-
Πρίν από ένα χρόνο είχα το ίδιο δίλημμα QQ+2 ή Oct5 Scout.
Τα 2 μωρά παιδιά ήθελαν χώρους βλέπεις. Έτσι επιλογή ήταν το QQ+2 1.6 καθώς είχα να κάνω και 100χλμ πήγαινε έλα σπίτι-γραφείο.
Τελικά δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ξαναρχίσαμε και πάλι τα ταξίδια με την οικογένεια και μάλιστα έχουμε πάει σε φανταστικά μέρη που σίγουρα με το Oct5 δεν θα μπορούσα να είχα πάει γιατί θα είχε βρει στα σίγουρα ή θα το λυπόμουν μην το 'σπάσω'.
Από θέμα κινητήρα είναι αξιοπρεπέστατος και κανείς με την οικογένεια του μέσα δεν νομίζω να θέλει να κάνει τρελά παιχνίδια.
Για χώρους δε τι να πω. Ειδικά στο +2 είναι όλα τα λεφτά. Και το καλό είναι ότι όποτε θέλεις έχεις χώρο για αποσκευές ενώ όποτε θέλεις έχεις χώρο για 7 άτομα.Και όπως είχε πεί και ο Χαρυ Κλυν σε μία διαφήμιση κάποτε :
'Και εάν ποτέ το άλλαζα ? Πάλι ..... QQ θα έπαιρνα.'Υ.Γ. το τετρακίνητο όμως αυτή την φορά.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
θες και άλλα ??
Να σου πω ένα και μοναδικό αρνητικό;;; skoda !!!! Και ναι δεν μπορώ να το ξεπεράσω , είναι μερικά που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στην μνήμη μου , όσο και αν άλλαξε διατηρεί το ίδιο όνομα : skoda !!!!
όπως dacia!!!! κ.λ.π.κ.λ.π!!!!
-
και εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν..
Όμως στην δουλειά μου οδήγησα και οδηγώ skoda και δεν έχουν καμμία σχέση με τα favorit που ίσως θυμάσαι...Βέβαια είπαμε το scout ΄μόνο μεταχειρισμένο 1 χρόνου θα το πάρω , δεν μπορώ να διαθέσω 25.000 που έχει καινούριο...
Υ.Γ
Τι γίνεται εκεί πέρα ρε Κώστα , την κάψανε την Σάμο πάλι ρε γαμώτο?
Ε ρε και να πιανα κανέναν εμπρηστή.... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
θες και άλλα ??
Να σου πω ένα και μοναδικό αρνητικό;;; skoda !!!! Και ναι δεν μπορώ να το ξεπεράσω , είναι μερικά που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στην μνήμη μου , όσο και αν άλλαξε διατηρεί το ίδιο όνομα : skoda !!!!
Και άλλο ένα...
Τρίζουν. Το πρώτο Octavia σχεδόν παντού, το τελευταίο στις πίσω κολώνες. -
Υ.Γ
Τι γίνεται εκεί πέρα ρε Κώστα , την κάψανε την Σάμο πάλι ρε γαμώτο?
Ε ρε και να πιανα κανέναν εμπρηστή....Λίγο έλειψε να καεί και το χωριό και φυσικά το σπίτι!!!! Αλλά το κασκάι έτοιμο όπως πάντα να με πάει αλλού......
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
θες και άλλα ??
Και άλλο ένα...
Τρίζουν. Το πρώτο Octavia σχεδόν παντού, το τελευταίο στις πίσω κολώνες.Τρίζουν κιόλας;;; Ασε...... ο λύκος και αν άλλαξε........
-
ελα μωρέ...λίγο τρίξιμο... με βαζελίνη φεύγει...
-
θες και άλλα ??
Δινεις μεγαλη σημασια στο σηματακι του καπο και οχι στην ουσια ,(πουλμουρ)
οταν ομως τα ιδια μηχανικα μερη με την Skoda τα φοραει ενα αμαξι με το σημα audi ειναι οκ ?
μην ξεχνας και το Nissan - Datsun -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
μην ξεχνας και το Nissan - DatsunΩπ εδω ειναι καπως λαθος ο συσχετισμος που κανεις, τα Datsun δεν υπηρξαν ποτε προβληματικα αυτοκινητα, αλλα ακριβως το αντιθετο.
Απλα ειχε γεμισει ολη η Ελλαδα απο επαγγελματικα ( και γυφτικα) και ετσι απεκτησαν την φημη του φτηνου, πλην ομως καλου. -
μην ξεχνας και το Nissan - DatsunΥπάρχει μια διαφορά. Αν δεν κάνω λάθος όταν υπήρχαν τα επιβατικά Datsun δεν υπήρχαν επιβατικά Nissan τουλάχιστον στην Ελλάδα και φαντάζομαι και στην Ευρώπη! Το 120Υ του 75' που υπήρξε στην οικογένεια μου που ήταν με σήμα Datsun τότε ήταν αντίστοιχο της Corolla της Toyota και όχι ένα low badget, ή value for money αυτοκίνητο.
