-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Για να απαντησω ακομα πιο αποτελεσματικα στην ερωτηση σου, αιτια αυτης της αυξησης ειναι η προσθηκη -ξανα- του βιοντιζελ στο πετρελαιο κινησης!
Για καποιο διαστημα προφανως οι ποσοτητες βιοντηζελ του ελληνικου κρατους ηταν πολυ μικρες και αποφασιστηκε να αφαιρεθει προσωρινα απο το πετρελαιο κινησης! Ετσι επεσε η τιμη του οταν αφαιρεθηκε πριν απο περιπου 1,5 μηνα και τωρα που τα αποθεματα αυξηθηκαν μπηκε ξανα στο Diesel κινησης με αποτελεσμα να αυξηθει στα γνωστα επιπεδα η τιμη του!
Για οτιδηποτε αλλα εδω ειμαι...Η αλήθεια είναι οτι πριν απο περιπου 1,5 μηνα εκανα την ιδια ερωτηση απο την αναποδη
ειχε αφαιρεθει το Βιο και φτήνυνε το πετρελαιο.
κι αναρωτιομουν γιατι το εκαναν...Παντως σχετικα με το Βιοντιζελ ειναι τουλαχιστον 'περιεργη ιστορία' στην Ελλάδα...
Η τιμή που δινει το Ελληνικο κρατος ειναι κατα πολυ υψηλότερη τω τιμών που ισχύουν διεθνως ...
Βεβαια η προϋποθεση ειναι να παιρνουν φυτικο προϊον απο ελληνες παραγωγους, αλλα εγιναν και πολλές πολλες εισαγωγες...
Εδω και καιρο (υποτίθεται οτι) εκλεισαν τα συνορα, αλλα ποιος να μας διαβεβαιώσει;
Η διαφορα στην τιμή ειναι σημαντική -
ΒΙοντίζελ????
Μερικες εταιριες όμως απαγορευουν τη καύση βιοντιζελ στους κινητηρες τους. Τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση? Ψαχνουμε να βρούμε βενζιναδικο ανευ βιοντίζελ?? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ΒΙοντίζελ????
Μερικες εταιριες όμως απαγορευουν τη καύση βιοντιζελ στους κινητηρες τους. Τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση? Ψαχνουμε να βρούμε βενζιναδικο ανευ βιοντίζελ??απαγορευεται το σκετο Βιοντιζελ (πιθανον λόγω του οτι ειναι παχυρευστο).
κι εμενα η ταπα λεει ΟΧΙ Βιοντιζελ.
Τα ποσοστα αναμιξης ειναι 5-6%, δε νομιζω να δημιουργουν πρόβλημα
-
1.517 €/λτ στην ΕΟ στη Shell έξω απο τον Πτελεό.
Οι τιμές στη Μαγνησία από 1.43 ως 1.54..... (απλή αμόλυβδη 95).
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ΒΙοντίζελ????
Μερικες εταιριες όμως απαγορευουν τη καύση βιοντιζελ στους κινητηρες τους. Τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση? Ψαχνουμε να βρούμε βενζιναδικο ανευ βιοντίζελ??Δεν υπάρχει βενζινάδικο άνευ. Απο τα διυλιστήρια γίνεται η ανάμιξη.
-
Θα έρθει και εδώ αυτή άραγε? Θα έχουν πρόβλημα οι πρατηριούχοι, πως θα πιάνουν την μάνικα με την V-power και να σου λένε ότι σε συμφέρει?
-
οι τιμες προς τη μερια της ουρανουπολης και τα απατητα χωρια της χαλκιδικης με εξεπληξαν αρνητικα..
-
Εγώ σου 'λεγα να 'ρθεις Αστυπάλαια αλλά δεν μ' άκουγες.
-
Jet Oil κ Α.Π. στον παράδρομο ε.ο. Μουδανιών 1.399.
-
Η φίλη μας τι κάνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η φίλη μας τι κάνει;Δεν είπα για Aegean
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η φίλη μας τι κάνει;
Δεν είπα για Aegean
Ειδες ποσο ειναι; Αλλο του λες αλλο σου απανταει
-
Το ξέρω, λέω μήπως έχεις κάποιο νέο από το μαγαζί
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Shell FuelSaveΘα έρθει και εδώ αυτή άραγε? Θα έχουν πρόβλημα οι πρατηριούχοι, πως θα πιάνουν την μάνικα με την V-power και να σου λένε ότι σε συμφέρει?
Υπαρχει εδω και καμποσα χρονια...
Απλα εδω εχει το ονομα Shell V-power 95!Η δικη μας V-power Racing ειναι η αντιστοιχη Shell V-power των Αγγλων!
-
Shell FuelSave Unleaded is a new and efficient Shell fuel created to help save you up to 1 litre per tank* at no extra cost
Eκεί δλδ την πουλάνε στην ίδια τιμή με την απλή όταν εδώ έχει καπέλο 10 λεπτά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Shell FuelSave Unleaded is a new and efficient Shell fuel created to help save you up to 1 litre per tank* at no extra cost
δε ξερω αν ειναι ετσι, αλλα δε θα μου εκανε καθολου εντυπωση
γιατι προκαλει εντυπωση σε κανεναν οτι η 100αρα με διαφορα τιμης διυλιστηριου τα 0,05€ , φθανει στο πρατηριο να πωλειται +0,25-0,35€?
-
Ξέρει κανείς τι παίζει με το BP στο Αιγάλεω επί της εθνικής και η 95άρα είναι στα 1.389 ???
-
Την ίδια ερώτηση για την ίδια τιμή .... 1,389 είδα χθες σε μια Aegean στην Αγίου Μελετίου.....
-
Ο χρήστης Fpolis έγραψε:
Ξέρει κανείς τι παίζει με το BP στο Αιγάλεω επί της εθνικής και η 95άρα είναι στα 1.389 ???Το συγκεκριμενο πρατηριο παντως, εχει χαμηλες τιμες απο το χειμωνα -περνουσα αρκετες φορες τη βδομαδα κ το ειχα παρατηρησει- δεν εχω βαλει ομως ποτε απο εκει. Νομιζω ειχε ανεφοδιαστει ο αδερφος μου, καποια στιγμη αλλα δεν ειδε κατι ασχημο μετα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε ξερω αν ειναι ετσι, αλλα δε θα μου εκανε καθολου εντυπωση
γιατι προκαλει εντυπωση σε κανεναν οτι η 100αρα με διαφορα τιμης διυλιστηριου τα 0,05€ , φθανει στο πρατηριο να πωλειται +0,25-0,35€?
η διαφορα τιμης της 100 αρας με την απλη ειναι 17 λεπτα απο τα ελπε απο που προκυπτει το 5 λεπτα ?
Βενζίνη ώρα μηδέν!