-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Για πες ρε Νησιωτη και τιποτα για το Vag.com. Αξιζει;Μια χαρά κάνει την δουλειά του... απλά μάλλον είναι ακριβό για ένα χρήστη
-
Οσοι εχουν ανοιγομενη οροφη .... προσπαθηστε οταν την εχετε ανοιχτη και πηγαινετε χαλαρα με 70 χιλιομετρα , να πιεσετε προς τα κατω με το χερι τον πλαστικο ανεμοθραυστη ....
-
Ιδού πως μπορεί να καταλήξει ένα βραδινό ποτό στο κέντρο των Αθηνών! Κάποιος τανασπου γιος, πιθανότατα πρεζάκι, λιγουρεύτηκε τα 6-7€ που είχα στην κερματοθήκη και να τα αποτελέσματα:
Uploaded with ImageShack.us
Του εύχομαι ολόψυχα αυτή να ήταν η τελευταία δόση της ζωής του (εαν ήταν πρεζάκι)!!
Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση ήταν η αμεσότητα και η 24ωρη εξυπηρέτηση της γνωστής εταιρίας που αναλαμβάνει αντικαταστάσεις κρυστάλλων. 3:30 τα ξημερώματα μου το σπάσανε, 3:30 το μεσημέρι είχε αλλαχτεί!
Εφιστώ την προσοχή σε όλους τους κατόχους γιατί απ' ότι φαίνεται το μπρίκι μας προκαλεί και προδιαθέτει για βανδαλισμούς κτλ...σαν το βιβλιοπωλείο του Άδωνι ένα πράμα!
-
Νά μαι κι εγώ στην παρέα σας, ώς κάτοχος ενός Q5 auto. Το αυτοκίνητο το αγόρασα 2/2/2010 μεταχειρισμένο με 6000 περίπου χλμ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου και το ευχαριστιέμαι απίστευτα, αν και λόγο ύπαρξης ενος SMART που χρησημοποιό καθημερινά για την δουλειά μου, το Q5 βγαίνει ελάχιστα βόλτα. Σε αυτούς τους 5 μήνες συνύπαρξης με το αυτοκίνητο χρειάστικε να πάω και στον Παζαρόπουλο και στην Καρέντα. Τις εμπειρείες μου θα τις μοιραστώ μαζί σας αργότερα το βραδυ σε επόμενο μύνημα.
Καλως όρισα λοιπόν.
Χρήστος
Καλλιθεα -
Ο χρήστης takos74 έγραψε:
Νά μαι κι εγώ στην παρέα σας, ώς κάτοχος ενός Q5 auto. Το αυτοκίνητο το αγόρασα 2/2/2010 μεταχειρισμένο με 6000 περίπου χλμ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου και το ευχαριστιέμαι απίστευτα, αν και λόγο ύπαρξης ενος SMART που χρησημοποιό καθημερινά για την δουλειά μου, το Q5 βγαίνει ελάχιστα βόλτα. Σε αυτούς τους 5 μήνες συνύπαρξης με το αυτοκίνητο χρειάστικε να πάω και στον Παζαρόπουλο και στην Καρέντα. Τις εμπειρείες μου θα τις μοιραστώ μαζί σας αργότερα το βραδυ σε επόμενο μύνημα.
Καλως όρισα λοιπόν.
Χρήστος
Καλλιθεακαλως ηρθες στην παρεα μας κ περιμενουμε τις εμπειρειες σου
-
Καλώς ήρθες λοιπόν!
-
Καλοριζικο κ καλα χλμ ! Επισης ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα,
Έχουμε και λέμε, το αυτοκίνητο αγοράστηκε αφού πρώτα πήρα την διαβαιβέωση εξουσιοδοτημένου συνεργείου - αντιπροσώπου των ΒΠ. Όλα καλά μέχρι εδώ, αφού μπήκε στο συνεργείο έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι, έγιναν τα Update του MMI (3g), Το update σασμάν, και αλλαγή στα clip του πλαινού αερόσακου οδηγού.
