-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εδώ δυστυχώς το φαγητό έξω δεν συνίσταται.
αμα τη βγαζεις με goodys κ δε συμμαζευεται, συμφωνοι, αλλα δικο σου το φταιξιμο αμα δεν εχεις ψαχτει για καλα φαγαδικα
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
'ένα πορτοφόλι που φέτος βρήκαμε και για του χρόνου θα βρεθούν άλλα χαιβάνια'!
Το ανάλογο στην οδήγηση το λέμε 'οδήγηση χωρίς αύριο'. Κάπως έτσι οδηγούν την ζωή τους οι έλληνες: Χωρίς αύριο. Πάντως cosneo θα εκπλαγείς εξαιρετικά ευχάριστα αν αποφασίσεις να πας Ιταλία.
Εχω πάει σε όλες τις μεγαλουπόλεις της Ιταλίας. Θα προτιμήσω παραλίες! Από Ιταλία μάλλον στο Ρίμινι.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είναι ολόκληρη η μερίδα ή έχεις ήδη φάει;Φάγαμε καταπληκτικά και σπέσιαλ ήπιαμε τον εσπρέσο μας και όλα αυτά 90 ευρώ 5 άτομα , το σπαγγέτι άλο κότσε ήταν σαν επιδόρπιο(φρούτο), τα άλλα γαρίδες τηγανιτές, μύδια , προσούτο ,μοταρέλλα, χταπόδι, καλαμάρια, σουπιές και τα άλλα ήταν αυτά που μας χόρτασαν και δοκιμάσαμε τόσες γεύσεις!!!
Εδώ πήγα προχτές σε ταβέρνα σουβλατζίδικο και έδωσα τα ίδια λεφτά για 10 γυρόπιττες, πατάτες, σουβλάκι κοτόπουλο, λουκάνικο, σαλάτα, 5 αναψυκτικά και 4 μπύρες ποτήρι!!!!!!1
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όντως, αν λάβουμε υπόψη την κίνηση στο φόρουμ τελευταία!
Άστα να πάνε μάστορα...Έχουμε ξεμείνει όσοι δεν πήγαμε ακόμα διακοπές
υπάρχουμε και μεις που ούτε διακοπές πάμε, ούτε και ίντερντετς έχουμε
-
δεν σ' ακούει, έχει φύγει πλέον για διακοπές
-
Γειά σας αγαπητά μέλη του 4tforum
Πάω 5 μέρες Θάσο - Καλλιράχη, μετά 2-3 Ηγουμενίτσα στο πατρικό, φυσικά θα περάσω από Σύβοτα, Αγία Παρασκευή και όλα αυτά και θα κοιτάξω μήπως κλείσω και μερικές μέρες στην Λευκάδα αν έχει μείνει χρήμα.
Κάπου στα 2.500 km θα κάνω, την υγειά μου να έχω εγώ και το ψιτ να βγούνε.
Να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα ομορφο καλοκαίρι! -
Καλλιραχη;;;;; ΕΥΓΕ φιλε μου, η καλυτερη επιλογη στον πλανητη
-
Είκοσι ώρες πτήσεις κ αναμονές, μισή μέρα ξεκούραση (κ πλύσιμο! Χεχεχε) και συνεχίζουμεεεεεε!!!
Που θα πάει, κάποια στιγμή θα φτάσουμε στην άλλη πλευρα του πλανήτη! -
Tahiti ?
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Tahiti ?Αγκιστρι;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Tahiti ?Rarotonga ελπίζω
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλλιραχη;;;;; ΕΥΓΕ φιλε μου, η καλυτερη επιλογη στον πλανητηπαραλλαγή του γνωστού ανεκδοτου:
'σωβινιστές είναι αυτοί που αγαπάνε την πατρίδα τους περισσότερο απ την θάσο' -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Tahiti ?
Rarotonga ελπίζω
-
πιο μακριά από ταιτή, και κάπως πριν από rarotonga!
Σε κανά οχτάωρο επόμενη πτήση
Μια βδομάδα -επιτέλους- σε ένα μέρος, και μετά ακόμα μια πτήσηΝα δω πως θα γυρίσουμε
-
Πάω Γύθειο εύριο για μερικές μέρες....
Καμια πρόταση;; (Σκέφτομαι 1 μέρα να πάω Ελαφόνησσο)
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πάω Γύθειο εύριο για μερικές μέρες....Καμια πρόταση;; (Σκέφτομαι 1 μέρα να πάω Ελαφόνησσο)
Να μην τρεχεις γιατι γραφουν αρκετα μετα την Σπαρτη .Καλα να περασεις
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πάω Γύθειο εύριο για μερικές μέρες....Καμια πρόταση;; (Σκέφτομαι 1 μέρα να πάω Ελαφόνησσο)
Επιβαλλεται να επισκεφτεις την Βαθεια κ ενας καφες στο οιτυλο με το ηλιοβασιλεμα δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα κ αν δεν εχεις βαρεθει τους σταλακτιτες αξιζει μια επισκεψη στο σπηλαιο του Διρου .
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:lol: πιο μακριά από ταιτή, και κάπως πριν από rarotonga!
Σε κανά οχτάωρο επόμενη πτήση
Μια βδομάδα -επιτέλους- σε ένα μέρος, και μετά ακόμα μια πτήσηΝα δω πως θα γυρίσουμε
αμα δεν έχεις τρόπο να γυρίσεις να πω στον τρίφτη να έρθει να σε πάρει με την ευα
-
Πλάκα έκανα με τη συγκριση ταιτής κ rarotonga, πιο δυτικά κι απ'τα δύο είναι, αλλά νομίζω αντιδιαμετρικα από ελλάδα.
Ντριφτης είχε πρόβλημα με το gps, δεν αγοράζει χάρτες ειρηνικού -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πλάκα έκανα με τη συγκριση ταιτής κ rarotonga, πιο δυτικά κι απ'τα δύο είναι, αλλά νομίζω αντιδιαμετρικα από ελλάδα.
Ντριφτης είχε πρόβλημα με το gps, δεν αγοράζει χάρτες ειρηνικούΕίναι φλώρος...
Διακοπες 2010/2011