Στο θέμα του Octavia5 Scout πάντως θεωρώ πως είναι το μόνο Skoda που δεν το βλέπω σαν Skoda ... του ανατολικού μπλοκ και ξαδερφάκι του ... Favorit! Ίσως γιατί και το προf/l και το μεταf/l δεν το απαξίωσαν τιμολογιακά, το κράτησαν και το κρατάνε σε καλή τιμή χωρίς να είναι ευρέως προσιτή και του είχαν ότι καλύτερο είχε η Vag στα προς τα υψηλά αλλά όχι απρόσιτα κυβικά. (Ίσως αυτό να μην αποτελεί γενική εντύπωση αλλά δικαιολογία σε εμένα διότι και το Suvοειδές Altea 200 άλογα έχει αλλά ... ούτε στις έκθεσεις δεν υπάρχει!) -
οταν ομως τα ιδια μηχανικα μερη με την Skoda τα φοραει ενα αμαξι με το σημα audi ειναι οκ ?
μην ξεχνας και το Nissan - DatsunΦυσικά εαν βάλει το σήμα της η audi όλα θα είναι ΟΚ , αλλά δε το βάζει όπου κι όπου!!!!
Είχα ένα διάστημα seat με σύστεμ πόρσε , ε το πέταξα!!!!!
Οπως είπε και ένας φίλος πιό πάνω τα Datsun ήταν ΟΚ δεν είχαν πρόβλημα!!!
-
μην ξεχνας και το Nissan - DatsunΦυσικά εαν βάλει το σήμα της η audi όλα θα είναι ΟΚ , αλλά δε το βάζει όπου κι όπου!!!!
-
-
Σβήστε τα 2 από τα 3 ίδια πόστ!!!! Κόλλησε..........
Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
μην ξεχνας και το Nissan - Datsun
Στο θέμα του Octavia5 Scout πάντως θεωρώ πως είναι το μόνο Skoda που δεν το βλέπω σαν Skoda ... του ανατολικού μπλοκ και ξαδερφάκι του ... Favorit! Ίσως γιατί και το προf/l και το μεταf/l δεν το απαξίωσαν τιμολογιακά, το κράτησαν και το κρατάνε σε καλή τιμή χωρίς να είναι ευρέως προσιτή και του είχαν ότι καλύτερο είχε η Vag στα προς τα υψηλά αλλά όχι απρόσιτα κυβικά. (Ίσως αυτό να μην αποτελεί γενική εντύπωση αλλά δικαιολογία σε εμένα διότι και το Suvοειδές Altea 200 άλογα έχει αλλά ... ούτε στις έκθεσεις δεν υπάρχει!)
Αχ ρε φίλε cosneo , κάποιες φορές είσαι μέσα στη σκέψη μου....Θέλω να πω κάτι και αμέσως..πετάγεσαι και το λες εσύ , συμφωνώ 100 % για το Scout..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
μην ξεχνας και το Nissan - Datsun
Στο θέμα του Octavia5 Scout πάντως θεωρώ πως είναι το μόνο Skoda που δεν το βλέπω σαν Skoda ... του ανατολικού μπλοκ και ξαδερφάκι του ... Favorit! Ίσως γιατί και το προf/l και το μεταf/l δεν το απαξίωσαν τιμολογιακά, το κράτησαν και το κρατάνε σε καλή τιμή χωρίς να είναι ευρέως προσιτή και του είχαν ότι καλύτερο είχε η Vag στα προς τα υψηλά αλλά όχι απρόσιτα κυβικά. (Ίσως αυτό να μην αποτελεί γενική εντύπωση αλλά δικαιολογία σε εμένα διότι και το Suvοειδές Altea 200 άλογα έχει αλλά ... ούτε στις έκθεσεις δεν υπάρχει!)
Αχ ρε φίλε cosneo , κάποιες φορές είσαι μέσα στη σκέψη μου....Θέλω να πω κάτι και αμέσως..πετάγεσαι και το λες εσύ , συμφωνώ 100 % για το Scout..
-
Μα δεν ειπα οτι τα datsun ηταν προβληματικα αυτοκινητα ισα ισα τα φορτωνες μεχρι τερμα και δεν μασαγανε μια και το seat sytem porsche που ειχε δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τα αυτοκινητα του 21ου αιωνα , εσυ μιλας για οχημα 20ετιας.
Τι ενοεις η audi δεν βαζει το σημα της οπου και οπου ? γιατι το ibiza του ξαδερφου μου παντου σηματακια VW-AUDI εχει
-
ξεφεύγουμε από το θέμα μας...
-
ξεφεύγουμε από το θέμα μας...Να στο συνδέσω με το θέμα ... ένα QQ σαν Datsun θα είχε απαραίτητα δαντελίτσα και κουρτινάκια στα παραθυρα και πολλά ανακλαστικά αυτοκόλλητα φωτάκια ενώ σαν Nissan τωρα τελευταία είδα 2 με leds φωτοσωλήνες για φωτα ημέρας και ένα χαμηλωμένο αλλά και με σκαλοπάτια!!!
-
είδες Q,Q με φωτοσωλήνες ??
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)