-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Καθόλου δεν ξεχνιόμαστε... Απλά τώρα έχουμε αυτούς.Όχι 'αυτούς'.
Και αυτούς!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παιδιά τι θα γίνουν όλα αυτά τα hyundai μετά τους Ολυμπιακούς?Αν πρόσεξες τα περισσότερα δεν έχουν κανονικές πινακίδες αλλά κάτι πράσινες με 'Α'. Υποπτεύομαι πως δεν έχουν εισαχθεί κανονικά αλλά transit οπότε ίσως να επιστρέψουν στην Κορέα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά τι θα γίνουν όλα αυτά τα hyundai μετά τους Ολυμπιακούς?
Αν πρόσεξες τα περισσότερα δεν έχουν κανονικές πινακίδες αλλά κάτι πράσινες με 'Α'. Υποπτεύομαι πως δεν έχουν εισαχθεί κανονικά αλλά transit οπότε ίσως να επιστρέψουν στην Κορέα
Αυτό είναι σωστό! Ακούσα όμως και την εκδοχή να βγούν πολλά σε πλειστηριασμό (μάλλον αυτά με ελληνικές πινακίδες) με πρoτεραιότητα να 'χτυπήσουν' αυτοκίνητο οι εργαζόμενοι στο 2004!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παιδιά τι θα γίνουν όλα αυτά τα hyundai μετά τους Ολυμπιακούς?
Αν πρόσεξες τα περισσότερα δεν έχουν κανονικές πινακίδες αλλά κάτι πράσινες με 'Α'. Υποπτεύομαι πως δεν έχουν εισαχθεί κανονικά αλλά transit οπότε ίσως να επιστρέψουν στην Κορέα
Αυτό είναι σωστό! Ακούσα όμως και την εκδοχή να βγούν πολλά σε πλειστηριασμό (μάλλον αυτά με ελληνικές πινακίδες) με πρoτεραιότητα να 'χτυπήσουν' αυτοκίνητο οι εργαζόμενοι στο 2004!
Εγώ άκουσα σε ραδιόφωνο ότι θα δωθούν στο Δημόσιο (πολλά απο αυτά).
Ευτυχώς που είναι Hyundai - μια χαρά αυτοκίνητα μέν, με προβληματικo image δέ.
Εάν ήταν ΒΜW, Mercedes, Audi, κτλ. θα εκνευριζόμουν απίστευτα ανακαλύπτοντας κάθε μέρα τον ξάδελφο του υπουργού, τον 'γείτονα' που ξέρει 'κάποιον', τον επιχειρηματία που το 'πρόλαβε¨πριν το πλειστηριασμό, τον συνδικαλιστή που αγόρασε 3 'επειδή ήταν χτυπημένα', κτλ....
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=557495&lngDtrID=244 Κάμερες δεν είχε εκεί?
Και πάμε εκι που θα μας πονέσει σήμερα το ΣΚ.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=556721 -
Πάρτε αι την πορεία της φλόγας, και οσοι εγκλοβηστουν να έχουν υπομονή!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=557342&lngDtrID=244 -
Εμένα με εκνευρίζει το θέμα με την μεταπώληση εισιτηρίων(Μαύρη αγορά κατα τους υπευθύνους).
Για ποιό λόγο απαγορεύεται να πουλήσεις το εισιτήριο σε μεγαλύτερη τιμή;
Ελεύθερη αγορά δεν έχουμε;Αν υπάρχει ζήτηση γιατί να μην προσαρμόσεις την τιμή στη ζήτηση;Κουμουνισμό έχουμε; Δε βλέπω να γίνεται κάτι παρόμοιο σε άλλους τομείς της ζωής μας,όπως στα τρόφιμα,στα ενοίκια,στα αυτοκίνητα κτλ....Αν πάρω εγώ ένα αυτοκίνητο 30.000ευρώ και λόγω έλειψης στην παραγωγή το πουλήσω 50.000 είμαι παράνομος;Όπως είχε γίνει με το Focus RS.....
