Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μπακαλάκο μου σε ξαναρωτάω,σε τι ρυθμό είναι γραμμένα τα περισσότερα τραγούδια,είτε ροκ,είτε dance/pop κλπ,μπορείς να μου απαντήσεις?
Τι σχεση εχει η πόπ με τη ροκ,δεν καταλαβα.Σου ειπα και νωριτερα,οτι η ροκ ΔΕΝ περπατιεται στο ρυθμο της.Τι μου τα μπλεκεις ολα μαζι τωρα;
Επίσης εξημερωμένε μου κυνηγέ μπορείς να μου πεις ποιά ήταν τα ιδανικά των ροκάδων που λατρεύετε μέχρι σήμερα?
Η πρέζα και η μαύρη απ την οποία και αφανιστήκαν οι περισσότεροι?
Πρωτα απ'όλα,ο εξημερωμενος αναμεσα στους δυο μας,το παραδεχτηκες,εισαι εσυ.Εγω ειμαι ακομα σε ημιαγρια κατασταση.
Και ποιός σου ειπε εσενα ρε συ,οτι εγω περιμενα τον οποιονδηποτε τραγουδιστη να μου υποδειξει τα ιδανικά του για να τα ασπαστω;Δεν εχω δική μου κριση εγω;Δεν ξερω να βρω δικα μου ιδανικα;Τα 'ιδανικα' που νομιζεις οτι υπήρχανε σε αυτον τον χωρο,ήτανε 'ιδανικα' που τα ανακαλυψε το λαιφσταιλ της εποχης.ΜΟΔΑ.Ε,εμενα η μοδα,στα φρυδια μου.
Αιντε τραβάτε σε καμιά μπυραρία ροκάδικη με σβηστά τα φώτα να αδειάστε κάνα βαρέλι και να κλάψτε το πόνο σας υπό τις μελωδίες του ουρλιαχτού......
Αηντε,κι'εσυ τραβα σε καμμια αιθουσα τσαγιου,να κανεις chat και gossip με κοσμικες κυριες.