθεμενη ή αληθινη μαρκίζα πάνω σε ουρανό & αποζημίωση