-
Για την ακριβεια μου ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε μια στην Ελλαδα τουρερ
Νονε σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου -
Βιασύνη ως προς την επιλογή συγκεκριμένου αυτοκινήτου εννοούσα, συγγνώμη που δεν το εξήγησα ... Η C5 Tourer δηλ. είναι το αυτοκίνητο που καταλήξατε ;
-
Οχι ειναι ενα αυτοκινητο στην 3αδα πλεον των επιλογων :
Ινσινια 1.6 τουρμπο (σπορ ή κοσμο ) σπορτς-τουρερ
308 1.6 τουρμπο premium pack s/w
C5 1.6 τουρμπο tourer prestigeΑυτες ειναι οι 3 επιλογες για την ωρα και τις υπολοιπες προτασεις τις εχουμε αποριψει για διαφορους λογους.
Για μενα η σειρα επιλογης ειναι c5>308>insigniaΟ ιδιος γουσταρει το οπελ μεσα, προτιμα το μεγεθος του 308 (συχτιριζει την σταντε ηλιοροφη που ισως γινει λογος μη αγορας ) και γουσταρει τα σιτροεν γιατι ειναι τα πλεον ταξιδιαρικα.Αυτα
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάων ως πρόταση! Αλλα επειδή έχει καταλήξει σε estate τη Laguna Estate που κατα τη γνώμη μου είναι το πιο όμορφο estate μαζί με το Insignia την έχετε βάλει ως εναλλακτική?
Σε σχέση με τα αρχικά κριτήρια ξεφεύγει επειδή είναι 2λιτρο! Αλλά από την άλλη έχει 6.000 euro έκπτωση! Και με τιμή στα 25.500 και 2λιτρη τούρμπο με 170 άλογα γίνεται δελεαστικότατη! Και υπάρχουν κ ετοιμοπαράδοτα κομμάτια! Η ακόμη και η δίλιτρη ατμοσφαιρική που βγαίνει κάτω από τα 22.000!
-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Δυστυχως στο θεμα των χωρων δε διεκδικει δαφνες αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα ακριανα πισω καθισματα εχουν πολυ μεγαλες εδρες και ισως δημιουργουν την ψευδεαισθηση οτι δεν εχει τοσο χωρος σε ΠΛΑΤΟΣ.Δεν ξερω αν θα χωραει ομως γιαγια + καθισματακια.Πάενε πάλι και κάτσε πίσω στη μέση και μετά αν εξακολουθείς να νομίζεις ότι μπορεί να κάτσει η γιαγιά πίσω....Είναι σα να είσαι πάνω στην κορυφή του τούνελ ανάμεσα σε 2 πολύ αναπαυτικές πολυθρόνες.
Επισης μου ειπε οτι απο παραγγελια κανει 3 μηνες να ερθει και οτι δεν εχει κανενα στην Ελλαδα αμαξι σε τουρερ αμαξωμα (που μας ενδιαφερει ) .Περιεργο μου φανηκε.Ουτε ενα Ψ5 τουρερ σε ολη την Ελλαδα;
Εγω θα το προτιμουσα ως λυση απο το Ινσινια και απο το 308.Εσας η γνωμη σας ;
Εννοεί ότι δεν έχει φέρει αυτός κανένα. Είδα εγώ τον προηγούμενο μήνα μια άσπρη στο πατρικό μου (Περιστέρι) και έμεινα ..να την κοιτάω.
Όσον αφορά το Insignia είναι άκρως ανταγωνιστικό. Μην ξεχνάς ότι έχει 6 χρόνια εγγύηση ενώ το C5 μόνο 2!
-
Εγώ θα το ξαναπώ...Αν θέλεις να βάζεις 3 άτομα πίσω χωρίς καμία μα καμία παραχώρηση πρέπει να δείς κάτι με ανεξάρτητα καθίσματα πίσω. 308 SW ή πολυμορφικά...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Δυστυχως στο θεμα των χωρων δε διεκδικει δαφνες αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα ακριανα πισω καθισματα εχουν πολυ μεγαλες εδρες και ισως δημιουργουν την ψευδεαισθηση οτι δεν εχει τοσο χωρος σε ΠΛΑΤΟΣ.Δεν ξερω αν θα χωραει ομως γιαγια + καθισματακια.
