-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πωω φιλε το ξεπεταξες ετσι στα γρηγορα? τοσο μικρο ?Υποθέτω μου πήρε γύρω στις 6-7 ώρες.
Δυστυχώς δεν έχει counter να σου πω ακριβώς. -
αρχισα το sniper ghost warrior
θα ελεγα οτι μου φαινεται αρκετα καλουτσικο για να περασω ευχαριστα μερικες ωρες, μου αρεσουν τα στοιχεια steαlth που εχει
μολις το παιξω λιγο παραπανω θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη
-
Τέλος η εξεταστική.
Αρχίζει το λιώσιμο...
Όποιος έχει όρεξη για παιχνίδι είναι ευπρόσδεκτος σπίτι μου....
Την περίοδο της εξεταστικής τερμάτισα το Half-Life 2+ Episode 1+ Episode 2+ Portal.
Ότι και να πω είναι λίγο. Τα παιχνίδια είναι άπαιχτα. Μόνο στα γραφικά φαίνεται ότι είναι παλιά παιχνίδια.
Περιμένω με αγωνία τα επόμενα.Επίσης τερμάτισα και το Too Human. To παιχνίδι ήταν αρχικά να βγει στο Playstation, μετά στο GameCube και τελικά βγήκε στο Xbox 360.
Είναι action-RPG με έμφαση στο σενάριο. Ευχάριστο παιχνίδι αλλά θα μποσούσε να ήταν αρκετά καλύτερο με λίξη περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ελπίζω στο επόμενο να τα έχουν φτιάξει(έχουν πει ότι θα είναι τριλογία). -
Παιδιά, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το παιχνίδι the godfather: the don's edition για ps3 ;;;; Το ψάχνω καιρό αλλά δεν το βρίσκω πουθενά επειδή είναι λίγο παλιό.... Έχω ψάξει σε multirama, plaisio, public και δε το βρίσκω πουθενά δυστυχώς. Το βρήκα από amazon αλλά θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος ένα άλλο μαγαζί για ψάξιμο στην Ελλαδα προτού πάω στην εσχάτη λύση;
-
απο το amazon παντως αμα ειναι καλη η τιμη μη το σκεφτεσαι τσιμπα το
ειναι αρκετα αξιοπιστο , βιβλια εχω παρει 2-3 φορες απο κει (οχι για μενα βεβαια ) και ολα ηταν αψογα
ασχετο , αλλα οριστε και 2 screenshots απο το sniper ghost warrior
δεν ειναι βεβαια και τα πιο θεικα γραφικα, αλλα ειναι αρκετα καλα και το πιο σημαντικο παρα πολυ ελαφρυ παιχνιδι
(οι ρυθμισεις ολες τερμα @ 1080p οφ κορς ) -
Eκτος απο το IL-Sturmovic ξερουμε κανενα αλλο παιχνιδι με αεροπλανα για το PS3??
-
Tom Clancy's H.A.W.X
Πολλα αεροπλανα, ποικιλια αποστολων, καλα γραφικα.
-
απο το amazon παντως αμα ειναι καλη η τιμη μη το σκεφτεσαι τσιμπα τοειναι αρκετα αξιοπιστο , βιβλια εχω παρει 2-3 φορες απο κει (οχι για μενα βεβαια ) και ολα ηταν αψογα
ασχετο , αλλα οριστε και 2 screenshots απο το sniper ghost warrior
δεν ειναι βεβαια και τα πιο θεικα γραφικα, αλλα ειναι αρκετα καλα και το πιο σημαντικο παρα πολυ ελαφρυ παιχνιδι
(οι ρυθμισεις ολες τερμα @ 1080p οφ κορς )το παιζεις ακομα?εγω uninstall μετα απο 15',πρεπει να εχει το χειροτερο ΑΙ ever
καποια στιγμη ημουν σε ενα σημειο στη μεση του δρομου ορθιος και εψαχνα τους κακους με το κιαλι και δεν εβρισκα κανεναν,οποτε γυριζω το βλεμμα πισω,απο κει που ηρθα,και ειχαν παει ολοι εκει,στα δεκα μετρα απο μενα και βαραγανε σκοπιες χωρις να με βλεπουν -
το τελειωνω σε λιγο
κοιτα εχει πολλα προβληματα και ωρες ωρες ειναι αδικαιολογητα δυσκολο, αλλα αν εξαιρεσεις καποια κομματια οπου ηταν προβληματικο, το ευχαριστηθηκα αρκετα
περα απο το οτι δε μπορεις πολλες φορες να δεις που ειναι οι αλλοι , οι αλλοι (Απλοι στρατιωτες) σε βλεπουν απο χλμ μακρια και σε πετυχαινουν με τα πολυβολα τους απο το θεο για πλακα
επισης τα stealth κομματια θελουν ενα patch να στρωσουν
δηλαδη σε καποια φαση δε μπορουσα να περασω απο ενα σημειο γιατι με εβλεπε ο φρουρος και δεν κουνιοταν απο κει , δε μπορουσα να τον σκοτωσω γιατι θα χτυπουσε συναγερμος και καπως επρεπε να του τραβηξω τη προσοχη
πηγαινα λοιπον γυρω γυρω . πυροβολουσα στο εδαφος μπας και κουνηθει απο τη θεση του και μετα πηγαινα ξανα γυρω γυρω για να περασω
επισης οταν κρυβεσαι παρολο που εισαι ντυμενος θαμνος ειναι πανευκολο να σε βρουν
ωραια ιδεα, μετρια υλοποιηση
-
ξερουμε κανενα tactical shooter τυπου ghost recon?
(τα παλια τα εχω ξεπεταξει τα νεα το ιδιο) -
εγω θελω να παιξω arma το λεω καιρο τωρα
-
εγω θελω να παιξω arma το λεω καιρο τωρακαι εγω με το που το εβαλα το εβγαλα (το τερματισα σε 1 μερα το μπουρδελο)
(βεβαια η πλακα ειναι οταν φτιαχνεις missions 40 αεροπλανα απο την μια και 40 απο την αλλη επανω απο το αεροπλανοφορο και στο καταστρωμα να χορευουν οι στρατιωτες ) -
δεν εχει διαρκεια δηλαδη αν ασχοληθεις?
-
δεν εχει διαρκεια δηλαδη αν ασχοληθεις?αναλογα το πως το δει κανεις
εχωντας παιξει operation flashpoint παλια μου φανηκε πολυ ευκολο το arma -
Παιδια υπαρχει καποιο fix για το NFS SHIFT?
-
singularity..
μου αρεσει
επισης μου αρεσει που εχει και 720p για τους τηλεορασαδες..
αν και θα θελα να βγει κανα πιο σοβαρο παιχνιδι
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παιδια υπαρχει καποιο fix για το NFS SHIFT?Τι εννοεις fix να βελτιωνει την οδηγηση???
-
-
ευτυχως ο φανμποισμος σε αυτο το φορουμ περιοριζεται στα αυτοκινητα
(ενταξει και στην apple )
-
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)