-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αφου εχεις και ανθρωπο να στην ελεγξει χτυπα μια καλη..
Χαζευοντας στη χρυση ευκαιρια μπας και δω τιποτα αξιολογο επεσα σε αυτη εδω που την εχει ενας γειτονας μου..
Επειδη στο διπλα στενο μενει την παρατηρω μερικες φορες και ειναι συνεχεια πιλοτη και οντως δεν εχει χιλιομετρα..Εχει παρει και ενα vectra τα τελευταια 2 χρονια..Εγω θα την κοιταζα και με ενα παζαρακι μικρο εισαι τζετ..
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=172&SC_GUID=92ca3318-761c-4c10-96e5-cb6b8e10d07d&proId=7428788&cat=a&pageSize=10Υπολογισε κατι και για το μεσαζοντα εδω
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Χαζευοντας στη χρυση ευκαιρια μπας και δω τιποτα αξιολογο επεσα σε αυτη εδω που την εχει ενας γειτονας μου..
Επειδη στο διπλα στενο μενει την παρατηρω μερικες φορες και ειναι συνεχεια πιλοτη και οντως δεν εχει χιλιομετρα..Εχει παρει και ενα vectra τα τελευταια 2 χρονια..Εγω θα την κοιταζα και με ενα παζαρακι μικρο εισαι τζετ..
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=172&SC_GUID=92ca3318-761c-4c10-96e5-cb6b8e10d07d&proId=7428788&cat=a&pageSize=10Υπολογισε κατι και για το μεσαζοντα εδω
Καμια σχεση.-
Μπορει εσυ να κανεις πλακιτσα τωρα , οπως κλασσικα κανουμε εμεις ,αλλα μη μπερδευτει ο ανθρωπος τωρα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εδω η ιδεα με τις πληροφοριες στη μεση του ταμπλω που στο πρωτο yaris και στο τριτο primera το θεωρουσαν καινοτομια.....Εκτίθεσαι 2-3 χρόνια...βγάλε τα γυαλιά!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
δες αυτο πχhttp://www.thesupercars.org/wp-content/ ... tratus.jpg
το αμερικανια, εμενα δεν με απωθει, εκεινη την εποχη ημουν ερωτευμενος με τα αμερικανικα αυτοκινητα σχεδιαστικα παντα, σαν πιτσιρικας, και ακομα μαρεσουν
http://www.logical-source.com/images/Au ... AV9500.jpg
και ενα saturn
Αυτο ειχε ερθει ποτε στην Ελλαδα, κυκλοφορησε ή εμεινε concept??
Saturn SC, Ελλάδα ποτέ δεν ήρθε, κανονική παραγωγή και κυκλοφορία στην Αμερική.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εδω η ιδεα με τις πληροφοριες στη μεση του ταμπλω που στο πρωτο yaris και στο τριτο primera το θεωρουσαν καινοτομια.....
Εκτίθεσαι 2-3 χρόνια...βγάλε τα γυαλιά!
Ξηγησου..προφανως εχω χασει επεισοδιο..
Φοραω φακους σημερα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καμια σχεση.-
Μπορει εσυ να κανεις πλακιτσα τωρα , οπως κλασσικα κανουμε εμεις ,αλλα μη μπερδευτει ο ανθρωπος τωρα..Εννοειται οτι αστειευομαι
Παντως, απ'οσο βλεπω, το αυτοκινητο φαινεται χαρτι
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εδω η ιδεα με τις πληροφοριες στη μεση του ταμπλω που στο πρωτο yaris και στο τριτο primera το θεωρουσαν καινοτομια.....
Εκτίθεσαι 2-3 χρόνια...βγάλε τα γυαλιά!
Ξηγησου..προφανως εχω χασει επεισοδιο..
Φοραω φακους σημερα..Χωρίς να έχω ιδέα από τα πρωτότυπα της Toyota (πλην εκείνου του 4500GT ) και έχοντας πετάξει δυστυχώς τα καταπληκτικά -κάααααποτε- τεύχη των 4Τ, νομίζω ότι υπήρχαν μερικά πρωτότυπα της Nissan με οθόνες προ 1990. Κυρίως θυμάμαι οθόνες οπισθοπορείας, παρκαρίσματος κλπ. αλλά ακόμα και GPS/πληροφορία κλπ.
Το ARC-X σίγουρα είχε, νομίζω το 1988 ή '87, από αυτά που πάτησαν τροχούς σε δρόμο. Θέλει λίγο ψάξιμο, αλλά υπήρχαν κάτι ωραίες σελίδες στο internet για τα ιαπωνικά πρωτότυπα στα τέλη των 80-αρχές 90 που γινόταν πραγματική μάχη στις εκθέσεις του Τόκιο. Honda με 5ο τροχό για ελιγμούς, πλήρως ηλεκτρικά οχήματα, ένα Sunny B11 (NRV-II) που είχε μέχρι και οπτικές ίνες και ABS το 1982, αυτοκίνητα με Head Up Display...
