Aug 2, 2010, 12:49 AM

Ο χρήστης karnezis έγραψε:

207 rally/gt/rc/cc ΔΕΝ υπαρχει 6ταχυτο φιλε.........

Kι ομως ΥΠΑΡΧΕΙ...

http://peugeot.de/peugeot_modelle/model ... sierungen/
(δες στην επιλογη κινητηρα, αυτον με τα 156αλογα, γραφει '6gang')

http://www.easier.com/69180-peugeot-207 ... ngine.html
(και ενα τυχαιο link που βρηκα...)

το ds3 ειναι 30 αλογα λιγοτερο απο το polo gti...πως δεν μενει πισω?
το 0-100 που κανει το ds3 οφειλεται στο οτι πιανει τα 100 χωρις να μπει 3η.....εχει μακρυ σασμαν!

Εφοσον δεν εχει αλλαξει κατι απο τις μεχρι τωρα γνωριμες μεθοδους της VAG αναφορικα με τις πραγματικες ιπποδυναμεις των αυτοκινητων τους, τα 180αλογα του polo GTI θα ειναι οσα και του Cupra, τα οποια ειναι οσα και τα...160 του Scirocco twincharger. (δηλαδη 157αλογα στους τροχους για το Rocco και 160αλογα ακριβως για το cupra, τυχαιο?, δεν νομιζω... ).
Εχω αναρτησει αντιστοιχο διαγραμμα, πριν καιρο στο αντιστοιχο thread.
Επιπλεον το βαρος του DS3 συμφωνα με τις μετρησεις των 4τροχων ειναι στα 1165κιλα, την στιγμη που στο δελτιο τυπου της VAG το Polo GTI δηλωνεται στα 1184κιλα, μικρη διαφορα αλλα υπαρκτη.
Τελος, πραγματι το σασμαν εχει μακρια κλιμακωση, περα απο το 0-100Km/h ομως μετραει το 0-1000μ και εκει τα 28,7Sec/181km/h, δεν επιδεχονται ευκολης αμφησβητησης, οπως αυτη που κανεις...
Αρα με ολα αυτα υποψιν, ας περιμενουμε να δουμε ενα συγκριτικο επι Ελληνικου εδαφους συν τις αντιστοιχες δυναμομετρησεις, και μετα να βγαλουμε συμπερασματα...

τα χρηματοδοτικα δεν τα λαμβανω υποψην......εγω λεω για τιμες μετρητοις......

αν παρεις το polo gti k βαλεις 24 μηνες δοσεις......εε ναι θα σου παει οσο η mito qv!

εγω παντως επιμενω οτι σε θεμα value/money και μεταπωληση η επιλογη του polo gti ειναι φοβερη κ εχει πλεονεκτημα σε σχεση με τον ανταγωνισμο!

Το οτι εσυ δεν λαμβανεις υποψιν τα χρηματοδοτικα, δεν σημαινει οτι ολοι πληρωνουν μετρητοις.
Επιπλεον ΟΛΑ τα υπολοιπα μοντελα παρεχουν εκπτωση, η VW OXI.
Τα περι value for money ειναι αλλο κεφαλαιο, εγω σου απαντω περι τιμων που αναφερθηκες πριν, και επιδοσεων.