-
Και γω μόνο 2 έχω δει στο δρόμο ένα λευκό με γαλάζια οροφή στην Πολιτεία και ένα ανθρακί με μπορντό οροφή στη Μεταμόρφωση πριν 3 μέρες.
-
Έπεσε κι αυτό στην περίοδο της κρίσης...
-
Θα πουλήσει, μην άγχεστε. Ειδικά όταν αρχίσουν οι προσφορές, θα τα βαρεθείτε τα DS3 πριν προλάβετε να πείτε ζήτω. Σιτροέν μικρό, όμορφο, με καλό κινητήρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κυκλοφορήσει αρκετά.
Ωραία είναι όσα είδα, μακράν ωραιότερο για το καλοκαίρι το άσπρο με γαλάζια οροφή. Τα LED χαυλιόδοντες ημέρας μόνο είναι για το ανάθεμα. Αν ήταν Ssangyong θα είχαμε λιώσει στο γέλιο, αλλά τώρα...
-
Εγώ το λέω είναι ΧΑΛΙΑ
Νίκος Αλιάγας από το Παρίσι για το 4ΤΦόρουμ -
Με 20500+ για τον 156άρη....
-
Τι να πουλήσει;
Εγώ θα έλεγα ότι μόνο όποιος έχει λεφτά και δεν έχει γενικά έννοιες στο κεφάλι του, θα πήγαινε να πάρει το DS3...
Εδώ οι αγγελίες έχουν γεμίσει με 207Rallye και RC...
Γενικά οι πωλήσεις 3θυρων αμαξωμάτων έχουν γεμίσει τις αγγελίες...Έτσι όπως έχουμε γίνει όλοι πλέον θα θέλουν ένα 5πορτο χαμηλών κυβικών, που να τα κάνει όλα...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Με 20500+ για τον 156άρη....Τσαμπα ειναι εκει που παιζει και για αυτοιυς στους οποιους απευθυνεται..Εχει και πληρη εξοπλισμο..Και δεν ειναι και τοσα αφου με τα green bonus και τις εκπτωσεις πεφτει και κανα 2χιλιαρο ευκολα..
-
Μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά μικρά Γαλλικά στους δρόμους μας , αλλά φοβάμαι πως πέραν της μειωμένης ζήτησης λόγω κρίσης , θα έχει να αντιμετωπίσει και το 'κατεστημένο' .
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά μικρά Γαλλικά στους δρόμους μας , αλλά φοβάμαι πως πέραν της μειωμένης ζήτησης λόγω κρίσης , θα έχει να αντιμετωπίσει και το 'κατεστημένο' .punto, panda, 500 κτλ ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά μικρά Γαλλικά στους δρόμους μας , αλλά φοβάμαι πως πέραν της μειωμένης ζήτησης λόγω κρίσης , θα έχει να αντιμετωπίσει και το 'κατεστημένο' .
punto, panda, 500 κτλ ...
Μόνοοοοοο?
MiTo , Mini , Polo , Ibiza , A1..... -
Την τιμή του Α1 την έχεις δεί
-
Εγω έκανα μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς να δώ το Punto Evo Abarth (δεν υπήρχε τελικά, την επόμενη εβδομάδα φέρνουν, το εσωτερικό απο ένα απλό Punto Evo ήταν όλα τα λεφτά και απο εμφάνιση και απο ποιότητα ) και το 500αρακι Abarth. Η συζήτηση πήγε στην MiTo QV η οποίο μου είπε οτι με τα λίγα με τα πολλά, με κάτω απο 23,500 δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις το κλειδί και για προσφορές ούτε λόγος. Το DS3 THP κάτω απο τα 20.000 επίσης δεν πέφτει και βρίσκει άμεσο αντίπαλο το Punto Evo Abarth.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Εγω έκανα μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς να δώ το Punto Evo Abarth (δεν υπήρχε τελικά, την επόμενη εβδομάδα φέρνουν, το εσωτερικό απο ένα απλό Punto Evo ήταν όλα τα λεφτά και απο εμφάνιση και απο ποιότητα ) και το 500αρακι Abarth. Η συζήτηση πήγε στην MiTo QV η οποίο μου είπε οτι με τα λίγα με τα πολλά, με κάτω απο 23,500 δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις το κλειδί και για προσφορές ούτε λόγος. Το DS3 THP κάτω απο τα 20.000 επίσης δεν πέφτει και βρίσκει άμεσο αντίπαλο το Punto Evo Abarth.ε,τι ήθελες να σου πει;;
-
Oυφφφ, οτι να ναι!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Εγω έκανα μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς να δώ το Punto Evo Abarth (δεν υπήρχε τελικά, την επόμενη εβδομάδα φέρνουν, το εσωτερικό απο ένα απλό Punto Evo ήταν όλα τα λεφτά και απο εμφάνιση και απο ποιότητα ) και το 500αρακι Abarth. Η συζήτηση πήγε στην MiTo QV η οποίο μου είπε οτι με τα λίγα με τα πολλά, με κάτω απο 23,500 δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις το κλειδί και για προσφορές ούτε λόγος. Το DS3 THP κάτω απο τα 20.000 επίσης δεν πέφτει και βρίσκει άμεσο αντίπαλο το Punto Evo Abarth.
