-
-
Ρουμάνα, Βουλγάρα, δεν ξέρω τι είναι, έχω 'σφίξει' με την προφορά της
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ρουμάνα, Βουλγάρα, δεν ξέρω τι είναι, έχω 'σφίξει' με την προφορά της....εξαιρετικά εξαγόμενα hits.....ήδη κάνουν θραύση στα clubs της Κουρούτας και του Διμηνιού.
(btw, ρουμ..να είναι ) -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ρουμάνα, Βουλγάρα, δεν ξέρω τι είναι, έχω 'σφίξει' με την προφορά της
....εξαιρετικά εξαγόμενα hits.....ήδη κάνουν θραύση στα clubs της Κουρούτας και του Διμηνιού.
(btw, ρουμ..να είναι )Φαινομενικα , προκειται περι ενος χαζοποπελαφροσκυλαδικου ασματος απολυτα απορριπτεου. Και ερχεται ο σκηνοθετης (μαιτρ του ειδους και εμφανως επηρεασμενος απο το Δογμα και τον Τριερ ) και προωθει ζητηματα που απασχολουν καθε σκεπτομενο ανθρωπο.
Μετα απο προχειρη μελετη εντοπισα τα εξης- Η τοποθεσια που γυριστηκε το κλιπακι (προαυλιο ιδρυματος ειναι ?) . Οι ρωγμες στους τοιχους και στις κολωνες του κτισματος και η μουχλα στις γωνιες υποδηλωνει τη σηψη της κοινωνιας
- Η ενδυμασια της ηρωιδας φανερωνει ανθρωπο που δεν ακολουθει το λαιφσταιλ ακριτα και παρορμητικα αλλα με αποψη και συγκροτημενα
- Το λευκο φορεμα και τα λευκα εσωρουχα της ηρωιδας υποδηλωνουν οτι επειδη αγαπαει δεν τη αγγιζει τιποτα
- Το ενδυμα του χορευτη ειναι κατι μεταξυ παντελονιου και φουστας , πραγμα που υποδηλωνει οτι δεν εγκλωβιζεται στα στερεοτυπα περι ενδυμασιας ή φυλου
- Τα μπαστουνια (του γκολφ ?). Και αποκατασταση του φετιχισμου και αφηνουμε να φανει και η παιχνιδιαρικη πλευρα της προσωπικοτητας μας
-
Αναψε το AC και γρηγορα
(πλακα κανω Δημητρη,ελπιζω να μην παρεξηγησεις )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αναψε το AC και γρηγορα(πλακα κανω Δημητρη,ελπιζω να μην παρεξηγησεις )
Το καταλαβα (οτι κανεις πλακα), δε σε παρεξηγω.
Προφανως, κι' εγω πλακα κανω. -
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Φαινομενικα , προκειται περι ενος χαζοποπελαφροσκυλαδικου ασματος απολυτα απορριπτεου. Και ερχεται ο σκηνοθετης (μαιτρ του ειδους και εμφανως επηρεασμενος απο το Δογμα και τον Τριερ ) και προωθει ζητηματα που απασχολουν καθε σκεπτομενο ανθρωπο.
Μετα απο προχειρη μελετη εντοπισα τα εξης- Η τοποθεσια που γυριστηκε το κλιπακι (προαυλιο ιδρυματος ειναι ?) . Οι ρωγμες στους τοιχους και στις κολωνες του κτισματος και η μουχλα στις γωνιες υποδηλωνει τη σηψη της κοινωνιας
- Η ενδυμασια της ηρωιδας φανερωνει ανθρωπο που δεν ακολουθει το λαιφσταιλ ακριτα και παρορμητικα αλλα με αποψη και συγκροτημενα
- Το λευκο φορεμα και τα λευκα εσωρουχα της ηρωιδας υποδηλωνουν οτι επειδη αγαπαει δεν τη αγγιζει τιποτα
- Το ενδυμα του χορευτη ειναι κατι μεταξυ παντελονιου και φουστας , πραγμα που υποδηλωνει οτι δεν εγκλωβιζεται στα στερεοτυπα περι ενδυμασιας ή φυλου
- Τα μπαστουνια (του γκολφ ?). Και αποκατασταση του φετιχισμου και αφηνουμε να φανει και η παιχνιδιαρικη πλευρα της προσωπικοτητας μας
Se thelo psihi moy
den mporw agkapi
den mporw agkapi
den mporw agka -
....και 'μεσουσης της νυκτός', θυμήθηκα τον slowhand και τη γκρουπάρα του.
Enjoy:
The Cream: Crossroads και live -
....και 'μεσουσης της νυκτός', θυμήθηκα τον slowhand και τη γκρουπάρα του.
Enjoy:
The Cream: Crossroads και liveΩραίο ξύπνημα
Και μιας και ήμουν 'εκεί' μουσικά, το ένα έφερε το άλλο και έφτασα σε ένα 'παιδί' τη δικής μου -ακριβώς- γενιάς. Πρωτοάκουσα να παίζει blues, το 89-90, στην ταινία ο Μπράβος/Road House. Από την ταινία δε θυμάμαι τίποτα αλλά o Jeff έμεινε και τον 'παρακολούθησα' μουσικά όλα τα χρόνια της σύντομης ζωής του, μέχρι πριν 2 χρόνια που 'έφυγε'. -
-
Left of Center - Serj Tankian
Youtube Video -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Left of Center - Serj Tankian
Youtube VideoΚαμμία σχέση σαν είδη αλλά ο τίτλος έκανε τη 'δουλειά':
-
White lies - E.S.T
http://www.youtube.com/watch?v=0hZ5b6Px ... re=related
-
-
-
-
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Youtube Videoαπό τα πιο *πριαπικά *(copyright drdino) άσματα ever -για μένα....
Αλλο ένα αγαπημένο χιτ του συγκεκριμένου:
Youtube Video...και κάτι από τα πρώτα του, μαζί με τους μαρμελάδες:
http://www.youtube.com/watch?v=YfpRm-p7qlY
(με καταπληκτικό στίχο, btw) -
από τα πιο *πριαπικά *(copyright drdino) άσματα ever -για μένα....
Αλλο ένα αγαπημένο χιτ του συγκεκριμένου:
Youtube Video...και κάτι από τα πρώτα του, μαζί με τους μαρμελάδες:
http://www.youtube.com/watch?v=YfpRm-p7qlY
(με καταπληκτικό στίχο, btw)Ο τυπάς είναι εξαιρετικός !!!!!
Άντε και απο μένα κάτι με καταπληκτικό στίχο από τα παλιά
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]