-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
εχω δει γάτα-μάνα να στρώνει στο κυνήγι μεγαλόσωμο γερμανικό που τόλμησε να πλησιάσει τα γατάκια της
τον πήγε γαμ@@ντας 2 τετράγωνα ενώ το αφεντικό του έτρεχε σαν τρελός για να τον πιάσει.
η μεγάλη φάση ήταν η γάτα με τι τουπέ γύριζε πίσω μολις σταμάτησε την καταδίωξη, δεν περιγράφετε.ακομα βρίζω τον εαυτό μου που δεν είχα την κάμερα σε ετοιμότητα.
Αυτό ακριβώς το σκηνικό έγινε εχθές!
Εντάξει , δεν την έτρεξε για χιλιόμετρα ούτε και εγώ από πίσω τουςΠάντως πραγματικά η γάτα ήταν όλο καμάρι και στυλ μετά!
Φοβερό φούντωμα του τριχώματος στη ράχη και στην ουρά - άλλο ζώο -!!!βλέποντας αυτή την αντίδραση από ζώα που κινδυνεύουν τα παιδιά τους ασυναίσθητα κάνω σύγκριση με τους ανθρώπους γονείς και πως αρκετοί από αυτούς συμπεριφέρονται στα παιδιά τους.
-
Πράγματι , καμία σχέση....
Τα ζώα μας δείχνουν έμπρακτα ότι είναι έλλογα όντα! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αυτό ακριβώς το σκηνικό έγινε εχθές!
Εντάξει , δεν την έτρεξε για χιλιόμετρα ούτε και εγώ από πίσω τουςΠάντως πραγματικά η γάτα ήταν όλο καμάρι και στυλ μετά!
Φοβερό φούντωμα του τριχώματος στη ράχη και στην ουρά - άλλο ζώο -!!!Το φούντωμα δεν έχει να κάνει με τουπέ και περηφάνια βέβαια...
[αμυντικός μηχανισμός για να φαίνεται μεγαλύτερη/τρομακτικότερη στον εχθρό] -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το φούντωμα δεν έχει να κάνει με τουπέ και περηφάνια βέβαια...
[αμυντικός μηχανισμός για να φαίνεται μεγαλύτερη/τρομακτικότερη στον εχθρό]Σωστός.
Και μην ξεχνάμε, πως οι γάτες είναι ένα μικρό αιλουροειδές. Με ότι αυτό συνεπάγεται. -
Η 'λογική' που -πολλές φορές εντελώς αυθέραιτα και ανθρωποκεντρικά, λες και η ανθρώπινη λογική είναι παράσημο- αποδίδουμε στις αντιδράσεις ζώων, συνήθως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένστικτο.
Το εγωιστικό γονίδιο απαιτεί να διαιωνιστεί και αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός.Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Και μην ξεχνάμε, πως οι γάτες είναι ένα μικρό αιλουροειδές. Με ότι αυτό συνεπάγεται.Ω ναι, ακόμα και στο παιχνίδι. Έχει νύχια και δε φοβάται την πρόκληση. Τα δείχνει και κερδίζει.

-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Ω ναι, ακόμα και στο παιχνίδι. Έχει νύχια και δε φοβάται την πρόκληση. Τα δείχνει και κερδίζει.
....και δόντια!!!
έχω σημάδι από δάγκωμα στον αριστερό βραχίονα , εδώ και 20 χρόνια!
(πόνεσε!) -
εγω απο τοτε που κρατησα τον γατο ειμαι συνεχεια ριγε (γρατζουνιες) και πουα (δαγκωνιες)
δεν μετανιωνω τπτ βεβαια
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
εγω απο τοτε που κρατησα τον γατο ειμαι συνεχεια ριγε (γρατζουνιες) και πουα (δαγκωνιες)δεν μετανιωνω τπτ βεβαια
κάτι κάνεις λάθος λοιπόν... εγώ τις περνάω από κινέζικα βασανιστήρια (που λέει ο λόγος ) και ούτε νύχι δεν μου βγάζουν
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
εγω απο τοτε που κρατησα τον γατο ειμαι συνεχεια ριγε (γρατζουνιες) και πουα (δαγκωνιες)
δεν μετανιωνω τπτ βεβαια
κάτι κάνεις λάθος λοιπόν... εγώ τις περνάω από κινέζικα βασανιστήρια (που λέει ο λόγος ) και ούτε νύχι δεν μου βγάζουν
ενηλικα?εμενα ειναι 2 μηνων,δεν ειναι φυσιολογικο?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
δεν μετανιωνω τπτ βεβαια
σιγουρα εχεις γατες
-
-
-
-
Μπα, μικρά γρατζουνάνε περισσότερο
-
Σταύρο ο μικρούλης μάλλον θέλει κολλήριο. Το αριστερό ματάκι του δείχνει ίχνη από μόλυνση...
-
Όντως.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Σταύρο ο μικρούλης μάλλον θέλει κολλήριο. Το αριστερό ματάκι του δείχνει ίχνη από μόλυνση...Της έχουμε βάλει. Η φωτογραφία είναι περίπου 20 ημερών
-
Αθήνα
Περί τα 500 νεκρά περιστέρια περισυνέλεξαν από την πλατεία Κοτζιά τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων. Για την απάνθρωπη αυτή πράξη φέρεται ως υπεύθυνος ένας νεαρός μοτοσυκλετιστής που εθεάθη να ταΐζει τα περιστέρια με σπόρους, προφανώς δηλητηριασμένους.Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες, Κυριακή, νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο μοτοσυκλετιστής στάθμευσε τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο, και φορώντας κράνος, τάισε τα εκατοντάδες περιστέρια.
Μισή ώρα μετά την αναχώρησή του, η πλατεία ήταν γεμάτη νεκρά πουλιά.
-
ποσο ψυχανωμαλος πρεπει να ειναι καποιος για να κανει τετοιο πραγμα, ειλικρινα κατι τετοα ατομα χρήζουν ψυχιατρικης βοηθειας
-
Ο χρήστης leroef έγραψε:
Νέο μέλος στην οικογένεια.Εδώ στις 26/5 , 2 μηνών.
Το όνομα αυτού Κάρλος.Uploaded with ImageShack.us
Μεγαλώσαμεεεεε!!!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
2 μήνες μετά....
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]