Όλα καλά και καλορίζικο. Μετά απο 1 μήνα παρατήρησα το 'γνωστό' σε μερικού τρέμουλο στο τιμόνι μεταξύ 90-120 χλμ. Δεν το πάς το λέω στα παιδιά να του ρίξουν μια ματιά ? (Ωστόσο έχω παραγγείλει μια μερίδα TV & το AMI. (Με ενημέρωσαν για κόστος περίπου 600€.(φυσικά μόνο για το AMI).. Μπαίνει ? ρώτησα, μα φυσικά το έχουμε κάνει αρκετές φορές.)) Ενώ λοιπόν σκεφτόμουν να το πάω για το τρέμουλο, να και χτυπάει το τηλ. ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (TV & AMI). Μια και δυό λοπόν το πάω για την τοποθέτηση των αξεσουάρ, τους λέω και το πρόβλημα με το τρέμουλο. Το αυτοκίνητο έμεινε εκει τρείς ημέρες με τα εξής αποτελέσματα. Α. το Ami Δυστυχώς δεν μπορούμε να το εγκαταστήσουμε κάναμε τα πάντα μιλήσαμε με το εργοστάσιο αλλα δεν γίνεται τίποτα, η TV τοποθετήθηκε στο προσκέφαλο του οδηγού, και όσο αφορά το προβληματάκι σχετικά με το τρέμουλο του τιμονιού να σας συνδέσω με τον ΑρχηΜηχανιοκό μας να σας πεί τι ακριβώς είδε. Μου δίνουν ενα τύπο λοιπόν ο οποίος μου λέει επι λέξη... το αυτοκίνητο δεν έχει κανένα πρόβλημα, απλά μπιστάει και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα στραβωπατημένα ελαστικά που έχει το αμάξι !!! Σίγουρα του λέω? Ναί ναι φυσικά 1000%. Τώρα δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εκτός απο το να αλλάξετε ελαστικά. Τέλος πάντων με κρύα καρδιά το πήρα χωρίς να αναζητήσω λύση για το πρόβλημα αλλού. Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να κάνω το 1ο SERVICE, μαθαίνω οτι συνεργείο στα ΒΠ πλέον δεν είναι εξουσιοδοτημένο, άρα η εναλλακτική μου είναι η ΚΑΡΕΝΤΑ στον Πειραιά. Το αυτοκίνητο το πήγα την προηγούμενη Τετάρτη, & φυσικά τους ενημέρωσα για το πρόβλημα με το τρέμουλο. Το απόγευμα με πήρε τηλ. ενα ευγενέστατος ανθρωπος, ο οποίος με ενημερωσε οτι το service έχει ολοκληρωθεί, και οτι περιμένει μια απάντηση απο το εργοστάσιο για το θέμα του τιμονιού.Την Πέμπτη το πρωί με ενημερώνουν οτι μετά απο μια σειρά ελέγχων σχετικά με το θέμα του τιμονιού, θα αλλαχθουν τα εμπρός ψαλίδια με νέα πιο ενισχυμένα. Τελικά επειδή ήρθαν αργά την Πέμπτη η αλλαγή τους έγινε την Παρασκευή το πρωί χωρίς ΚΑΝΕΝΑ φυσικά κόστος για μένα, και τώρα το τουτού μου είναι ΔΙΑΒΗΤΗΣ στο δρόμο, σε όλο το φάσμα χλμ. απο 60-160 που δοκίμασα. Σαφός η εμπειρία μου απο την ΚΑΡΕΝΤΑ ήταν ανώτερη (συμπεριφορά, ενημέρωση) και σίγουρα πλέον θα είναι το 'δικό' μου συνεργείο.Όσο για τον άλλο στα ΒΠ, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και τον έστειλαν. Λοιπά συμπεράσματα δικά σας. Ευχαριστώ πολύ για το χώρο - χρόνο να σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία απο τα ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ που έχουμε ανάγκη για τουλάχιστον όσο έχουμε εγγύηση. Καλά & ασφαλή Χιλιόμετρα σε όλους. Πάντα φιλικά Χρήστος. -
Χρηστο καλωσηρθες και να σου πω και εγω οτι οι εντυπωσεις μου απο την Karenta ειναι οτι οι τυποι ειναι σωστοτατοι στη δουλεια τους...
