-
Καλα, οτι η Subaru την εχει δει καπως ειναι σιγουρο...
αλλα ουτε στα πιο τρελά μου ονειρα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα την βγαλω με τοσα.
το σιγουρο ειναι οτι άλλαξαν πολλα τον τελευταιο χρόνο.
εκει που πηγα, πέρυσι που ρωτησα δεν το συζητουσαν καν να φερω τα δικα μου λάδιαπαντως θελει να ρωτας πρωτα γιατι καποιοι εχουν ξεφυγει.
Φιλος πληρωσε για το σερβις σε μικρα (2 χρονια οχι πολλα χιλιομετρα) 200€
-
για πεζο 106 1600 xsi
λαδια, φιλτρο, φίλτρο καμπίνας, μπουζι, φλασάκι μπροστά, φαναρι πισω, δυο τσιμουχακια στη κρεμαγιέρα (ή κάτι τέτοιο), βάση μηχανής σύνολο 240 ευρώ
+αμορτισερ από ραλύ 150 ευρώ (χωρίς ευθυγράμμιση) 150 ευρώ
Τί λέτε? είναι καλές οι τιμές? να το παω? -
μοντέλο του 1994 είναι.
vf31cnfy250861497
κ κινητήρα: nfy10fxoeoo72546
από δευτέρα θα περάσω από το συνεργείο να μου δώσει κ αναλυτικά τις χρεώσεις. προφανώς η βάση μηχανής θα είναι ακριβή -
Με την περίπτωσή μου τι θα γίνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με την περίπτωσή μου τι θα γίνει;Ανίατη...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με την περίπτωσή μου τι θα γίνει;Πάρε diesel να ησυχάσεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάρε diesel να ησυχάσεις
Και κοτσαδόρο!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάρε diesel να ησυχάσεις
Ήδη τα 'χω κάνει τσουρέκια στον τραγόπαπα, δεν χρειάζεται και άλλο.
-
-
Κόστος service των 30000 χλμ (έγινε στα 29350) σε Fiat Bravo 150 Sport.
Selenia KPE SAE 5W-4 67,45€
Φίλτρο λαδιού 1.3 JT 20,79€
Φίλτρο αέρος 17,71€
Μπουζί 82,45€
Υγρό καθαρ. παρπρίζ 1,50€
Εργασία 54,99€
Σύνολο 244,89€Επιπλέον
Τακάκια 111,38€
Εργασία 15,00€
Σύνολο 126,38€
Το service έγινε στην αντιπροσωπεία της Fiat. -
Πάει, έγινε Premium και η Fiat στα service!
Μπουζί 20€ το ένα; Στην BMW 120i έχουν ~13€ με το ΦΠΑ..
Φίλτρο λαδιού 21€; Αν θυμάμαι καλά, στην BMW έχει κάτω από 10€!
Τακάκια 111€; Για τα πίσω, πλήρωσα λιγότερο (τα μπροστά δεν ξέρω, αλλά δεν θα ήταν και δίκαιη η σύγκριση λόγω 6πίστονων! ).Τι να πω, μάλλον προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα από τις χαμηλές πωλήσεις στα σερβις...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τακάκια 111€; Για τα πίσω, πλήρωσα λιγότερο (τα μπροστά δεν ξέρω, αλλά δεν θα ήταν και δίκαιη η σύγκριση λόγω 6πίστονων! ).Τι να πω, μάλλον προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα από τις χαμηλές πωλήσεις στα σερβις...
Και το έλεγα εγω....κάτι μου έκανε premium στο Bravo...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
που έχουν 13 τα μπουζί της 120?
σε επίσημη ? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
που έχουν 13 τα μπουζί της 120?
σε επίσημη ?Ναι. Το ένα, όχι τα τέσσερα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κόστος service των 30000 χλμ (έγινε στα 29350) σε Fiat Bravo 150 Sport.
Selenia KPE SAE 5W-4 67,45€
Φίλτρο λαδιού 1.3 JT 20,79€
Φίλτρο αέρος 17,71€
Μπουζί 82,45€
Υγρό καθαρ. παρπρίζ 1,50€
Εργασία 54,99€
Σύνολο 244,89€Επιπλέον
Τακάκια 111,38€
Εργασία 15,00€
Σύνολο 126,38€
Το service έγινε στην αντιπροσωπεία της Fiat.μου φαινεται υπερβολικα ακριβη...370 ε!
εδω η τουοτα που δεν την λες και φτηνη στα σερβις και σε Celica TS service 60.000km to 1o μεγαλο πληρωσα για τα ιδια πραγματα, νομιζω 240-250ε (ενδεικτικα λαδια 5 λιτρα G 75e, τακακια 50, μπουζι 45, φιλτρο λαδιου 7, και διαφορα μικροπραγματα οπως ροδελα , καθαρισμο φρενων κλπ κλπ 10ε -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ποτέ μα ΠΟΤΕ μην συγκρίνετε τι δώσατε στα 30000πχ στο τάδε αυτοκίνητο έναντι του δείνα. ................
Γι’ αυτό θεωρώ ότι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται για το ίδιο αυτοκίνητο.
Antonis-team. -
Η σύγκριση έγινε τι πληρώνεις στην αντιπροσωπεία για το ένα και τι για το άλλο. Μιλώ γι' αυτό που θα έκανε ένας καθημερινός οδηγός, που δεν θα έψαχνε (ειδικά σε εντελώς καινούριο αυτοκίνητο) κάποιο άλλο συνεργείο πλην της κάθετης μονάδας...
Αν βάλεις τα κόστη απλής συντήρησης για το Bravo και για την 1-σειρά για 100.000 χλμ και βρεις πως είναι στα ίδια ή πόσο μάλλον είναι...φθηνότερη η BMW, καταλαβαίνεις πως κάτι πάει στραβά μάλλον...
Σε ό,τι αφορά τις τιμές των ανταλλακτικών για την BMW, δεν έχω παρατηρήσει διαφορές από συνεργείο σε συνεργείο, απλώς μπορείς σε κάποια να έχεις έκπτωση αν είσαι καλός πελάτης. Η έκπτωση γίνεται πάνω στην αρχική τιμή και πάντα αναφέρονται και οι δύο τιμές.
Προφανώς και η εργατοώρα μπορεί να έχει διάφορες χρεώσεις...
-
Σε μια συζήτηση που είχα σήμερα, μου ανέφεραν ότι κάποιος (γνωστός, γνωστού κλπ) πήγε για το πρώτο service σε VW touran και πλήρωσε 1200.
300 εύρω τις βαλβολίνες του είπανε και πάλι κάτι τρελό για έναν ειδικό καθαρισμό που έκαναν στην τουρμπίνα λέει.Στέκει αυτό ή είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας?
-
300e για βαλβολινες;;; No offence αλλα πιστευω οτι επαιξε σπασμενο τηλεφωνο, εκτος και αν η VW χρησιμοποιει βασιλικο πολτο στις βαλβολινες της...
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο;
Ο φίλος απο πάνω υπογράφει σαν Antonis-Team...
Όταν λέμε Team εννοούμε ομάδα... οκ;Τότε οι υπόλοιποι απο την ομάδα που είναι;
Γιατί δεν γράφουν και αυτοί;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?