-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Μεθαυριο το πρωι παω κερκυρα με παρεα αντρες-γυναικες..(οχι ζευγαρια..)Συμβουλες για παραλιες,νυχτερινη ζωη,φαγητο και αλλα must see ευπροσδεκτες...
Είναι πάρα πολλά που μπορείς να δεις και να κάνεις στην Κέρκυρα. Έτσι σύντομα: Από παραλίες όλες της δυτικής ακτής από Αϊ Γόρδη έως Αγ. Στέφανο βόρεια είναι η μία καλύτερη από την άλλη.
Από φαγητό και διασκέδαση δεν ξέρω τι προτιμάτε αλλά οι επιλογές είναι πάρα πολλές και για όλα τα γούστα. Προσωπικά μου αρέσουν δύο bar το La Grotta στην Παλαιοκαστρίτσα και το Stablus κάτω από το νέο φρούριο. (έχει και ένα bar-club πάνω στο νέο φρούριο, το οποίο κάποτε ήταν εκπληκτικό, αλλά πλέον αξίζει μόνο για την τοποθεσία.
Δε νομίζω ότι έχει κάποια λιτανεία αυτή την περίοδο (νομίζω 11Αυγούστου είναι η επόμενη) για ν’ ακούσετε τις χαρακτηριστικές του νησιού φιλαρμονικές, αλλά συνήθως έχει κάποιες ανοιχτές συναυλίες από τις φιλαρμονικές του νησιού σε διάφορα μέρη.
Από μουσεία, εκτός του Αχιλλείου, το παλιό φρούριο και το παλάτι (μουσείο ανατολικής τέχνης) στην πόλη αξίζουν, όπως κι ένας περίπατος στο mon Repeau. Πολλά χωριά είναι όμορφα και γραφικά, αλλά η παλιά Περίθεια που ήταν εγκαταλελειμμένο και είναι πλέον μόνο για φαγητό και θέα είναι κάτι ιδιαίτερο.
Ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους γιατί πολλοί τουρίστες και ντόπιοι σε στενούς και κακούς δρόμους είναι κακός συνδυασμός -
Εχεις καποιο νεοτερο τοπικ να μου προτεινεις κυριε αστειε τυπε?viewtopic.php?f=13&t=43885....
-
Εχεις καποιο νεοτερο τοπικ να μου προτεινεις κυριε αστειε τυπε?Αν το εψαχνες καλυτερα θα το εβρισκες και εσυ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχεις καποιο νεοτερο τοπικ να μου προτεινεις κυριε αστειε τυπε?
Αν το εψαχνες καλυτερα θα το εβρισκες και εσυ.
Eχεις δικιο φιλε μου,δυστυχως δεν το βρηκα στην αναζητηση..
ευχατιστω elvet για την απαντηση! -
Μάλλον έχουμε καταλήξει για Νάξο για φέτος, τέλη Αυγούστο για κάνα δεκαήμερο... Αν έχει πάει κανείς πρόσφατα, ψάχνω για δωμάτιο, στην Χώρα ή κοντά σ' αυτήν μέχρι 100€ (αν είναι και παρακάτω, δεν θα με χαλάσει βέβαια...).
Αν κάποιοι έχουν πάει, θα ήθελα με πμ κάποια τηλέφωνα και πληροφορίες, ή ακόμη τι να αποφύγω, αν την πάτησαν κάπου!Ψάχνω κι εγώ βέβαια, αλλά από το Internet, κινδυνεύεις να φας την φόλα!
-
Καμια πληροφορια για Συρο?
Εκτος απο διαμονη. -
Αλοννησο τελη αυγουστου αν ξερει κανεις θελω πληροφοριες για καλο φαγητο και μπανιο
-
Συντομη βολτιτσα απο Π.Αστρος για Τυρο και επεται συνεχεια. Τωρα οργανωνω ενα τουρ για Μονεμβασια και αλλα αξιολογα μερη προς τα κατω οποτε και θα χρειαστω την βοηθεια σας
-
Ψαχνουμε αυτες τις μερες να παμε με τη κοπελα μου σε κανα νησι και εχουμε καταληξει Συρο η Σαντορινη που δεν εχω παει εγω...
Περισσοτερο θελω να παω Σαντορινη οποτε προς τα κει μας βλεπω...Οποτε τωρα ξεκινανε τα δυσκολα...
Δωματιο κατω απο 100 euros δεν παιζουν...