Πάενε πάλι και κάτσε πίσω στη μέση και μετά αν εξακολουθείς να νομίζεις ότι μπορεί να κάτσει η γιαγιά πίσω....Είναι σα να είσαι πάνω στην κορυφή του τούνελ ανάμεσα σε 2 πολύ αναπαυτικές πολυθρόνες.
Επισης μου ειπε οτι απο παραγγελια κανει 3 μηνες να ερθει και οτι δεν εχει κανενα στην Ελλαδα αμαξι σε τουρερ αμαξωμα (που μας ενδιαφερει ) .Περιεργο μου φανηκε.Ουτε ενα Ψ5 τουρερ σε ολη την Ελλαδα;
Εγω θα το προτιμουσα ως λυση απο το Ινσινια και απο το 308.Εσας η γνωμη σας ;
Εννοεί ότι δεν έχει φέρει αυτός κανένα. Είδα εγώ τον προηγούμενο μήνα μια άσπρη στο πατρικό μου (Περιστέρι) και έμεινα ..να την κοιτάω.
Όσον αφορά το Insignia είναι άκρως ανταγωνιστικό. Μην ξεχνάς ότι έχει 6 χρόνια εγγύηση ενώ το C5 μόνο 2!
Με 300e την κανεις 5ετη και καλυπτει τα παντα ολα, οχι ψιλα γραμματα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα το ξαναπώ...Αν θέλεις να βάζεις 3 άτομα πίσω χωρίς καμία μα καμία παραχώρηση πρέπει να δείς κάτι με ανεξάρτητα καθίσματα πίσω. 308 SW ή πολυμορφικά...3 ανεξάρτητα καθίσματα πίσω δε σημαίνει ότι υπάρχει πλάτος για 3 ενήλικες πίσω ή 1 παιδί + 2 ενήλικες ή 1 ενήλικας + 2 παιδιά.
Το πλάτος είναι αυτό που το καθορίζει αυτό αν και εν γένει τα πολυμορφικά είναι πιο πλατιά πίσω. Νομίζω μόνο S-MAX κάνει αυτή τη δουλειά καλά και ESPACE. -
Δεν χρειάζεται να προσφύγει σε φορτηγάκια...Και τα μικρομεσαία πολυμορφικά την κάνουν άνετα αυτή την δουλεία. Λογικά και στο 308 θα είναι πιο εύκολο να μπούνε σωστά τα 2 καθισματάκια και να είναι σχετικά άνετα και ο ενήλικας στην μέση.
-
Η λαγκουνα η εστειτ ειναι πολυ θελτικο οχημα και πραγματικα καλο.Δε μπορει ομως λογο διλιτρου κινητηρα να προχωρησει λογω του οτι εχει παρει μολις 1μιση χρονο πριν, αλλο αμαξι και φοβαται για εφοριες.Επιπλεον δε γουσταρει τοσα τελη.
Θα του την αναφερω αλλα δυσκολα τη βλεπω να προκρινεται σα λυση.
Δυστυχως πραγματικα σε πλατος ειναι πολυ δυσκολο να εχεις 2 παιδικα καθισματα + ενα ενηλικα να καθεται ανθρωπινα.
Σημερα εκανα εφορμηση σε ενα ανθρωπο με 308 στεισον (εμεινε να με κοιταει ο ανθρωπος που του την επεσα στο δρομο ) και ειχε και αυτος διδυμα.Με τα διπλα καθισματα λοιπον πισω τα πραγματα ειναι αρκετα στριμωχτα.Το μονο που ισως σωσει την κατασταση ειναι οι μινιον διαστασεις της γιαγιας.Το καλο ειναι οτι τα καθισματα ειναι αποσπωμενα και μπορει να βαλει ενα καθισμα στην πισω σειρα.Αλλα εκει χανει σε χωρο αποσκευων οποτε στο ταξιδι ειναι παλι κουλουβαχατα η κατασταση .
