-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άν δείτε κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Leon θα δείτε οτι καμία σχέση δεν έχει αυτό που παρουσιάζουν στο in.gr με το τελικό του σχέδιο από το παράθυρο του πίσω επιβάτη και πίσω.Δε στέλνεις κανένα link να τις δούμε και εμείς?
-
Τι εννοείς όταν λές ένα αποτυχημένο ως προς το τελικό σχέδιο και τη ποιότητά του photoshop? Δεν σου άρεσε το σχέδιο που παρουσιαζετε?
Δεν έχει σημασία το αν μου αρέσει ή όχι αλλά το photoshop που έχουν κάνει κάνει μπάμ οτι είναι προχειροδουλειά και έχει γίνει με βάση το Altea διατηρώντας όμως και στοιχεία του που δε θα υπάρχουν στο Leon. Άν δείτε κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Leon θα δείτε οτι καμία σχέση δεν έχει αυτό που παρουσιάζουν στο in.gr με το τελικό του σχέδιο από το παράθυρο του πίσω επιβάτη και πίσω.
Αν μας έλεγες που τις είδες τις κατασκοπευτικές θα είχαμε την δυνατότητα να έχουμε μια άποψη και εμείς. Περιμένουμε λοιπόν... Link
-
Πολυ καλυτερο απο το Consept. Ευτυχως το πισω παρμπριζ δε περασε...Στις 2 Ιουνίου είχε γίνει αυτό το post.
-
Πολυ καλυτερο απο το Consept. Ευτυχως το πισω παρμπριζ δε περασε...
Στις 2 Ιουνίου είχε γίνει αυτό το post.
Μα δεν βλέπω τέτοιες διαφορές που να δικαιολογούν το μήνυμα περί των φωτο του in.gr?!!! Το ίδιο αυτοκίνητο βλέπουμε με κάποιες μικροδιαφορές ίσως μεχρι το τελικό σχέδιο
-
Εγώ τουλάχιστον βλέπω διαφορετικό το Leon με το καμουφλάζ απο το Altea που έχουν στο in.gr που απλώς έχουν βάλει τα κωλοφάναρα του Leon.
-
Τι διαφορά έχει το Leon 2 απο το Altea;;;;;;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Leon 2 απο το Altea;;;;;;;;Εκτός από το όνομα εννοείς?
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Leon 2 απο το Altea;;;;;;;;Eκτός απο εμφανησιακά( η πέμπτη πόρτα θα έχει έντονη κλίση σε σύγκριση με αυτή του Altea) προφανώς θα έχει και μικρότερη χωρητικότητα στο πορτ-μπαγκάζ.
-
.... και λίγο χαμηλότερο σε ύψος, πιθανόν οι αναλογίες του να είναι λίγο διαφορετικές με τη μούρη να αποτελεί κάπως πιο ξεχωριστό όγκο....
Και βέβαια το χερούλι των πίσω πορτών δε θα είναι στην πόρτα αλλά στο πίσω τζαμάκι.....
Είπαμε ομοιογένεια στα μοντέλα αλλά έχουμε φτάσει να προσπαθούμε με το μικροσκόπιο να βρούμε διαφορές.... -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Leon 2 απο το Altea;;;;;;;;Εξωτερικά τον όγκο, εσωτερικά ποιός ξέρει?!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Leon 2 απο το Altea;;;;;;;;Μα είναι ολοφάνερο. Το VAG Group θέλει την Seat στο σπορ κομμάτι του ομίλου. Για αυτό και το Leon II ΠΡΕΠΕΙ να μοιάζει με το Α3, την 147 και την BMW σειράς 1 και όχι να είναι σαν το 307 ή το Golf V.
Παρόλα αυτά δεν θέλει και να χάσει μερίδιο αγοράς εξαιτίας της συνεχώς αναπτυσόμενης τάσης για πολυμορφίζοντα hatchback. Έτσι προέκυψε το Altea.