Εισητηρια για το καραβι τουλαχιστον 300 euros (θα παρουμε και αμαξι μαζι μιας και αν δεν παρουμε θα νοικιασουμε εκει και οι τιμες ειναι περιπου στο 50)
Επομενως για 4 μερουλες θελουμε 700 - 800 euros με το καλημερα ... -
Για Μεσσηνία - Πύλο - κάμπινγκ έχει κανείς σας καμιά πληροφορία?
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ψαχνουμε αυτες τις μερες να παμε με τη κοπελα μου σε κανα νησι και εχουμε καταληξει Συρο η Σαντορινη που δεν εχω παει εγω...
Περισσοτερο θελω να παω Σαντορινη οποτε προς τα κει μας βλεπω...Οποτε τωρα ξεκινανε τα δυσκολα...
Εισητηρια για το καραβι τουλαχιστον 300 euros (θα παρουμε και αμαξι μαζι μιας και αν δεν παρουμε θα νοικιασουμε εκει και οι τιμες ειναι περιπου στο 50)
Επομενως για 4 μερουλες θελουμε 700 - 800 euros με το καλημερα ...Oι διακοπες δεν ειναι απαραιτητες,η Μαργκαρετ Θατσερ τις απεχθανοταν
Καθηστε σπιτι και σωστε λεφτα -
Συμφωνώ απολύτως, οι διακοπές είναι από τα κουραστικότερα πράγματα που κάνω κάθε χρόνο
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως, οι διακοπές είναι από τα κουραστικότερα πράγματα που κάνω κάθε χρόνοΜε κουραστικότερο εξ αυτών το σεξ;
-
Ποιο ;
-
Ποιο ; -
Ποιο ;Σεξ = S E X.
Ας αρχίσουμε από τα βασικά...
Όταν η μελισσούλα πηγαίνει στο λουλουδάκι κλπ κλπ... -
Επομενως για 4 μερουλες θελουμε 700 - 800 euros με το καλημερα ...Εγώ πάντως για σαντορίνη βρήκα δωμάτια με 50 ευρώ
-
Λοιπόν, 1 εβδομάδα Κρήτη αρχές Σεπτέμβρη.
Διαμονή: Σπίτι που ενοικιάζει έτσι κι αλλιώς ο φοιτητής αδελφός στο Ηράκλειο.
Μετακίνηση: Το αυτοκίνητο που ούτως ή άλλως έχει εκεί ο φοιτητής αδελφός.
Εισιτήρια: (μάλλον) Sky Express με 80€ για Ρόδο - Ηράκλειο. Εναλλακτικά, καράβι ( )
Υπολογίζω 40-50€/μέρα στα έξοδα οπότε τη βγάζω με κανένα 500ρικο max; -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Για Μεσσηνία - Πύλο - κάμπινγκ έχει κανείς σας καμιά πληροφορία?Ειχα παει Φοινικουντα το 2008...Εχει 3-4 καμπινγκ αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο...Το μεγαλυτερο μειονεκτημα η ελλειψη δεντρων και ως εκ τουτου ισκιου...Το πρωι 9 η ωρα κοπαναγε ο ηλιος...Κατα τ αλλα σ αυτο που χα παει εγω ηταν αρκετα οργανωμενο δλδ καθαρες τουαλετες, ζεστο νερο και ολα τα σχετικα ηταν μια χαρα..Ρευμα εβρισκες ευκολα..Εγω ειχα μεινει στον Ανεμομυλο ο οποιος ειχε περισσοτερα δεντρα απο τα υπολοιπα αλλα στις καλες σκιες απ οτι καταλαβα βαζανε τα τροχοσπιτα...
Γενικα στην περιοχη τριγυρω νομιζω οτι ηταν το καλυτερο γιατι τα γυρισαμε ολα πριν κατσουμε...
Η περιοχη εκει πολυ καλη παραλια και θαλασσα...
Γι αλλο καμπινκ στην περιοχη εκεινη μου χουν πει στη Γιαλοβα οτι εχει κατι αξιολογα και ειναι πιο κοντα στη Πυλο νομιζω...
-
Επομενως για 4 μερουλες θελουμε 700 - 800 euros με το καλημερα ...Εφόσον θα έχεις αμάξι γιατί να ψάχνεις για το δωμάτιο με την θεά στην Καλδέρα;
Λίγο παραέξω βρίσκεις και φτηνά και με πάρκινγκ και πολύ προσεγμένα !!!
Διακοπες 2010/2011