ε,τι ήθελες να σου πει;;
Αν εννοείς για την τιμή της QV πρέπει να σου πω ότι ο ίδιος πωλητής τι μου πουλήσει το πουντο τι μου πουλήσει την άλφα το ίδιο και το αυτό είναι αφού μιλάμε για την ίδια αντιπροσωπεία, με κοινή βιτρίνα και κοινούς πωλητές... Αλφα, Φιατ, Αμπαρθ όλα σε ένα νοικοκυρεμένα... χορταστική αντιπροσωπεία ομολογουμένως...
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Εγω έκανα μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς να δώ το Punto Evo Abarth (δεν υπήρχε τελικά, την επόμενη εβδομάδα φέρνουν, το εσωτερικό απο ένα απλό Punto Evo ήταν όλα τα λεφτά και απο εμφάνιση και απο ποιότητα ) και το 500αρακι Abarth.Καλα ειχα παει κ εγω για να δω το abrth evo κ εριξα μια ματια στο punto evo το απλο.........
ελεεινο και τρισαθλιο εσωτερικα.........ποιοτητα sang yong ying tsong!!!
με ενα φιλο μου γελαγαμε καμμια ωρα με την τιμη που το πουλαγανε..........δεν πανε καλα!
mito qv με 23.500 ???καλα χριστουγεννα πες τους.......
εδω η vw πουλαει το polo gti με dsg 19.390
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
Εγω έκανα μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς να δώ το Punto Evo Abarth (δεν υπήρχε τελικά, την επόμενη εβδομάδα φέρνουν, το εσωτερικό απο ένα απλό Punto Evo ήταν όλα τα λεφτά και απο εμφάνιση και απο ποιότητα ) και το 500αρακι Abarth.
Καλα ειχα παει κ εγω για να δω το abrth evo κ εριξα μια ματια στο punto evo το απλο.........
με ενα φιλο μου γελαγαμε καμμια ωρα με την τιμη που το πουλαγανε..........δεν πανε καλα!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εγω έκανα μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς να δώ το Punto Evo Abarth (δεν υπήρχε τελικά, την επόμενη εβδομάδα φέρνουν, το εσωτερικό απο ένα απλό Punto Evo ήταν όλα τα λεφτά και απο εμφάνιση και απο ποιότητα ) και το 500αρακι Abarth.
Καλα ειχα παει κ εγω για να δω το abrth evo κ εριξα μια ματια στο punto evo το απλο.........
????
-
απο την μια μας λες την αρχικη τιμη του κουβα και απο την αλλη της μιτο με ενα σκασμο εξτρα? Βαλε στο πολο τον εξοπλισμο της μιτο και τα ξαναλεμε...
Δν σου αρεσε το εσωτερικο κου εβο και σου αρεσε του πολο?? Σε γιατρο πηγες? -
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
????
το πολο ειναι σαν τον ατμοσφαιρικο αερα , Αχρωμο-Αοσμο-Αγευστο , με εξαιρεση το DSG δεν εχει να προσφέρει τιποτα καλυτερο του ανταγωνισμου.
Citroen DS3