-
-
Η ποιο πολυ Alfisti ειδη εχουνε φυγει απο την μαρκα με τα την 75 και GT VELOCE τη θα παιρνανε η ανθρωποι 155=Fiat Tipo με μπροστινη κινηση.
-
Άντε γεια σου!!! Πες τα χρυσόστομε!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άντε γεια σου!!! Πες τα χρυσόστομε!!Ειδες φιγεντε τωρα απο την fiat και καθηστε μονοι σας οπως εμεις
-
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
Ειδες** φιγεντε** τωρα απο την fiat και καθηστε μονοι σας οπως εμεις
Meaning??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ειδες** φιγεντε** τωρα απο την fiat και καθηστε μονοι σας οπως εμεις
Meaning??
Ασε που αμα σας παρει το VAG θα σας κανει ακομα χειροτερους με κινητηρες τυπου GT 170ps που δεν αντεχουνε
-
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
Η ποιο πολυ Alfisti ειδη εχουνε φυγει απο την μαρκα με τα την 75 και GT VELOCE τη θα παιρνανε η ανθρωποι 155=Fiat Tipo με μπροστινη κινηση.- 116 με τούρμπα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάτι πιο αηδιαστικό έχεις?
-
Εγώ σουβλάκια θα βαζα. Δεν είμαι υπερ του ποπ κορν, αλλά ελέω δίαιτας είπα να βαλω ταπεινά νάτσος.
-
Σιγά μη δώσει η FIAT την ALFA ROMEO ......
-
ναι αλλα το πραγματικο διλημμα ειναι να τη δωσει και να βγαινουν αλφα με tsi ή να καταντησει σα τη λαντσια?
εγω παντως αμα παει στο vag γινομαι αλφιστα γιατι τοτε η audi θα γινει τελειως μερκα
-
έρχεται...
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... ?aid=78393
-
Τι γινεταί παιρνεί της Alfa το Group VAG τι να πω εδω που τα λέμε το εχούνε ξεφτήλίσει καπώς οι γερμανοί στο κατώ κατώ γιατί να μην το ονομάσουνε Group Europe car.
Τώρα δικία μου γνώμει είναι η Αlfa να είναι μονή της να φύγει απο την FIAT που της εχεί αμαβροσεί το παρελθών σε θεματά ποιότητας και αξιοπηστίας δικία μου αποψεί και ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ -
-
-
eeepik
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Youtube VideoTroll!!
-
Τυρόγαλο!!
( )
-
ΑLFA ROMEO FORUM