-
Funky βγάλε τα γυαλιά ηλίου.
-
Κάπως έτσι;;;
-
-
ΦΙΛΕ νονε οντως κατα λαθος τα μπερδεψα στις παραθεσεις ειμαι και ποντιος δε θελει πολυ να γινει το κακο οσο για αυτη που μου προτεινεις την δινει πολυ ακριβα στο καρ και στη χρυση ευκαιρια τα 1.6 της αυτης χρονολογιασ δεν περνανε τα 2000.ευρα οσο να σου πω να καταλαβεις τι επαθα ειχα αγορασει καινουργιο πριν 2 χρονια σκαρτο με γραμματιο 7 ετη περι τα 450 ευρα μου το κλεβουν και πανω που ηθελα 5 μερες συμφωνα με την ασφαλεια κλοπης βρεθηκε γδυμενο και καμενο και τρακαρισμενο οποτε οπως καταλαβαινεις θα το πληρωνω χωρισ να το εχω και ενα τελευταιο εκλεισε και η εταιρεια που δουλευα και κανω κατι μεροκαματα σκορπια απο δω και απο εκει γιαυτο και η αθλια κατασταση που εγραψα παραπανω να μη τυχει σε κανεναν ευχομαι τρωω τωρα κατι που ειχα στην μπαντα οποτε ψαχνω κατι απο 1600 ευρα και κατω γιατι εχω οικογενεια και τι να σου λεω παντως ελπιζω να βρω κατι γενικως ευχαριστω για τις απαντησεις και το χρονο σου σασ.
-
Πωπω πακετο φιλε μου.. Θα σε εχουμε στα υποψιν για καμια καλη xantia.Απλα θα δυσκολευτεις για καλη σειρα ΙΙ στα 2000e..
Βεβαια ολο και κατι καλο μπορει να εμφανιστει..Απο εμπορα ομως με οτι μπορει να σημαινει αυτο για τα χιλιομετρα της...Παντως φαινεται
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/812053/ -
Νονε αυτη η νοοτροπια με τους εμπορες πως με τρελενει??? Υπαρχει αραγε ενας μαντρας που να σε διαβαζει εδω μεσα και να μη του χει γυρισει το μυαλο αναποδα? ...και εννοω σοβαρο μαντρα!
Εχεις τη νοοτροπια του ολοι οι δημοσιογραφοι ειναι αλητες, ολοι οι ταξιτζηδες κλεφτες και ολοι οι πολιτικοι λαμογια?
Απλα για να πεσεις σε εναν καλο μαντρα θελει ψαξιμο.. τπτ παραπανω αγαπη!
Οχι ολα στο ιδιο τσουβαλακι! -
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Νονε αυτη η νοοτροπια με τους εμπορες πως με τρελενει??? Υπαρχει αραγε ενας μαντρας που να σε διαβαζει εδω μεσα και να μη του χει γυρισει το μυαλο αναποδα? ...και εννοω σοβαρο μαντρα!Εχεις τη νοοτροπια του ολοι οι δημοσιογραφοι ειναι αλητες, ολοι οι ταξιτζηδες κλεφτες και ολοι οι πολιτικοι λαμογια?
Απλα για να πεσεις σε εναν καλο μαντρα θελει ψαξιμο.. τπτ παραπανω αγαπη!
Οχι ολα στο ιδιο τσουβαλακι!Ολοι στο ιδιο τσουβαλακι και εχω και προβλημα μαζι τους και ξυδι επισης..
Δε πηρες ποτε σου μεταχειρισμενο για να ξερεις τι σκαταδες ειναι.-
Δε τη ξερεις τη διαδικασια..Αμαξι αριστο στην αγγελια που οταν πας εκει δε παιρνει μπρος ουτε με καινουργια μπαταρια.. Αμαξι ατρακαριστο με 3 αποχρωσεις..
Εμπιστοσυνη μονο σε μεγαλα κεντρα μεταχειρισμενων του στυλ χανιαδακης,omega και αν.. -
Oκ καταλαβα!
Αν και εισαι λαθος... -
Ωραια.. γραψε τωρα και τιποτα περι citroen γιατι εισαι τελειως
Ολα τα ξερεις αλλα μεταχειρισμενο ποτε δε μπηκε στη φαμιλια σας.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολα τα ξερεις αλλα μεταχειρισμενο ποτε δε μπηκε στη φαμιλια σας..Μην εισαι και τοσο σιγουρος!!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Απο το '84 μονο μεταχειρα.-
-
...και σου ξαναλεω δεν εχει να λεει κατι αυτο, απολυτως τιποτα! Απο το '90 την ιδια εφημεριδα...
CITROËN FORUM