-
Ο χρήστης fog έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=ePIImGMjn_8 Never say never -ατιμο sax...
Πω πω αυτό το κομμάτι είναι
Κόλλημα από την πρώτη φορά που το άκουσα, κάπου late 80's, παρακολουθώντας μια ταινία.
Μμμ... ήταν το Reckless και το τραγούδι ακούγονταν στη σκηνή του σχολικού χορού. Με το πρώτο άκουσμα, από την εισαγωγή ακόμα, μου καρφώθηκε και από τότε είναι στα αγαπημένα μου.να πω την αλήθεια, η πρώτη φορά που είδα την Debbie Iyall ήταν μόλις προχτές ( ) - ας είναι καλά το γιουτιούμπι. Απίστευτη τύπισα(*). Το κομματάκι αυτό το έχω σε 12ιντσο EP, τότε που έκανα τακτικές καταθέσεις στα δισκάδικα του κέντρου.
(*)Oops! την πέτυχα και σε live
-
-
Ο Frank Zappa διασκευαζει εξαιρετικα (και παρωδει) το Stairway to heaven
-
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Και με αφορμή τη χτεσινή μου ανακάλυψη, θυμηθηκα τον τρισμέγιστο: Philby...και την πρώτη 'μου' συναυλία.....
O Rory είναι... ήταν απίστευτος. Rocker με όλη τη σημασία της λέξης.
Τρόπος ζωής και όχι image. Αν μπορούσα να δω μόνο μια συναυλία στη ζωή μου θάταν Rory.
Το Philby μάλιστα τόχω σαν ...ringtone στο κινητό μου. Γι αυτό συνήθως δεν απαντώ αμέσως.
Έχω ένα κολληματάκι -
Κθυμηθηκα τον τρισμέγιστο: PhilbyO Rory είναι... ήταν απίστευτος. Rocker με όλη τη σημασία της λέξης.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Το Philby μάλιστα τόχω σαν ...ringtone στο κινητό μου. Γι αυτό συνήθως δεν απαντώ αμέσως.
Εγώ έχω το 1000 miles away του Rory σαν ringtone στο εταιρικό κινητό!
Είναι ό,τι πιο ταιριαστό: συνήθως χτυπάει συνέχεια όταν είμαι καμιά 500αριά χλμ από την Αθήνα...
Νταξ, είναι το 1/3 των 1000 μιλίων, αλλά δεν είναι μεγάλη η χώρα μας, τι να κάνουμε;(Μην το γρουσουζεύω όμως, γιατί η επόμενη δουλειά μπορεί να είναι εκτός συνόρων! )
-
Peter Tosh - Johnny Be Goode [live]
Youtube Video -
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Τρόπος ζωής και όχι image. Αν μπορούσα να δω μόνο μια συναυλία στη ζωή μου θάταν Rory.
Έχω ένα κολληματάκιοχι να περιαυτολογήσω -που το κάνω- αλλά ήμουν και γω εκεί.....(*) (ευτυχώς γλίτωσα το ξύλο)
(*) μονο που περνάνε τα ρημάδια... νόμιζα ότι ήταν το ΄79 και οχι το ΄81
-
οχι να περιαυτολογήσω -που το κάνω- αλλά ήμουν και γω εκεί.....(*) (ευτυχώς γλίτωσα το ξύλο)
Είναι από τις ελάχιστες φορές που το λέω αυτό, αλλά ήμουν οριακά μικρή για τη συναυλία.
Πάντως επειδή 3-4 χρόνια δεν κάνουν καμμιά τρελή διαφορά, θα προτιμούσα να ήμουν λίγο μεγαλύτερη τότε και στη συναυλία αυτή. -
-
http://www.youtube.com/watch?v=xo3Cseqn ... LR4jTVhDqA
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ έχω το 1000 miles away του Rory σαν ringtone στο εταιρικό κινητό!
Είναι ό,τι πιο ταιριαστό: συνήθως χτυπάει συνέχεια όταν είμαι καμιά 500αριά χλμ από την Αθήνα...
Νταξ, είναι το 1/3 των 1000 μιλίων, αλλά δεν είναι μεγάλη η χώρα μας, τι να κάνουμε;(Μην το γρουσουζεύω όμως, γιατί η επόμενη δουλειά μπορεί να είναι εκτός συνόρων! )
Είναι πολλά παραπάνω από 1000. Τα 1000 κάπως παλεύονται, το 1000000 δύσκολα.
Χμμμ θα το δοκιμάσω και αυτό σαν ringtone μιας και είναι από τα αγαπημένα, αν και προτιμώ τα πιο ...γκαζιάρικα για να το ακούω και που χτυπάει. -
Έχω ένα κολληματάκιοχι να περιαυτολογήσω -που το κάνω- αλλά ήμουν και γω εκεί.....(*) (ευτυχώς γλίτωσα το ξύλο)
Κι εγώ εκεί ήμουν συνάδελφε
Ηταν η πρώτη ροκ συναυλία που πήγα (και να θελα δλδ δεν γινόταν να έχω πάει και σ άλλες) αλλά όχι και το πρώτο ξύλο που έφαγα
Πάντως άξιζε τον κόπο -
-
Bρηκα ενα cd που ειχα φτιαξει τελευταια και ειπα να το ακούσω στον Ιταλό καθως οδηγουσα βραδυ και σχετικα ηρεμος.
Ξεκινησα με Gary Moore (empty rooms),(The Loner)
Eφτασα σε Scorpions,(Holiday,When the smoke is going down και κατέληξα στο Bird of Paradise (Snowy White)
Tωρα πως κατεληξα μετα να βαλω Alice Cooper και Poison ,ας ειναι καλά ο πίσω που μου αναβε συνεχεια τα φώτα. -
Πηγα για λαντς μπρεϊκ σε ενα καφε οπου επαιζε ενα cd με παλια (εως πολυ παλια) κομματια. ΙΜΟ το καλυτερο τραγουδι των Beatles
-
MARK F. ANGELO FEAT. SHAYA - FAR FROM EVERYTHING
Aλλο ενα ωραιο τραγουδακι φτιαγμενο απο ελληνες
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]