-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
...
Αυτό που με νοιάζει είναι η διοίκηση να φανεί αρκούντως σοβαρή και να σκίσει το συμβόλαιο αυτού του αληταρά. Πρέπει άυριο κιόλας να ανακοινώσει διακοπή συμβολαίου στο ψοφίμι που χει και μούτρα να ρίχνει μπουνιές και φτυσιές.+οο
Και να παρει και μερικους αλλους μαζι του...
Προς το παρόν το Λίνεν...
www.sportfm.gr -
Που στε ρε αλανια!Ανεβαινω Πατρα αυριο να πω να δω το λαπιτοπ!Ελπιζω να ειναι καλο...
-
Ο λινεν τι εκανε και τον διοπομπευουν ετσι ρε παιδια??? συμμετειχε κι αυτος στο επεισοδιο???
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Που στε ρε αλανια!Ανεβαινω Πατρα αυριο να πω να δω το λαπιτοπ!Ελπιζω να ειναι καλο...Γιατί φαντάρος είναι;
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ο λινεν τι εκανε και τον διοπομπευουν ετσι ρε παιδια??? συμμετειχε κι αυτος στο επεισοδιο???Σε ποιο επεισοδιο καλε;
-
90' Κόκκινη κάρτα στον Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε εκτός φάσης τον τερματοφύλακα της Μακάμπι, τον Στράουμπερ. .
http://www.sport-fm.gr/article/286105
Ειχα την εντυπωση πως γι'αυτο τον στελνουν, ειδα το ιδιο για το Λινεν και αναρωτιεμαι μηπως ειχαν καποια σχεση...
Αλλιως υπερβολικη η αντιδραση για τον προπονητη...
-
η ομαδα ξεκινησε χειροτερα απο περισυ οι μισοι δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους..
-
Ενταξει αλλα δεν τον βαζεις στο ιδιο καζανι με αυτον που αρχισε να παιζει ξυλο μες στο παιχνιδι! Τελοσπαντων να'ναι καλα οι ανθρωποι...
-
Ενταξει αλλα δεν τον βαζεις στο ιδιο καζανι με αυτον που αρχισε να παιζει ξυλο μες στο παιχνιδι! Τελοσπαντων να'ναι καλα οι ανθρωποι...Πολύ light σε κόβω εσένανε
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Που στε ρε αλανια!Ανεβαινω Πατρα αυριο να πω να δω το λαπιτοπ!Ελπιζω να ειναι καλο...
Γιατί φαντάρος είναι;
Οχι ρε θα του κραταω το φαναρι.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ενταξει αλλα δεν τον βαζεις στο ιδιο καζανι με αυτον που αρχισε να παιζει ξυλο μες στο παιχνιδι! Τελοσπαντων να'ναι καλα οι ανθρωποι...
Πολύ light σε κόβω εσένανε
Ειμαι ΑΕΚ εγω
-
Δικιά μας είσαι και εσύ
-
-
Ηρεμία........
-
τελευταία μέρα δουλειά
πήγα το πρωί για αλλαγή λαδιών και το χε κλείσει ο συνεργείο ο αιχάσους
δε πειράζει θα βάλω μόνος μου καλύτερα λαδάκια
-
Πολύ light σε κόβω εσένανε
Ειμαι ΑΕΚ εγω
Kι απ τις μεγαλες;
-
Nεο συνθημα για το ετος 2010-2011...Εισαι στο μυαλοοοοο κατι κωμικοοοο.....
Και νεα φανελα για την ιδια χρονια....
-
37 μονοι μας 37 ολοι σας.αλατι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
37 μονοι μας 37 ολοι σας.αλατι.Κάθε χρόνο τα ίδια λέτε, ξαναμέτρα
-
Εγω δεν μπορω να μετρησω τα αμετρητα πρωταθληματα και τις αμετρητες @#$%ες...εσυ μηπως;;;;
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]