Περιμένω την άποψη σας.
Εγώ πάντως πιστεύω οτι το μέτρο είναι φασιστικό και μπορεί άνετα να ανατραπεί σε ένα δικαστήριο. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εμένα με εκνευρίζει το θέμα με την μεταπώληση εισιτηρίων(Μαύρη αγορά κατα τους υπευθύνους).
Για ποιό λόγο απαγορεύεται να πουλήσεις το εισιτήριο σε μεγαλύτερη τιμή;
Ελεύθερη αγορά δεν έχουμε;Αν υπάρχει ζήτηση γιατί να μην προσαρμόσεις την τιμή στη ζήτηση;Κουμουνισμό έχουμε; Δε βλέπω να γίνεται κάτι παρόμοιο σε άλλους τομείς της ζωής μας,όπως στα τρόφιμα,στα ενοίκια,στα αυτοκίνητα κτλ....Αν πάρω εγώ ένα αυτοκίνητο 30.000ευρώ και λόγω έλειψης στην παραγωγή το πουλήσω 50.000 είμαι παράνομος;Όπως είχε γίνει με το Focus RS.....
Περιμένω την άποψη σας.
Εγώ πάντως πιστεύω οτι το μέτρο είναι φασιστικό και μπορεί άνετα να ανατραπεί σε ένα δικαστήριο.Επειδή το εισιτήριο έχει αντίτιμο πάνω του ακριβώς το ποσόν που αξίζει, και ο εκδότης του το έχει προβλέψει και στις οδηγίες όταν το αγοράζεις. Αποδέχεσαι δηλαδή τους όρους (που είναι στην περίπτωση των εισιτηρίων του 2004 πάρα πολλοί και έχουν να κάνουν και με την συμπεριφορά σου - Διάβασες το βιβλιαράκι που έρχεται μαζί με τα εισιτήρια?).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επειδή το εισιτήριο έχει αντίτιμο πάνω του ακριβώς το ποσόν που αξίζει, και ο εκδότης του το έχει προβλέψει και στις οδηγίες όταν το αγοράζεις. Αποδέχεσαι δηλαδή τους όρους (που είναι στην περίπτωση των εισιτηρίων του 2004 πάρα πολλοί και έχουν να κάνουν και με την συμπεριφορά σου - Διάβασες το βιβλιαράκι που έρχεται μαζί με τα εισιτήρια?).Σ'αυτό έχεις δίκιο και δε σε υποχρεώνει κανείς να το αγοράσεις αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό;Το θεωρείτε σωστό;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Επειδή το εισιτήριο έχει αντίτιμο πάνω του ακριβώς το ποσόν που αξίζει, και ο εκδότης του το έχει προβλέψει και στις οδηγίες όταν το αγοράζεις. Αποδέχεσαι δηλαδή τους όρους (που είναι στην περίπτωση των εισιτηρίων του 2004 πάρα πολλοί και έχουν να κάνουν και με την συμπεριφορά σου - Διάβασες το βιβλιαράκι που έρχεται μαζί με τα εισιτήρια?).
