-
Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ ο Μπουγιούκας ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ ο Μπουγιούκας ...O Bουγιουκας δλδ δεν σου αρεσε;
-
Ποιος είναι αυτός ?????
-
Έκατσα να το δω αλλά επειδή το σκυλοβαρέθηκα, από το β' είδα ελάχιστα. Πάντως στα 2-3 τελευταία Ακρόπολις κερδίζουμε με σχετικη ευκολία όλους τους αντιπάλους, οι προσδοκίες μας εκτοξεύονται και όταν φτάνουμε στα επίσημα, οι σχετικά πιο προσγειωμένες εμφανίσεις μας μάς απογοητεύουν κάπως. Το χθεσινό πάντως δεν έχει προηγούμενο. Το σημερινό θα ναι φαντάζομαι αξιοπρεπέστερος αγώνας μιας και η Σλοβενία δεν είναι μπλούκ' όπως οι Καναδοί. Ποιους βλέπετε τελικά να μένουν εκτός 12άδας;
Μπάγερν σε βρίσκω ντεφορμέ! 2 ανύπαρκτα φάουλ καταλόγισαν οι -δικοί μας- γκρι στον Τεόντοσιτς στο α' ημίχρονο και το άφησες να περάσει έτσι;;; -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Έκατσα να το δω αλλά επειδή το σκυλοβαρέθηκα, από το β' είδα ελάχιστα. Πάντως στα 2-3 τελευταία Ακρόπολις κερδίζουμε με σχετικη ευκολία όλους τους αντιπάλους, οι προσδοκίες μας εκτοξεύονται και όταν φτάνουμε στα επίσημα, οι σχετικά πιο προσγειωμένες εμφανίσεις μας μάς απογοητεύουν κάπως. Το χθεσινό πάντως δεν έχει προηγούμενο. Το σημερινό θα ναι φαντάζομαι αξιοπρεπέστερος αγώνας μιας και η Σλοβενία δεν είναι μπλούκ' όπως οι Καναδοί. Ποιους βλέπετε τελικά να μένουν εκτός 12άδας;
Μπάγερν σε βρίσκω ντεφορμέ! 2 ανύπαρκτα φάουλ καταλόγισαν οι -δικοί μας- γκρι στον Τεόντοσιτς στο α' ημίχρονο και το άφησες να περάσει έτσι;;;Νομιζω Παππας και Παπανικολαου ειναι στανταρακι να φυγουν και μαλλον τον Βουγιουκα λεω εγω (αν κρατησει καϊμακογλου) μετα μαζευονται πολλα κορμια και το τριποντο του βασιλειαδη το θελει (μαλλον)
Θα εχει δλδ Τσαρτσαρη,Μπουρουση,χοντρο,Φωτση,Καϊμακογλου, στο 4-5 να παρει και βουγιουκα? εχει και τον πριντεζη (εγω αυτον θα εβγαζα μαλλον) που βοηθα στο 4, απο κοντους με αξιοπιστο(?) σουτ εχει Σπανουλη,Διαμαντιδη,Ζηση(λεμε τωρα) και?? να βαλω και τον Καλαθη, εκτος απο τον σπανουλη σκορερ πια δεν ειναι κανενας τους, νομιζω τον θελει τον Βασιλειαδη.
-
Μήπως λέω μήπως ο Βουγιούκας είναι καλύτερος από τον Καίμακόγλου
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
... ... ... Ζηση(λεμε τωρα) και?? ... ... ...συμφωνώ ως εκεί που δε παίρνει, ακόμα και στα σχόλια. Λογικά, έξω οι 2 πιτσιρικάδες και μάλλον ένας εκ των Βουγιούκα, Καϊμακόγλου. Δε νομίζω ν' αφήσει το Πρίντεζη έξω. Είναι καλός κάτσικας και δεν έχουμε κανέναν τέτοιο. Αν συνεχιστεί η κακοδαιμονία με τους ψηλούς -βλέπε Μπουρούση, Σόφο- μπορεί να προτιμήσει το Βουγιούκα για να χει και καμιά εναλλακτική. Άλλωστε ο Βασιλειάδης -ο τελευταίος σουτέρ- μπορεί να παίξει υποτυπωδώς και για κάποια λεπτά ως 3άρι αντί του Καϊμακόγλου. Βέβαια με λίγο σοβαρό 3άρι αντίπαλο θα χουμε δράματα στην άμυνά μας.
Χωρίς να χω δει κάποιο σχεδιάφραμμα του μουντομπάσκετ, όλοι μιλούν για το πολύ σημαντικό αγώνα με τη Τουρκία. Ο νικητής πάει λογικά 4άδα. Οι Τούρκοι έχουν πολύ καλή φροντλάιν και υστερούν στα γκαρντ. Μήπως κάνει την έκπληξη ο Καζλάουσκας και προτιμήσει Παππά, για να έχει γκαρντ να ρίξει στο ματς; Και να χει πίσω από Μπουρού, Σόφο το Τσαρτσαρή σε ρόλο 4-5αριού μπαλαδέρ; Κουλό μου ακούγεται αλλά το λέω γιατί και αυτός ο Ζήσης δε πείθει με τπτ. Ούτε ο Τσαρτσαρής των 2 τελευταίων ετών τέτοια παρακμή.
Ο Καλάθες εντυπωσιακός, γρήγορος, με μια κάποια αντίληψη στη πάσα του, αλλά στα τελειώματα είναι αδιόρθωτος. Λίγο να τον 'τζαρτζάρεις' εκεί ψηλά, τον τέλειωσες. Γνωστά και χιλιοειδωμένα στο ΟΑΚΑ φέτος.