-
υπάρχει εδώ ένας συνάδελφος που το αυτοκίνητο το έχει σκίσει στα βουνά και στα λαγγαδια και σε απατητες διαδρομές .... Γιατί δεν κάνει τον κόπο να μας γράψει τις εμπειρίες του ? Γιατί εδώ όλοι (εμού συμπεριλαμβανομένου ) μετά το πλύσιμο το ψάχνουμε μήπως έχει καμμία γρατζουνια και αν έχει δεν μπορούμε να κοιμηθουμε ησυχα το βραδυ ....
-
@takos74
Για ποιό συνεργείο στα ΒΠ λες; -
Παζαρόπουλος.
Επίσης ξεχασα να σας πω, οτι το ΑΜΙ δεν τοποθετήθηκε ποτε, αλλά οι τρύπες που έκαναν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, παντα θα μου θυμίζουν τη δυσαρεστη εμπειρία μαζί τους. -
Ο χρήστης SOKATSA έγραψε:
Καλημερα.Εχω ενα Α5 με τον ιδιο κινητηρα που εχετε ολοι σας.
Εχω θεμα ομως με το λαδι. Στα 5100χλμ εχω βαλει 4 λιτρα λαδι. Ειχε κανεις σας καποιο τετοιο προβλημα? Απο το συνεργειο περιμενω απαντηση μεσω Γερμανιας για το τι πρεπει να κανω. Θα επρεπε να απαιτησω τιποτα? Πρεπει να φοβαμαι κατι?Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν μια επεμβαση στον εγκεφαλο (προγραμμα) εχει νοημα, αν εχει κινδυνο για το αυτοκινητο, αν παυει να ισχυει η εγγυηση και αν σε αυτες τις 230 σελιδες εχει ξεχωρισει καποιο συγκεκριμενο απο καποια εταιρεια.
Ευχαριστω.Εγώ είχα έως τα 30.000 χλμ. 0,35 λιτρα ανά χίλια χιλιόμετρα. Μου άλαξαν πιστόνια και ελατήρια, αφού του ψάξαν όλο τον κινητήρα και τώρα έχω κάνει ήδη 6.200 χλμ. και όχι μόνο δεν έχω συπληρώσει αλλά έχω πάνω από το μισό στην ένδειξη, δηλάδη μάλλον πάω για αλλαγή χωρίς συπλήρωμα. Επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα, διαφορά δεν θα δεις ότι άλλο και να κάνεις.
-
Τι λαδι να συμπληρωνουμε σε νεο 2,0TFSI?
Δεν πρεπει να ειναι ιδια λαδια?
σσ:Τα λαδια ειναι απο το εργοστασιο. -
Ο χρήστης takos74 έγραψε:
Παζαρόπουλος.
Επίσης ξεχασα να σας πω, οτι το ΑΜΙ δεν τοποθετήθηκε ποτε, αλλά οι τρύπες που έκαναν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, παντα θα μου θυμίζουν τη δυσαρεστη εμπειρία μαζί τους.Στις αντιπροσωπίες είναι όλοι άσχετοι!
Τοποθέτησε το μόνος σου:
http://kufatec.com/index.php?main_page=product_info&products_id=859
http://a6retrofit.tripod.com/articles/a4a5amiparts.html
http://www.audiforum.us -
Μετά από ένα απίστευτα αδέξιο χειρισμό και παρότι ο ήχος της οπισθοπορίας 'ούρλιαζε' οτι πλησιάζω σε μεγάλη κολόνα κατά την όπισθεν που έκανα, χτύπησα το αγαπημένο μου αυτοκίνητο σε μια τσιμεντένια κολόνα. Ο θόρυβος που ακούστηκε μου πάγωσε το αίμα......σταμάτησε ο χρόνος... Ευτυχώς τελικά το μόνο που έσπασε ήταν το το μακρόστενο φανάρι που βρίσκεται στον προφυλακτήρα +κάτι γρατσουνιές στον προφυλακτήρα.
