-
Μήπως εννοούσε αυτό ;
(Ντ'ρολ') -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μήπως εννοούσε αυτό ;
(Ντ'ρολ')Ναι ενω εσεις εισαστε αξιοπιστη πιγαινε σε κανενα συνεργειο να δεις ποσα Shirocco ειναι με καμενα κυκλωματα
-
Ακούς μαρή αναξιόπιστη;
-
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
Μήπως εννοούσε αυτό ;
(Ντ'ρολ')Ναι ενω εσεις εισαστε αξιοπιστη πιγαινε σε κανενα συνεργειο να δεις ποσα Shirocco ειναι με καμενα κυκλωματα
δεν το παει σε συνεργείο στην αλάνα αλλάζει λάδια για να τα πετάει πιο δίπλα ...
-
το alfisti.gr forum τι απεγινε?
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
το alfisti.gr forum τι απεγινε?Ειναι down .
-
-
Μήπως εννοούσε αυτό ;
Για το GT μετά 170ps εχω ακούσει οτι είχε σοβαρές βλάβες με τον Κοmpressor τώρα για το Shirocco δεν εχω ακούσει τπτ εχω προσέξει οτι γράφεις (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ALFA ROMEO) σβήστω αυτό το ελληνικό σλόγκαν θέλω να πιστευώ οτι δεν ισχυεί και μην μου γράψεις οτι θα σε χαλούσε να είχες μια 8C.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Μήπως εννοούσε αυτό ;
Για το GT μετά 170ps εχω ακούσει οτι είχε σοβαρές βλάβες με τον Κοmpressor τώρα για το Shirocco δεν εχω ακούσει τπτ εχω προσέξει οτι γράφεις (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ALFA ROMEO) σβήστω αυτό το ελληνικό σλόγκαν θέλω να πιστευώ οτι δεν ισχυεί και μην μου γράψεις οτι θα σε χαλούσε να είχες μια 8C.
τα πρώτα gt είχαν θεματακια με συγκεκριμένα περιφερειακά ... Στην πορεία λύθηκαν ...
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Μήπως εννοούσε αυτό ;
εχω προσέξει οτι γράφεις (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ALFA ROMEO) σβήστω αυτό το ελληνικό σλόγκαν θέλω να πιστευώ οτι δεν ισχυεί και μην μου γράψεις οτι θα σε χαλούσε να είχες μια 8C.
καταρχην δεν ειναι ελληνικο το λεει ολοι οι ευρωπη ναι θα με χαλουσε να ειχα μια 8C με σημα Alfa Romeo και μηχανικα Ferrari ειναι σαν να παιρνω ενα skoda αντι για audi ασε που κανει και 300.000ε δεν παω να παρω 2 Μ3 Ε92 καλυτερα
-
Δεν πας να κάνεις κανένα μπάνιο, λέω εγώ. Ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Δεν πας να κάνεις κανένα μπάνιο, λέω εγώ. Ακόμα καλύτερα.με 150.000ε ισως και λιγοτερα παιρνω Gallardo απορω ποιος εδωσε 300.000ε να παρει Alfa Romeo
-
με 150.000ε ισως και λιγοτερα παιρνω Gallardo απορω ποιος εδωσε 300.000ε να παρει Alfa Romeo
σου λείπουν πολλά πράγματα για να κατανοησεις αυτή την επιλογή...
-
Ναι, ενώ άμα τα είχε θα την κατανοούσε.
-
Μήπως εννοούσε αυτό ;
εχω προσέξει οτι γράφεις (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ALFA ROMEO) σβήστω αυτό το ελληνικό σλόγκαν θέλω να πιστευώ οτι δεν ισχυεί και μην μου γράψεις οτι θα σε χαλούσε να είχες μια 8C.
καταρχην δεν ειναι ελληνικο το λεει ολοι οι ευρωπη ναι θα με χαλουσε να ειχα μια 8C με σημα Alfa Romeo και μηχανικα Ferrari ειναι σαν να παιρνω ενα skoda αντι για audi ασε που κανει και 300.000ε δεν παω να παρω 2 Μ3 Ε92 καλυτερα
Καλά δεν το πιστευώ οτι σε χαλάει η 8C είσαι ο πρώτος που το βλέπω εγω εχω μιλήσει με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε της BMW και μου έχουνε πει τα καλύτερα για την 8C και φυσικά για την προοδό που κανεί η Alfa τώρα τη να πω
-
με 150.000ε ισως και λιγοτερα παιρνω Gallardo απορω ποιος εδωσε 300.000ε να παρει Alfa Romeo
Καινούρια Gallardo κάνει 340.000.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σαν να οδηγάς μια Maserati είναι.....(έχω κάνει πολλά χλμ με 8C).
Λένε ότι είναι πιό απότομο στο όριο από την granturismo .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Σαν να οδηγάς μια Maserati είναι.....(έχω κάνει πολλά χλμ με 8C).
Λένε ότι είναι πιό απότομο στο όριο από την granturismo .
Καλά παεί να βγάλει κατί καλώ η Alfa και αμέσως αρχιζουνέ να λένε τα δικά τούς μόνο εγω πιστευώ αμα παεί στο VAG θα μιλάνε μόνο θετικά οπώς στήν SEAT και το SKODA
-
-
Καλησπερα σε ολους τους αλφιστι. Ηθελα να σχολιασω αυτα που γραφονται για αγορα της αλφα απο το καγκουροβαγκεν(του λαου) γκρουπ. Δεν πιστευω πως προκειται να γινει κατι τετοιο οσοι αιωνες και να περασουν... Τελος οσον αφορα τα αστεια δημοσιευματα περι 8c θελω να απαντησω στον συγκεκριμενο κυριο οτι με γουστα οπως Ε92 μπεμπα ναουμε δεν θα στην πουλουσαν την competizione οσα λεφτα και αν ειχες
ΑLFA ROMEO FORUM