Περιμένω το σημερινό και κυρίως το αυριανό με Σερβία για να δω τους ψηλούς μας πώς θα ανταποκριθούν με σοβαρά 5άρια και όχι Καναδούς κολεγιοπαιδες
Θέλω να δω και δοκιμή Βελίτσκοβιτς/Κέσελι με Βασιλειάδη. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μπάγερν σε βρίσκω ντεφορμέ! 2 ανύπαρκτα φάουλ καταλόγισαν οι -δικοί μας- γκρι στον Τεόντοσιτς στο α' ημίχρονο και το άφησες να περάσει έτσι;;;Είναι που δεν είδα τον αγώνα...
Οι μαλάκες πάνε και βάζουν το Ακρόπολις το ίδιο τριήμερο που είναι φουλ από τα προκριματικά της μπάλας... Έλεος αυτοί οι μπασκετικοί, ποτέ δεν θα βάλουν μυαλό και δεν θα κατανοήσουν την θέση τους.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν τον ειδα τον αγωνα ,μονο σε καποια διαλειματα απο την Σεχραζατ που εβλεπε η γυναικα .Να κάνεις έναν καλό έλεγχο στη Μπενού.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν τον ειδα τον αγωνα ,μονο σε καποια διαλειματα απο την Σεχραζατ που εβλεπε η γυναικα .
Να κάνεις έναν καλό έλεγχο στη Μπενού.
hand checking επιτρεπεται;
-
Σε πρωταθλήματα όπως το ελληνικό και το τουρκικό, επιβάλλεται.
-
Τώρα πως γίνεται οι Καναδοί να κερδίζουνε τους Σέρβοι, και εμείς να συνεχίζουμε να ρίχνουμε τριαντάρες τουλάχιστον στο τελείως χαλαρό, δεν καταλαβαίνω.
Τι διάολο σουπερμαντολίνη πήρανε;
Μακάρι να παίζουν έτσι και στην Τουρκία. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τώρα πως γίνεται οι Καναδοί να κερδίζουνε τους Σέρβοι, και εμείς να συνεχίζουμε να ρίχνουμε τριαντάρες τουλάχιστον στο τελείως χαλαρό, δεν καταλαβαίνω.
Τι διάολο σουπερμαντολίνη πήρανε;
Μακάρι να παίζουν έτσι και στην Τουρκία.Εντάξει, όλες οι ομάδες που διαλύσαμε στην Κύπρο και ΟΑΚΑ κατέβηκαν με πολλές απουσίες και τα ματς ήταν φιλικά, αλλά το θέαμα που βγάζει αυτή η μηχανή είναι απίστευτο.
Για μένα την περισσότερη σουπερμαντολίνη την ήπιε ο Νικ Καλάθης. Πριν τα φιλικά πίστευα ότι δύσκολα θα χωρέσει στην τελική 12δα, αλλά σε αυτά τα ματς έδειξε θράσος βασικού, δοκίμασε τα πάντα από παντού και του βγήκαν όλα. Να τον δούμε και στα επίσημα. -
Είδε κανείς άλλος ΤΟ ΞΥΛΟ??????
-
Πώ ρε ξύλο που θα φάνει το Τεό φέτος...................
Θα τον σαπίσουν μου φαίνεται όλοι για τα καλά...
Θέλω να δώ τώρα πώς θα παίζει ο Μπουρούσης στην ίδια ομάδα με τα κωλόπαιδα.....
-
Ποιον είχε βάλει κάτω ο Σχορτσιανίτης και τον κοπανούσε; Τρεις-τέσσερις Σέρβοι τον χτυπούσαν από πίσω και το 'μοσχάρι' δεν καταλάβαινε τίποτα
Σοβαρά τώρα, τραγικό αυτό που έγινε. Θα φάνε καμιά ποινή Φώτσης-Σχορτιανίτης-κτλ πριν ξεκινήσει το παγκόσμιο και θα τρέχουμε...
-
Η βλακεία δεν έχει όρια.
Να τιμωρηθούν βαρύτατα όλοι οι υπαίτιοι, να βάλουν μυαλό.
Να χάσουν το παγκόσμιο από ένα φιλικό ματς. -
ο χοντρός να ρίχνει κάτι ψιλές σε κάποιον πεσμένο, ο Κρίσιτς να του κατεβάζει μπουνίδια στον αυχένα και αυτός να μην καταλαβαίνει τίποτα
βέβαια μόλις σηκώθηκε και γύρισε προς το μέρος του, ο Σέρβος άρχησε τα πίσω βήματα!!
Εντάξη, απαράδεκτα πράγματα!
Τεοντοσιτς ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίχτης αλλά το στοματάκι του κάποια μέρα δεν θα του βγει σε καλό -
Εγω τους χαρηκα. Μπραβο που δεν μασησαν, ετσι ειναι οι ομαδες. Ο Τεοντοσιτς κλασσικη κοταρα. Ο κοντος που εβαλε κατω ο Σοφο ενω τον βαρουσαν απο πισω 4, πρεπει να μαρτυρησε. Και οταν γυρισε ο Σοφο, ολοι εξαφανιστηκαν. Τον πηγε κολοφερατζα τον ψηλο απο το κεντρο στη μπασκετα. Και η κοτα ο Μπουρου πηγε να χωρισει.. Χωσε ενα μπουκετο ρε.... Ο Κεσελι ξεκινησε ασχημα.
Κριμα που δεν πηγε ο Σοφο στον ΠΑΟ φετος. Θα ειχε τρελο ενδιαφερον.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Τεοντοσιτς ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίχτης αλλά το στοματάκι του κάποια μέρα δεν θα του βγει σε καλό
@@ παίκτης...
Ο τεράστιος παίκτης παίρνει παιχνίδια μόνος του, αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου, δεν κάνει airball στις κρίσιμες φάσεις και δεν μιλάει και χτυπάει αντιπάλους....
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)