Θα πάω αυριο να το φτιάξω. ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί???? -
Με καινουργιο προφυλακτηρα εργατικα & βαψιμο και καινουργιο ανακλαστηρα γυρω στα 650ε.Πριν 20 μερες επεσε πισω μου ενα πολο το οποιο διαλυθηκε μπροστα και το μονο που επαθα ηταν μια γρατζουνια στο κεντρο με ενα μικρο βαθουλωμα συν το σπασιμο του δεξιου ανακλαστηρα.Λογω του οτι πληρωνε η ασφαλεια ζητησα καινουργιο ππροφυλακτηρα.(εξ ου και το κοστος)
Ειναι πραγματικα απιστευτο ποσο συμπαγη κατασκευη εχει το Q5 και το διαπιστωσα ο ιδιος βλεποντας τι επαθε το δυστυχο πολο -
Πήγα σήμερα να πάρω προσφορά από KARENTA στην Αμφιθέας. Το ελληνικό κράτος πρέεπι να είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ Ο φόρος πολυτελείας με μερικά έξτρα βγαίνει 20.000 περίπου όταν τα επιθυμιτά έξτρα είναι 25.000. Είναι σοβαροί?Πρέπει να πέσει κομπιουτεράκι και πολύ μελετη για έξτρα και το κόστος που φτάνουν.
Λέω εγώ τώρα. Φταίει κάποιος αν έχει τρόπο να το πάρει με ξένες πινακίδες και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να κάνει μια μεταβίβαση ή να βρεί κάποιον άλλο τρόπο να είναι νομότυπος με τις ξένες πινακίδες? Ωθούν τον κόσμο να βρίσκει τρόπο να κερδίζει λεφτά και το κράτος να χάνει πολλαααααααααααααά λεφτά
-
δε νομίζω ότι υπάρχει σήμερα άνθρωπος που θα πληρώσει 58.600 + τα έξτρα για να πάρει ένα q5 όταν στην αγγλία έχει βασική τιμή 36.000 ευρώ 2.0 αυτόματο ..... Υπαρχει ομως και μια άλλη λογική που είναι η εξής : θες q5 ? Άρα είσαι έχων και κατεχων .... Άρα μάλλον ελεύθερος επαγγελματίας (γιατί μισθωτός χλωμό ) ... Άρα σίγουρα κάτι δεν θα έχεις δηλώσει στην εφορία . Στα παίρνουμε λοιπόν με άλλο τρόπο και πατσιζουμε. Άρα σε ένα κράτος φουλ στην φοροδιαφυγή μήπως το 58.000 σημαίνει 28.000 για έναν αγγλο ? (γιατί ο αγγλος έχει πληρώσει 20.000
Φόρο το προηγούμενο έτος ? Ενώ εμείς 2.000 ? (τυχαία νούμερα έτσι ... Μην παρεξηγηθούμε ) -
Δυστυχώς η ευτυχώς είμαι μισθωτός με καλό μισθό τα τελειταία 10 χρόνια λόγω πολυεθνικών και λόγω τύχης. Δεν έχω ενοίκια και το σπίτι μου είναι μικρό οπότε λίγα έξοδα. 1 άτομο είμαι και μετά από αρκετά χρόνια δουλείας (15) είχα αποφασίσει να δώσω μέχρι 75.000 για αμάξι με κάποιο επίπεδο εξοπλισμού. Μου κάθισε το Q5 αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα κάτσω να μου φάνε κερατιάτικα δεδουλευμένα λεφτά επειδή κάποιοι ήταν λαμόγια .Επειδή γενικώς την ψάχνω πιστεύω ο΄τι θα βρω μια λύση
AUDI Q5