-
όχι μην το λες.... Οι Γερμανοί του Γκρουπ σέβονται τους πελάτες τους...Δεν είναι ΤΟΥΟΤΑ
υ.γ
Έτσι και γινόταν αυτό σε καμμιά άλλη μάρκα π.χ hiundai ή Fiat θα τους περνάγαν πριονοκορδέλα..
Για το WAG όμως... -
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Η ολη ιστορια κατι σε windows vista μου θυμιζει.Κατι μου λεει οτι ο κινητηρας παει για αντικατασταση.Λες και τον καφέ;
-
.
-
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
όχι μην το λες.... Οι Γερμανοί του Γκρουπ σέβονται τους πελάτες τους...Δεν είναι ΤΟΥΟΤΑυ.γ
Έτσι και γινόταν αυτό σε καμμιά άλλη μάρκα π.χ hiundai ή Fiat θα τους περνάγαν πριονοκορδέλα..
Για το WAG όμως...Πλάκα πλάκα θα τους σταύρωναν
-
Άραγε έχει αναφερθεί το πρόβλημα και σε Skoda Yeti/Fabia/Roomster;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Άραγε έχει αναφερθεί το πρόβλημα και σε Skoda Yeti/Fabia/Roomster;Το Yeti 1.2 δεν μου έχει σβήσει ποτέ εδω και 3μήνες λαι 5,000χλμ! Είμαι alert
-
Βγήκε η αναβάθμιση και σήμερα την πέρασα. Απ ότι μου είπαν θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με το σβήσιμο στο ρελαντί και με τις όποιες αρρυθμίες έκανε κάποιες φορές. Λίγα χλμ έκανα, όλα φάνηκαν οκ, αλλά δε μπορώ να βγάλα κάποιο συμπέρασμα, γιατί και όσο είχε το προβλημα, σπάνια έκανε αρρυθμίες. (στα 9500χλμ έσβησε 4 φορές). Οπότε ο χρόνος θα δείξει, θέλω να πιστεύω ότι διορθώθηκε. Ευχηθείτε μου και σεις το ίδιο!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Βγήκε η αναβάθμιση και σήμερα την πέρασα. Απ ότι μου είπαν θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με το σβήσιμο στο ρελαντί και με τις όποιες αρρυθμίες έκανε κάποιες φορές. Λίγα χλμ έκανα, όλα φάνηκαν οκ, αλλά δε μπορώ να βγάλα κάποιο συμπέρασμα, γιατί και όσο είχε το προβλημα, σπάνια έκανε αρρυθμίες. (στα 9500χλμ έσβησε 4 φορές). Οπότε ο χρόνος θα δείξει, θέλω να πιστεύω ότι διορθώθηκε. Ευχηθείτε μου και σεις το ίδιο!Φιλε μου ευχομαι απο εδω και περα να εχεις μονο απροβληματιστα και ασφαλει χιλιομετρα...
Παντως στο forum της skoda δεν εχει λεχθει κατι αναλογο ειδιως για τον 1,2 tsi... -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ευχηθείτε μου και σεις το ίδιο!Σου ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ευχηθείτε μου και σεις το ίδιο! -
όλα στην vw γίνονται; βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους...
-
http://briskoda.net/forums/topic/152102 ... ti-12-tsi/
δειτε εδω για skoda 1,2TSi
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!
-
παμε τα καλοριζικα-καλοταξιδα απο την αρχη
-
Σχετικά με το πρόβλημα της συζήτησης, η εμπειρία από Octavia5, 122 άλογα.
Τη μία και μοναδική φορά που έχει 'πατήσει' στην Αθήνα, και κάτω από συνθήκες μποτιλιαρίσματος (για 40 λεπτά 1-2-3η ταχύτητα) με θερμοκρασία περίπου 20 βαθμούς, ο κινητήρας έσβησε 3-4 φορές όταν έβαλα πρώτη για να ξεκινήσω. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έκανα κάποιο λάθος με τον συμπλέκτη, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει.
Τότε θεώρησα ότι ήταν εξαιτίας του εκνευρισμού, μικρής εξοικείωσης με το αυτοκίνητο που είχε 2,000 χλμ, αλλά τώρα σκέπτομαι ότι ίσως να ήταν κάτι άλλο. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά και δε με πολυενδιαφέρει, εφόσον το αυτοκίνητο δεν κυκλοφορεί στην Αττική, ώστε να έχει τέτοιο μποτιλιάρισμα, και εφόσον δουλεύει τέλεια από τότε και δεν έχει ξανασυμβεί αυτό.
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Σχετικά με το πρόβλημα της συζήτησης, η εμπειρία από Octavia5, 122 άλογα.Τη μία και μοναδική φορά που έχει 'πατήσει' στην Αθήνα, και κάτω από συνθήκες μποτιλιαρίσματος (για 40 λεπτά 1-2-3η ταχύτητα) με θερμοκρασία περίπου 20 βαθμούς, ο κινητήρας έσβησε 3-4 φορές όταν έβαλα πρώτη για να ξεκινήσω. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έκανα κάποιο λάθος με τον συμπλέκτη, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει.
Τότε θεώρησα ότι ήταν εξαιτίας του εκνευρισμού, μικρής εξοικείωσης με το αυτοκίνητο που είχε 2,000 χλμ, αλλά τώρα σκέπτομαι ότι ίσως να ήταν κάτι άλλο. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά και δε με πολυενδιαφέρει, εφόσον το αυτοκίνητο δεν κυκλοφορεί στην Αττική, ώστε να έχει τέτοιο μποτιλιάρισμα, και εφόσον δουλεύει τέλεια από τότε και δεν έχει ξανασυμβεί αυτό.
Jacob
Δεν ειναι και τοσο περιεργες ή δυσκολο να ξανατυχουν οι συνθηκες που σου εβγαλε το προβλημα.Εγω θα προτεινα να το κοιταξεις στο συνεργειο οταν πας για σερβις .
-
koubeast όλα καλά ευχόμαστε
-
Εννοείται θα το κοιτάξω στο επερχόμενο σέρβις, για να πάρω την απάντηση από τα μαστόρια ότι δεν είναι τίποτα.
Οι συνθήκες μποτιλιαρίσματος για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι και μάλλον θα είναι πολύ σπάνιες, καθώς δεν χρησιμοποιείται στην Αττική, ούτε καν σε μεγάλη επαρχιακή πόλη και γενικά όχι συχνά σε πολύ αστικό περιβάλλον, και γι'αυτό δε με ανησυχεί ιδιαίτερα.
Πάντως, ακόμη και τότε που έσβησε πήρε αμέσως μπροστά και πήγαινε μια χαρά (μέχρι να ξανασβήσει...).
Jacob
-
μηπως σε κρεμασε το ηλεκτρογκαζο;
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ POLO 1,2 TSi