Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Καλημέρα,
σε ότι αφορά τα PE2 δεν αντιλέγω ότι έχει πολύ καλή πρύσφυση τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό, ίσως για την ώρα οτι καλύτερο εχω προσωπικά δοκιμάσει σε UHP. Σε αναφορές για το φαινόμενο της υδρολίσθησης του συγκεκριμένου ελαστικού προσωπικά δεν εχω παρατηρήσει κάτι, αν και οτι οταν οι δρόμοι ειναι λιμνη οδηγώ αρκετά συντηρητικά. Βάζοντας στα αρνητικά του το μαλακό πλαινό του θα ήθελα ενα λάστιχο και με μεγαλύτερο δείκτη φθοράς (treadwear). Σε ξένα φορουμ, και κυριώς αγγλικά διαβάζω οτι το bf έχει πολύ καλύτερο wear εν σχέσει με όλα τα άλλα UHP. Υπόψιν αναφέρομαι σε διάσταση ως 15'.
Ξέρουμε κάποιον που να προμηθεύεται τα bf σε καλή τιμή να ρίξω ενα τηλ?
Βρήκα αυτό το post από τον Storm:
Τα BF Goodrich είναι Made In Spain... Δύο φορές έχω αγοράσει τα τελευταία 4 χρόνια και τις δύο ήταν Ισπανικά. Φτιάχνονται στο εργοστάσιο της Michelin στην Ισπανία.
Ο θόρυβος κύλισης στα G Force Profiler ήταν σχετικά υψηλός.
Θεωρώ ότι φταίει η σχεδίαση του ελαστικού. Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία, μετά όμως το αυτί μου πήρε είδηση το θόρυβο, ειδικά σε χρήση στην Εθνική οδό.
Τα TOYO δεν τα έχω δοκιμάσει, έχω ακούσει όμως ότι βγάζουν θόρυβο.Τα Profiler2 ήταν ποιο αθόρυβα και ποιο πολιτισμένα.
Στα πολύ θετικά για τα BF GOODRICH η αντιπροσωπεία της Michelin Hellas που έχει στοκ (ΦΡΕΣΚΩΝ) ελαστικών και εξυπηρετεί άμεσα τους συνεργάτες της.
Τα AVON δυστυχώς σε αυτό τον τομέα πάσχουν πολύ. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ αντιπροσωπεία... Αναμονή και υπομονή.