Σ'αυτό έχεις δίκιο και δε σε υποχρεώνει κανείς να το αγοράσεις αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό;Το θεωρείτε σωστό;
Η απαγόρευση της μεταπώλησης έχει ως σκοπό την προστασία των πολιτών από αυτούς που έχουν τον χρόνο και το κεφάλαιο να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες εισιτηρίων με σκοπό να τα μεταπωλήσουν επωφελούμενοι απο την τεχνητή έλλειψη.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Σ'αυτό έχεις δίκιο και δε σε υποχρεώνει κανείς να το αγοράσεις αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό;Το θεωρείτε σωστό;
Απλά επειδή από τα εισιτήρια πρέπει να κερδίσει η διοργάνωση και όχι οι απλοί πολίτες. Το να πουλήσεις ένα οποιοδήποτε εισιτήριο (όχι μόνο του 2004) σε μεγαλύτερη τιμή, είναι γενικά μία παράνομη πράξη και διώκεται και ο αγοράστης!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Απλά επειδή από τα εισιτήρια πρέπει να κερδίσει η διοργάνωση και όχι οι απλοί πολίτες. Το να πουλήσεις ένα οποιοδήποτε εισιτήριο (όχι μόνο του 2004) σε μεγαλύτερη τιμή, είναι γενικά μία παράνομη πράξη και διώκεται και ο αγοράστης!Εγώ πίστευα οτι υπάρχει ελεύθερη αγορά!Όλα τα πράγματα μπορείς να τα αγοράσεις και να τα πουλήσεις σε ότι τιμή θες.Για ποιό λόγο τα εισιτήρια να αποτελούν εξαίρεση;Και ο αγοραστής δεν το αγοράζει με το ζόρι σε υψηλότερη τιμή! Το αγοράζει με τη θέληση του.
Γιατί το κράτος γίνεται τόσο επεμβατικό; -
Απο νομικης αποψεως, εσυ οταν αγοραζεις ενα εισητηριο αποδεχεσαι τους ορους που το συνοδευουν (ου μεταπωλησεις).
Απο κει και περα, για το αν ειναι σωστο, περι ορεξεως....Εγω προσωπικα το θεωρω αισχροκερδια και απαραδεκτο -
Από τα τροχαία τελικά δεν ξεφεύγουν ούτε οι Ολυμπιονίκες...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Από τα τροχαία τελικά δεν ξεφεύγουν ούτε οι Ολυμπιονίκες...Tελικά η WADA (...καμια σχέση με το ψάρι ) , μπορεί να τους τερμάτισε την -έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενη-αθλητική τους σταδιοδρομία, τους έσωσε όμως τη ζωή και έχουν αρκετά καλές πιθανότητες...να γεράσουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα και σε αυτό πρέπει να σταθούμε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Tελικά η WADA (...καμια σχέση με το ψάρι ) , μπορεί να τους τερμάτισε την -έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενη-αθλητική τους σταδιοδρομία, τους έσωσε όμως τη ζωή και έχουν αρκετά καλές πιθανότητες...να γεράσουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα και σε αυτό πρέπει να σταθούμε.
Για ποιό πράγμα μιλάτε ρε παιδιά???????
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Tελικά η WADA (...καμια σχέση με το ψάρι ) , μπορεί να τους τερμάτισε την -έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενη-αθλητική τους σταδιοδρομία, τους έσωσε όμως τη ζωή και έχουν αρκετά καλές πιθανότητες...να γεράσουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα και σε αυτό πρέπει να σταθούμε.
Για ποιό πράγμα μιλάτε ρε παιδιά???????
μια παροιμία που λέει 'ο κόσμος το'χει τουμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι' πιθανότατα θα την ξέρεις....
ε, το 'κρυφό καμάρι' μας τελείωσε!!!..καθώς ο Κεντέρης και η Θάνου αναζητήθηκαν αλλά δε βρέθηκαν (παλια τους τέχνη ..κόσκινο) από τους 'ιπτάμενους γιατρούς' (WADA) της ΔΟΕ.
Αυτά είναι τα γεγονότα.
Από κεί και μετά ακολούθησαν σκηνές απείρου 'ελληνικού' κάλλους!!!
Το τι ειπώθηκε δεν...λέγεται..άλλοι υποστηρίζουν ότι μπήκαν στο ολυμπιακό χωριό αλλά ...θυμήθηκαν ότι κάτι ξέχασαν και ξαναβγήκαν!!!