Γενικως δεν ξερω .Η λυση ειναι ή φορτηγακι ή αφηνουμε κατι απεξω απο την εξισωση
Παντως στο προσπεκτους η ψιτροεν αρεσε και στη συζηγο και αυριο θα την παω να το δουμε απο κοντα και αργοτερα να παμε να δουμε το 308 του ανθρωπου οποτε ισως καταληξουμε καπου. -
Ξεθαβω το παλιό θέμα για να σας πω οτι τελικα ο κυβος εριφθει για το :
Opel Insignia SportsTourer 1.6 180 ,με τιμή κάπου στα 28.500
( Woman Power Folks ) -
Καλοταξιδο να ειναι και να χαιρεσαι την οικογενεια σου
-
Θενκς αλλα δεν ειναι για μενα , ειναι για αδερφικό φίλο .Θα ερθει καποτε και η σειρα μου
-
Επαναδιατυπωση τοτε
Καλοταξιδο και να χαιρεται την οικογενεια του .Και στα δικα σου
-
Καλοταξιδο φιλε!!
-
Να του ζήσουν τα παιδάκια και να είναι πάντα υγιή και γερά.Φοβερή επιλογή.Μην ξεχνά πες του όμως ελέω αλόγων.Θα έχει VIP 's on board άρα χαλαρά με τους 180 ατίθασους ίππους του OPEL.Καλοτάξιδο με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα να του ευχηθείς.
-
Ευχαριστω για τις ευχες σας παιδια !
-
Γεια σας
Δυστυχως τοCitroen C4 coupe που εχω δεν χωραει καν το καροτσι για τα διδυμα μου που τα περιμενω πως και πως!!!!
Θα ηθελα την βοηθεια σας τι αμαξι προτεινεται για καποιον με διδυμα.Ειδα το Scoda Rapid το οποιο εχει 500λιτρα χωρο αποσκευων και χωραει και εμενα και ειναι και οικονομικο πολυ.
Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι χρησιμη
Ευχαριστω
-
Aν είσαι ευχαριστημένος από τη citroen, κοίτα και το c-elysee. Αν δε σε πειράζει η χαμηλή ιπποδύναμη του βασικού βενζινοκινητήρα (1.2 72 άλογα), είναι καλή επιλογή...
-
Ο χρήστης darn έγραψε:
Γεια σαςΔυστυχως τοCitroen C4 coupe που εχω δεν χωραει καν το καροτσι για τα διδυμα μου που τα περιμενω πως και πως!!!!
Θα ηθελα την βοηθεια σας τι αμαξι προτεινεται για καποιον με διδυμα.Ειδα το Scoda Rapid το οποιο εχει 500λιτρα χωρο αποσκευων και χωραει και εμενα και ειναι και οικονομικο πολυ.
Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι χρησιμη
Ευχαριστω
viewtopic.php?f=15&t=35762&start=525
Μπαμπας εδω με διδυμα και Rapid. Δες και το αντιστοιχο θεμα στο Skoda forum αλλα με μια προταση σου λεω πως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Στο προηγουμενο μου Focus ειχα μια μπαγκαζιερα οροφης μονιμα τοποθετημενη. Εδω δεν μου χρειαζεται πλεον παρα μονο σε μεγαλα ταξιδια κτλ. Το πορτμπαγκαζ χωραει ενα διπλο καροτσι και οτι αλλο χρειαζομαι καθημερινα πχ ψωνια κτλ. Και φυσικα 2 Recaro ειναι μονιμα και ανετα τοποθετημενα πισω. Και δεν μιλαω για μικρα καθισματα καθως τα διδυμα μου ειναι 2 χρονων. Α, και το 1,4 TSI δεν καταλαβαινει τιποτα! Μην το σκεφτεσαι. Παρτο!
Αγορα οικογενειακου με διδυμα στον οριζοντα