-
και ναι βρηκα γιατι γ@μαω
κλαιν μαιν, i am invinsible και τα λοιπα ..
θα πιω μια μπυρα για την επιτυχια πριν συνεχισω
-
Πιες την στην υγεια μου.
-
δεν εχω μπυρα ,τελειωσαν μη τα θελω κι ολα δικα μου
και ευχτυχως τα updates ειναι σε διαφορετικο αρχειο ωστε να εχω τα δικα μου
μηπως να βαλω τουμπανο-updates να ειμαι πανισχυρος απο την αρχη ?
-
Να βαλεις!
Και τι ειναι αυτο???Εργενης χωρις μπυρες στο ψυγειο??? Gay εισαι?
-
πριν απο λιγο ηπια τη τελευταια και νομιζα οτι ειχα αλλη μια , σιγα μη βγω εξω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πριν απο λιγο ηπια τη τελευταια και νομιζα οτι ειχα αλλη μια , σιγα μη βγω εξωΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΠΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Γμ τη τυχη μου γμ.Εγινα ban απο το multiplayer του MW2.
Μαλλον γιατι καποια στιγμη το παιχνιδι με εβαλε σε χακεμενο σερβερ.
Δεν εκανα ποτε hack ουτε τιποτα τετοιο, δεν εχω ασχοληθει αλλωστε και δε ξερω καθολου πως και τι.
Εστειλα μηνυμα στην steam αλλα εχουν zero tolerance policy.
@@ μαντολες, τι τους γινεται δεν ξερουν.
Αγορασα ενα παιχνιδι που δε μπορω να παιξω και δε φταιω εγω κι ολας.
Που να ηξερα οτι επρεπε να παρακολουθω στα κ@λ@φορουμ τους για να δω τι να κανω αν μπω σε τετοιο σερβερ και τι αρχεια πρεπει να διαγραψω μετα απο τον σκληρο μου.
Αλλωστε δεν γραφοταν πουθενα κατι τετοιο, ουτε μαιλ ειχα, ουτε τιποτα.Το ωραιο ειναι οτι δεν μπορω απο εδω και περα να αγορασω ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι που υποστιριζει steam γιατι πολυ απλα δεν θα δουλευει.
Κριμα, εχασαν εναν πελατη που πολυ απλα θα παει αλλου (ελπιζω να μην ενσωματωσουν ολα τα παιχνιδια του ειδους τη steam), αλλα με εχουν εκνευρισει αφανταστα.
Απο ο.τι ειδα στο γουγλη το εχουν παθει παρα πολλα ατομα ετσι αδικα, μεχρι και petition εχουν βγαλει.Ποιος ακουει και τον Κιουση με τα single τωρα.
Πριν λιγες ημερες μου ηρθε το παρακατω mail.
''Hello,
Recently, your Steam account was erroneously banned from Call of Duty: Modern Warfare 2.
This was our mistake, and I apologize for any frustration or angst it may have caused you.
The problem was that Steam would fail a signature check between the disk version of a DLL and a latent memory version. This was caused by a combination of conditions occurring while Steam was updating the disk image of a game. This wasn't a game-specific mistake. Steam allows us to manage and reverse these erroneous bans (about 12,000 erroneous bans over two weeks).
We have reversed the ban, restoring your access to the game. In addition, we have given you a free copy of Left 4 Dead 2 to give as a gift on Steam, plus a free copy for yourself if you didn't already own the game.
To share your extra copy of Left 4 Dead 2 with a friend, you can 'Manage Gifts and Guest Passes' from the 'Games' Menu in Steam, or visit this article on the Steam Support site for detailed instructions: https://support.steampowered.com/
To access your own copy of Left 4 Dead 2, visit your library of games in Steam. If you didn't already own the game, it will now be listed among your others there, and is available for download immediately.
Regards,
Gabe Newell
President, Valve''Αλανθαστο το antihack system.
Τωρα κατεβαζω το Left 4 Dead 2 και εχω και μια κοπια δωρο.
Αν καποιος το θελει με συμβολικο αντιτιμο... -
Καλό μήνα,
προχθές αγόρασα το starcraft 2 και πέρασα το ΣΚ μαζί του.
Πολύ καλό και με μεγάλο 'ανταγωνισμό' στα 1vs1 μέχρι 4vs4 στο battle.net -
το εβλεπα πριν απο λιγο σε φιλο.. καλο φαινεται, αλλα οχι κατι ριζικα διαφορετικο απο αυτο που ξεραμε
οταν το παιξω κι εγω θα επανελθω
παντως μεγαλη αλητεια το να βγει σε 3 κομματια...