..άλλοι λένε ότι δεν παραδόθηκε στους ίδιους η ...κλήτευση της WADA αλλά σε κάποιον άλλον/άλλους
...άλλοι λένε ότι ζήτησαν παράταση της διορίας
(και το πρωινό)....ότι έπεσαν από μηχανή (χτύπησαν ελαφρα=χάνουν τους αγώνες) την ώρα πήγαιναν από το σπίτι του 'προπονητή' τους στο ΟΑΚΑ. ..παραμονές αγώνων, παίρνουν μηχανή για να διανύσουν μια αρκετά μεγάλη απόσταστη(ήμαρτον )
Βέβαια στο βιβλίο συμβάντων της τροχαίας Γλυφάδας δεν καταγράφηκε κανένα τέτοιο περιστατικό και ούτε ασθενοφόρο ήρθε από το ΚΑΤ για να τους παραλάβειμε λίγα λόγια....μπάχαλο!!
-
Παιδια ας μην προτρεχουμε....
Δεν λεω,η ολη ιστορια ειναι πολυ περιεργη και εγω τεινω προς το οτι ηταν ντοπε,αλλα μακαρι να διαψευστουμε...
Το γεγονος παντως που δεν χωραει αμφισβητηση ειναι οτι δεν θα λαβουν μερος στους αγωνες και οτι επισης οι συμπτωσεις ειναι πολλες....
Κριμα γιατι ειχαμε πολλες ελπιδες για μεταλιο απο τους 2 αθλητες. -
Δεν είναι πράγματα αυτά...
Η όλη ιστορία βρωμάει ανθελληνισμό.
Και ντοπέ να ήταν τι έγινε;
Όλοι οι άλλοι τι είναι καθαροί;
Γιατί διάλεξε η ΔΟΕ αυτή τη στιγμή;
Παραμονή αγώνων; -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δεν είναι πράγματα αυτά...
Η όλη ιστορία βρωμάει ανθελληνισμό.
Και ντοπέ να ήταν τι έγινε;
Όλοι οι άλλοι τι είναι καθαροί;
Γιατί διάλεξε η ΔΟΕ αυτή τη στιγμή;
Παραμονή αγώνων;Ας μη βλέπουμε παντού τριγύρω μας φαντάσματα και θεωρίες 'ανθελληνικής' συνομωσίας. Είσαι καθαρός κύριε;Έλεγχο ανα πάσα στιγμή τότε.Τι ιστορίες για αγρίους είναι αυτές (μπήκα και βγήκα στο χωριό,πήγα σπίτι να πάρω κάτι εσώρουχα που είχα ξεχάσει να πάρω και ξαφνικά( ) είδα την όλη φασαρία στα κανάλια και 'θυμωμένος' πήρα τη μηχανή μου( ) να παω να τα ξεκαθαρίσω όλα,αλλά ώς άλλος Παπαμιχαήλ (ο αείμνηστος) στις ταινίες θόλωσα στο τιμόνι (οράματα της Βουγιουκλάκη στο παρμπρίζ κτλ.) γλίστρησα σε κάτι λάδια που είχε ο δρόμος ( ) και χτύπησαααα.Μάλιστα.Υπάρχουν άλλοι 438 Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς και προσωπικά δεν έχω ξενερώσει καθόλου από αυτήν την ιστορία.Ανυπομονώ να τους δω να αγωνίζονται καθαροί και ας έρθουν και τελευταίοι στην τελική.Από πότε οι Ολυμπιακοί δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την συμμετοχή σε αυτούς;Έξω οι ντοπέ αθλητές από τους Ολυμπιακούς από όπου κι αν κατάγονται.Και όσον αφορά τις θεωρίες περί 'ανθελληνισμού',μήπως είναι και 'αντιαμερικάνοι' οι της WADA με τους αποκλεισμούς του Σι Τζεϊ Χάντερ,του Τιμ Μοντγκόμερι ή της Τόρι Έντουαρτς;;;Να μην ξεχνάμε και τις σκιές που κρέμονται πάνω από την Μάριον Τζόουνς.ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ - ΤΑ 'ΒΡΩΜΙΚΑ' (έστω και ελληνικά) ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο,ελπίζω να μην σας κούρασα
Δύο χρόνια μετά (Ολυμπιακοί Αγώνες)