Σπορ hatchback to Leon λοιπόν, με ότι αυτό συνεπάγεται σε χώρους,οδική συμπεριφορά, εμφάνιση και στο εσωτερικο και στο εξωτερικό, σπορ πολυμορφικό το Altea με τελείως διαφορετικη προσσέγγιση σε σχέση με το Leon.
Θα μου πείτε γιατί δεν κάνει και κάτι αντίστοιχο στην κατηγορία του Toledo.
Πρώτον μπορεί και να κάνει και δεύτερον αν δεν κάνει τελικά μπορεί το κόστος εξέλιξης να ήταν απαγορευτικό... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Leon 2 απο το Altea;;;;;;;;
Μα είναι ολοφάνερο. Το VAG Group θέλει την Seat στο σπορ κομμάτι του ομίλου. Για αυτό και το Leon II ΠΡΕΠΕΙ να μοιάζει με το Α3, την 147 και την BMW σειράς 1 και όχι να είναι σαν το 307 ή το Golf V.
Παρόλα αυτά δεν θέλει και να χάσει μερίδιο αγοράς εξαιτίας της συνεχώς αναπτυσόμενης τάσης για πολυμορφίζοντα hatchback. Έτσι προέκυψε το Altea.
Σπορ hatchback to Leon λοιπόν, με ότι αυτό συνεπάγεται σε χώρους,οδική συμπεριφορά, εμφάνιση και στο εσωτερικο και στο εξωτερικό, σπορ πολυμορφικό το Altea με τελείως διαφορετικη προσσέγγιση σε σχέση με το Leon.
Θα μου πείτε γιατί δεν κάνει και κάτι αντίστοιχο στην κατηγορία του Toledo.
Πρώτον μπορεί και να κάνει και δεύτερον αν δεν κάνει τελικά μπορεί το κόστος εξέλιξης να ήταν απαγορευτικό...Για μένα δεν είναι κ τόσο σπορ το Leon II...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για μένα δεν είναι κ τόσο σπορ το Leon II...
Ναι, δεκτή η άποψή σου αλλά η Seat το θωρεί σπορ.
Και κατά ένα μέρος το έχει καταφέρει. -
Σπορ είναι η υπογραφή μου στην 2λιτρη έκδοση....το Leon είναι ένα σπορ πολυμορφικό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπορ είναι η υπογραφή μου στην 2λιτρη έκδοση....το Leon είναι ένα σπορ πολυμορφικό...Δεν θα διαφωνήσω... Δεν έχω σκοπό να γίνω υπέρμαχος της Seat, άλλωστε. Απλά η ομοιότητα του καινούριου Leon με την 147 έστω και σε μερικές λεπτομέρειες, δείχνει ότι η Seat θέλει να περάσει το μύνημα ότι πρόκειται περί σπορτίφ οικογενειακού.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπορ είναι η υπογραφή μου στην 2λιτρη έκδοση....το Leon είναι ένα σπορ πολυμορφικό...Σπόρ είναι και φαίνεταιη C4 WRC αλλά μη μου πείς οτι εννοείς την απλή C4 γιατί θα διαφωνήσουμε Όσο την έχω δεί απο τις φωτογραφίες είναι...
-
Δεν την έχεις δει καλά...
-
Σπορ είναι η υπογραφή μου στην 2λιτρη έκδοση....το Leon είναι ένα σπορ πολυμορφικό...
Σπόρ είναι και φαίνεταιη C4 WRC αλλά μη μου πείς οτι εννοείς την απλή C4 γιατί θα διαφωνήσουμε Όσο την έχω δεί απο τις φωτογραφίες είναι...
Το μπροστινό μέρος είναι καλό.
Το πίσω.... ειδικά στην τρίθυρη έκδοση.
Στα μείον και το εσωτερικό με τα.....ηλεκτρονικά ( ) όργανα στη μέση του ταμπλό. -
-
Altea coupe. Δεν είναι άσχημο, καλύτερο πάντως από το νέο Toledo.
Seat Leon 2005