-
ριζικο δεν θα το ελεγες το μονο καλο ειναι οτι επιτελους εφτιαξαν το damage output ανα μοναδα
βεβαια επρεπε να περασουν χρονια μετα το red alert 2 που καποιος σκεφτηκε οτι αυτο ειναι καλη ιδεα..οπως και να εχει protoss και παλι protoss μεγα καφρικο race
-
angel τελικα ειχες δικιο για αυτο που μου ελεγες για τα προβληματα του pop, δεν ειναι τοσο προβληματικο το παιχνιδι τελικα , απλα επαιζε πουστιτσα
τεσπα , το θεμα λυθηκε ολοκληρωτικα και οπου να ναι τερματιζεται
εδιτ:
πολυ ωραια σκηνικα στο τελος -
Το μονο Prince of Persia που μου αρεσε καπως ηταν αυτο με τα cel shaded γραφικα, με τιτλο σκετο Prince of Persia.
-
δεν το χω παιξει , λες να το δοκιμασω καμια μερα?
εγω ειχα να παιξω απο το warrior within (και πιο πολυ απο ολα μου αρεσε το sands of time) και μου ειχε λειψει γενικα και η φαση των platform
αν σου αρεσει αυτο το στυλ παντως, δε θα πεταξεις απο τη χαρα σου, αλλα θα περασεις πολυ ευχαριστα το 6ωρο σου
-
Το warrior within ηταν μετα το Sands of Time? Νομιζω το εχω παιξει, μετριο το βρηκα.
-
δεν το χω παιξει , λες να το δοκιμασω καμια μερα?εγω ειχα να παιξω απο το warrior within (και πιο πολυ απο ολα μου αρεσε το sands of time) και μου ειχε λειψει γενικα και η φαση των platform
αν σου αρεσει αυτο το στυλ παντως, δε θα πεταξεις απο τη χαρα σου, αλλα θα περασεις πολυ ευχαριστα το 6ωρο σου
και μετά τα 6ωρο ... ? πάπαλα ? τερματίζεις παιχνίδι σε 6 ώρες...
-
δεν το χω παιξει , λες να το δοκιμασω καμια μερα?εγω ειχα να παιξω απο το warrior within (και πιο πολυ απο ολα μου αρεσε το sands of time) και μου ειχε λειψει γενικα και η φαση των platform
Το Prince of Persia εστιάζει περισσότερο στο platform στοιχείο.
Ο κόσμος του μου άρεσε περισσότερο από τα υπόλοιπα PoP.
Στις μάχες έχεις πάντα μόνο ένα τέρας αντίπαλο. Επίσης δεν πεθαίνεις ποτέ.Είναι και πιο μεγάλο από το Forgotten Sands.
Μου άρεσε αρκετά και περιμένω συνέχεια(μιας και στο τέλος δείχνει πως συνεχίζεται).
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Το warrior within ηταν μετα το Sands of Time? Νομιζω το εχω παιξει, μετριο το βρηκα.το sands of time ηταν το 2ο 3d γενικως και το 1ο της ubisoft που ουσιαστικα που εγινε γνωστο στους πιο νεους και εφερε τον τιτλο ξανα στην επικαιροτητα
τα 2 επομενα (το warrior within= το 2ο της ubisoft) συμπληρωναν ουσιαστικα μια τριλογια κατα τη διαρκεια της οποιας ο πριγκηπας γινοταν πιο 'σκοτεινος' και badass , δινοντας πολυ περισσοτερη βαση στις μαχες (στο 2ο και 3ο μερος)
στο 1ο ηταν φλουφλης και αυτο που επαιξα εγω τωρα ηταν ουσιαστικα αμεση συνεχεια του 1ου , για αυτο ειναι τερμα φλουφλης και κανει χιουμορακι και για αυτο η μαχη εχει περασει σε 2η μοιρα, το πιο βασικο εδω ειναι το platform , οπως περιπου και στο πρωτο
εμενα να σου πω την αληθεια, πιο πολυ μου αρεσει αυτο το στυλ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μετα τιποτα, πας σε αλλο ετσι παει αυτο, αν εισαι παικτης σαν κι εμενα(στυλ εννοω, οχι οτι ειμαι κανας παικταρας ) .. ειναι σαν τις ταινιες ενα πραγμα , απλα πολυ συχνα πιο συναρπαστικο
τωρα θα παιχνιδισω λιγο το νεο starcraft
παντως δεν ειναι ολα τα παιχνιδια τοσο μικρα, υπαρχουν κι αλλα που θελουν 50+ ωρες
αυτο ειπαμε το παιξαμε για διαλειμμα, για χαλαρωση
-
μετα τιποτα, πας σε αλλο ετσι παει αυτο, αν εισαι παικτης σαν κι εμενα(στυλ εννοω, οχι οτι ειμαι κανας παικταρας ) .. ειναι σαν τις ταινιες ενα πραγμα , απλα πολυ συχνα πιο συναρπαστικο
παντως δεν ειναι ολα τα παιχνιδια τοσο μικρα, υπαρχουν κι αλλα που θελουν 50+ ωρες
εγώ έπαιζα μήνες το ίδιο παιχνίδι μέχρι να το τερματισω ...
Πόσο νιουμπας ήμουν ... -
παιξε soase και ελα πες μου αμα οι ωρες θα σου φανουν πολλες
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)