-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
220τμ ρετιρε στην κατερινη 180 ευρω σε σπιτι 7 χρωνων
Δηλαδη σε 2ο οροφο 100 τμ ποσο εχουν 80???? Νοικιαζω το δικο μου κι ερχομαι!!!!!!!!!!!!!
εγω λογικα του χρονου κατερινη θα την κανω το μονο που δεν παλευεται ειναι η υγρασια
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ποσα????
Και σου μιλάω για περιοχές: Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη, Γλυκά Νέρα... ΕΛΕΟΣ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!
για στούντιο? Γέρακα πες εντάξει είναι κοντά και έχει μεγάλη αντικειμενική αξία, αλλά όχι και τα άλλα. εκμετάλλευση
Στα πόσα κοιτάς ? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ποσα????
Και σου μιλάω για περιοχές: Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη, Γλυκά Νέρα... ΕΛΕΟΣ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!
για στούντιο? Γέρακα πες εντάξει είναι κοντά και έχει μεγάλη αντικειμενική αξία, αλλά όχι και τα άλλα. εκμετάλλευση
Στα πόσα κοιτάς ?Μωρέ για στούντιο - γραφείο - έδρα κοιτάω εγώ... ο άλλος υπόγειο νοικιάζει! Οχι κατάστημα σε κεντρικό δρόμο!
-
Ρε σεις, ξέρει κανείς απο Κρήτη;!
-
Ρε σεις, ξέρει κανείς απο Κρήτη;!τα ειχαμε καποτε για πες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τα ειχαμε καποτε για πες
Που στο Λούτσο είναι το Γερακάρι στο Ρέθυμνο;!
-
τα ειχαμε καποτε για πες
τι πας να κανεις στα βουνε ω ρε παλικαρε!
ειναι περιπου 35 χλμ απο τον ρεθυμνο προς αποστολους πας αν θυμαμαι καλα -
τα ειχαμε καποτε για πες
ειναι περιπου 35 χλμ απο τον ρεθυμνο προς αποστολους πας αν θυμαμαι καλαΜια φίλη ειναι να παει σε εναν αρραβωνα εκει και λεω να παω και εγω και να μεινω ρεθυμνο...
-
τα ειχαμε καποτε για πες
http://www.google.com/search?q=Γ%C ... =firefox-a
-
τα ειχαμε καποτε για πες
ειναι περιπου 35 χλμ απο τον ρεθυμνο προς αποστολους πας αν θυμαμαι καλαΜια φίλη ειναι να παει σε εναν αρραβωνα εκει και λεω να παω και εγω και να μεινω ρεθυμνο...
τραβα μεινει ειτε αποστολους αμα βρεις ειτε ελενες(η ελενα πως διαολο λεγεται δεν θυμαμαι) αυτα τα βουνα ειναι προστατευμενα απο υγρασια και ζεστη ασε που θα βγαλεις χιλιαδες φωτο λογικα απο τα τοπια (εχει και ενα μονοπατι το ε4 νομιζω το εχω γυρισει 19 φορες! αν εχεις χρονο τραβα και απο εκει μια βολτα)
-
Τελικά άκυρο γιατί κοίταξα τιμές για Ρέθυμνο (όταν θα είμαι μόνος ας βλέπω και λίγο κόσμο) και η χαμηλότερη τιμή που βρήκα για ένα κρεβάτι ήταν 120€... την νύχτα!!!
Να πάνε να τα βάλουν στον κώλο τους! -
Τελικά άκυρο γιατί κοίταξα τιμές για Ρέθυμνο (όταν θα είμαι μόνος ας βλέπω και λίγο κόσμο) και η χαμηλότερη τιμή που βρήκα για ένα κρεβάτι ήταν 120€... την νύχτα!!!
Να πάνε να τα βάλουν στον κώλο τους!πες τους να τους φωτογραφήσεις το ξενοδοχείο και να μείνεις τσάμπα (με όλα τα γεύματα όμως)
-
Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος!Εν μέσο ΔΝΤ ζητάνε για νοίκι ΟΤΙ ΤΟΥΣ Κ@ΥΛ....ΣΕΙ!
Αστα διάλα μακάκες!
Υπόγειο 60τμ 350€
ισόγειο 45τμ 700€Βλαμένοι άνθρωποι!
Για επαγγελματικό χώρο είναι όπου σε πιάσουν.
-
220τμ ρετιρε στην κατερινη 180 ευρω σε σπιτι 7 χρωνωνΚαλό ακούγεται αλλά με τις βενζίνες πήγαινε-έλα θα έρθει ακριβότερα!
-
τα ειχαμε καποτε για πες
ειναι περιπου 35 χλμ απο τον ρεθυμνο προς αποστολους πας αν θυμαμαι καλαΕίπαμε ακριβά στην Αθήνα αλλά εκεί δεν θα σταυρώνεις πελάτη.
-
Να πάνε να τα βάλουν στον κώλο τους!ψαξε καλυτερα υπαρχουν και καταλυματα εκει
-
Μοιραστείτε το μαζι με τη φιλη
-
παντως στο δουλεμα οι μαλακες εδω τα πανε μια χαρα
http://hisz.rsoe.hu/alertmap/woalert_read.php?cid=2733
και εδω εχουμε 3 νεκρους και τα καναλια δεν λενε τιποτα ουτε καν τι πρεπει να κανουμε.. -
και εδω εχουμε 3 νεκρους και τα καναλια δεν λενε τιποτα ουτε καν τι πρεπει να κανουμε..Τι ειναι το λινκ που εβαλες και για ποιους νεκρους λες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και εδω εχουμε 3 νεκρους και τα καναλια δεν λενε τιποτα ουτε καν τι πρεπει να κανουμε..Τι ειναι το λινκ που εβαλες και για ποιους νεκρους λες;
εχει ενα μικρο προβληματακι το site 2 μερες τωρα το rsoe edis ενημερωνει ποτε γινεται κατι σοβαρο στον κοσμο (σελιδα του ΠΟΥ ειναι )
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]