-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αφιερωμένο στους ροκάδες να θυμηθούν παλιές δὸξες
Μπορείτε να αυτοκτονήστε ελεύθεραΕισαι αθλιος ρε.
Μπορείτε να αυτοκτονήστε και πάλι αν και είστε ήδη απολιθωμένοι.....ξανδε το βιντεάκι να στανιάρεις
Το ειδα μια φορα,και τωρα ψαχνω για κορτιζονη.ΣΠΥΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ανέφερα κάτι και δεν έδωσες σημασία,αυτό το κομμάτι όπως και πολλά άλλα με βάση την φιλοσοφία σου(προφανώς δεν γνωρίζεις και πολλά θεωρητικά πράμματα απηρχηωμένε λεβέντη μου) δεν έχει τον ίδιο καραβανίστικο ρυθμό 2/4?
Τον καλύπτει όμως προφανώς το ουρλιαχτό της ηλεκτρικής κιθάρας
Οι Scorpions ειναι Γερμανοι.Πίσω απο την κιθαρα τους,κρυβεται πάντα μια διμοιρία SS.
Περα απο την πλακα,προσκυνημενε Μακη μου (ω ρε πούστη μου,μια ζωη θα στο χωνω αυτο ),το ροκ ΔΕΝ περπατιεται.Μπορει οι Scorpions (και αλλα συγκροτηματα) να παιξανε και εμβατηρια σαν το παραπάνω,αλλα μαστορακο μου,αυτα δεν ειναι ο κανονας. Πειραματισμοι σε διαφορερετικους ρυθμους εχουνε κανει καλλιτεχνες ολων των ρευματων (ακομα και ρεμπέτες παιξανε εμβατηρια,ακομα και μπλουζιστες,ακομα και σκυλαδες και οτι αλλο φανταζεσαι-όπως βαλανε και λατινοαμερικανικες επιρροές,και απο τζαζ,και απο εθνικ) μιας και η μουσικη ειναι δυναμικο συστημα και εξελίσεται μεσω πειραματισμων.
Αλλα,ο κυριος ογκος των τραγουδιων που χαρακτηριζουνε ενα ρευμα,ειναι αυτος που τελικα μετραειΑηντε τωρα,τραβα να υποστειλεις τη σημαια.
Μπακαλάκο μου σε ξαναρωτάω,σε τι ρυθμό είναι γραμμένα τα περισσότερα τραγούδια,είτε ροκ,είτε dance/pop κλπ,μπορείς να μου απαντήσεις?
Επίσης εξημερωμένε μου κυνηγέ μπορείς να μου πεις ποιά ήταν τα ιδανικά των ροκάδων που λατρεύετε μέχρι σήμερα?
Η πρέζα και η μαύρη απ την οποία και αφανιστήκαν οι περισσότεροι?Αιντε τραβάτε σε καμιά μπυραρία ροκάδικη με σβηστά τα φώτα να αδειάστε κάνα βαρέλι και να κλάψτε το πόνο σας υπό τις μελωδίες του ουρλιαχτού......
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπορείτε να αυτοκτονήστε και πάλι αν και είστε ήδη απολιθωμένοι.....ξανδε το βιντεάκι να στανιάρεις
Αφού ζείτε στην μιζέρια του 1960 ακόμα
-
αγαπάμε λαϊκό φιλόσοφο μάκη
αφιερωμένο στους ντέμηδες:
Youtube Videoμάκη το μεγαλύτερο ποσοστό της δυτικήες μουσικής είναι γραμμένο σε 4/4
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μπακαλάκο μου σε ξαναρωτάω,σε τι ρυθμό είναι γραμμένα τα περισσότερα τραγούδια,είτε ροκ,είτε dance/pop κλπ,μπορείς να μου απαντήσεις?
Τι σχεση εχει η πόπ με τη ροκ,δεν καταλαβα.Σου ειπα και νωριτερα,οτι η ροκ ΔΕΝ περπατιεται στο ρυθμο της.Τι μου τα μπλεκεις ολα μαζι τωρα;
Επίσης εξημερωμένε μου κυνηγέ μπορείς να μου πεις ποιά ήταν τα ιδανικά των ροκάδων που λατρεύετε μέχρι σήμερα?
Η πρέζα και η μαύρη απ την οποία και αφανιστήκαν οι περισσότεροι?Πρωτα απ'όλα,ο εξημερωμενος αναμεσα στους δυο μας,το παραδεχτηκες,εισαι εσυ.Εγω ειμαι ακομα σε ημιαγρια κατασταση.
Και ποιός σου ειπε εσενα ρε συ,οτι εγω περιμενα τον οποιονδηποτε τραγουδιστη να μου υποδειξει τα ιδανικά του για να τα ασπαστω;Δεν εχω δική μου κριση εγω;Δεν ξερω να βρω δικα μου ιδανικα;Τα 'ιδανικα' που νομιζεις οτι υπήρχανε σε αυτον τον χωρο,ήτανε 'ιδανικα' που τα ανακαλυψε το λαιφσταιλ της εποχης.ΜΟΔΑ.Ε,εμενα η μοδα,στα φρυδια μου.Αιντε τραβάτε σε καμιά μπυραρία ροκάδικη με σβηστά τα φώτα να αδειάστε κάνα βαρέλι και να κλάψτε το πόνο σας υπό τις μελωδίες του ουρλιαχτού......
Αηντε,κι'εσυ τραβα σε καμμια αιθουσα τσαγιου,να κανεις chat και gossip με κοσμικες κυριες.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αφού ζείτε στην μιζέρια του 1960 ακόμα
ΩΠ!!!!Αθλιο δε σε χαρακτηρισα πρωτος εγω;Les miserables αυτο δε σημαινει;
(σε εχω φαει στη στροφη ρεεεεεε)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αγαπάμε λαϊκό φιλόσοφο μάκηαφιερωμένο στους ντέμηδες:
Youtube Videoμάκη το μεγαλύτερο ποσοστό της δυτικήες μουσικής είναι γραμμένο σε 4/4
όχι Γιάννη,Γιαννάκη
-
Για το οτι ολα τα νεα χιτακια μοιαζουν http://www.youtube.com/watch?v=QpB_40hY ... re=related
-
Στη μουσική -όπως και σε ότι συμπεριλαμβάνει 'επιλογή' και 'προσωπικό γούστο'- μπορείς να αναλώνεσαι προσπαθώντας να αποδείξεις πόσο γ@μάτες είναι οι επιλογές σου, για να πειστείς και συ από τα επιχειρήματά σου ή να τη βρίσκεις με αυτό που διαλέγεις και οι άλλοι ας τη βρουν με ότι τους κάνει κέφι. Προσωπικά προτιμώ με τη μουσική να ξυπνάω, να αγριεύω, να μην 'κοιμάται' ούτε το μυαλό, ούτε το σώμα.
Αν θέλω 'εξημέρωση' και 'ηρεμία' υπάρχουν τα valium, η 'πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια' και ο Άνθιμος στην τηλεόραση.Για πρωινό σήμερα μου ήρθε αυτό
Dead Kennedys - California Uber Alles -
Αλλο ενα παλιο (και αρα αναξιο λογου,δεν ειναι στη μοδα) παλιοτραγουδο
http://www.youtube.com/watch?v=epIwX0KS ... re=related
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Στη μουσική -όπως και σε ότι συμπεριλαμβάνει 'επιλογή' και 'προσωπικό γούστο'- μπορείς να αναλώνεσαι προσπαθώντας να αποδείξεις πόσο γ@μάτες είναι οι επιλογές σου, για να πειστείς και συ από τα επιχειρήματά σου ή να τη βρίσκεις με αυτό που διαλέγεις και οι άλλοι ας τη βρουν με ότι τους κάνει κέφι.και για τις χώρες
τα αυτοκίνητα
και τα πλυντήρια-ψυγεία -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στη μουσική -όπως και σε ότι συμπεριλαμβάνει 'επιλογή' και 'προσωπικό γούστο'- μπορείς να αναλώνεσαι προσπαθώντας να αποδείξεις πόσο γ@μάτες είναι οι επιλογές σου, για να πειστείς και συ από τα επιχειρήματά σου ή να τη βρίσκεις με αυτό που διαλέγεις και οι άλλοι ας τη βρουν με ότι τους κάνει κέφι.
και για τις χώρες
τα αυτοκίνητα
και τα πλυντήρια-ψυγεία+τα λειτουργικα συστηματα των ηλεκτρονικων υπολογιστων
-
Παψτε βρε,παλαιολιθικα πρεζονια,που σερνεστε ολοι σουρωμενοι στα πατωματα των μπάρ,οδηγειτε ιταλικα χρεπια,και δεν εχετε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑC!!!!Tι αλλο μενει να μαθουμε για το ποιόν σας;Μηπως ειστε και εβραιοι;
ΜΑΚΗ,ΓΕΡΑ,ΜΕ ΤΣΑ-ΜΠΟΥ-ΚΑ!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παψτε βρε,παλαιολιθικα πρεζονια,που σερνεστε ολοι σουρωμενοι στα πατωματα των μπάρ,οδηγειτε ιταλικα χρεπια,και δεν εχετε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑC!!!!Tι αλλο μενει να μαθουμε για το ποιόν σας;Μηπως ειστε και εβραιοι;WTF ?
Που εισαι τωρα και με βλεπεις; -
Καλό πρά(γ)μα από την (μ)πάτρα:
http://www.mojoradio.gr/
Δυνατός σταθμός. Τον πέτυχα στη χτεσινή επιστροφή, σε ένα διωράκι -άκουσα επιτέλους κομμάτια που δύσκολα πλέον 'αερίζονται'. -
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WUtBzFcO2pA
μπουζουκι μου διπλοχορδο -
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]