-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ευτυχώς που το περιστατικό τελείωσε με 2-3 παντιλίκια και (ίσως) ένα λερωμένο σώβρακο...
η συμβουλή λοιπόν είναι...μετά από κάθε τέτοιο περιστατικό να πάμε σπίτι να αλλάζουμε σώβρακο για καλό και για κακό.
ΥΓ:γι'αυτό εκνευρίζομαι με όλους όσους πάνε τέρμα αριστερά ακόμα και σε άδειο δρόμο.Το κυριότερο είναι ότι αν πας τέρμα αριστερά (σε αντίθεση με το να πας στη μέση του δρόμου) είναι ότι 'χάνεις' το περιθώριο ελιγμού προς τα αριστερά.Συν του ότι αφού σου έκοβε την ορατότητα, μπορούσες να κάτσεις λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο πίσω ή γενικώς να κάτσεις και σε άλλη λωρίδα.Γι'αυτό προσωπικά εγώ δεν αφήνω ποτέ τζιπ ή φορτηγό μπροστά μου.Θέλω να βλέπω τι γίνεται μπροστά από τον μπροστινό μου.
+1.000.000 !!!
-
Ποτε δεν μενουμε πισω απο 'μεγαλα σιδερα' οχηματα για να βλεπουμε πιο μακρυα.
Διαβασα αλλα και ειδα στην τηλεοραση το αγροτικο στην Αγ. Παρασκευη Λεσβου που ηταν πισω απο νταλικα που μετεφερε Τανκ! εφυγε το τελευταιο και περασε πανω απο το μισο αγροτικο!!!!. Το πατησε!!! διαγωνια απο το μερος του συνοδηγου και ελιωσε την μιση καροτσα. Ο οδηγος δεν επαθε τιποτα αλλα αν υπηρχε συνοδηγος???Επισης ειδα σε εκπομπη Της ΕΤ1 σε ντοκυμαντερ αναφερομενο σε μια ηλικιομενη που ηταν και καλλιτεχνης σε παραδοσιαες τεχνικες αργαλιου κ.λ.π. σε χωριο ηλικιας 96 ετων το 2006, να οδηγει !!! ενα Βιταρα. οταν ανεβαινε και κατεβαινε ειχε μπαστουνι....!! Ελπιζω να ζει ακομα γιατι εδειχνε πολυ ζοντανη!! ελεγε δε οτι θα ηθελε να πεθανει ξαφνικα για να μην εχει καποιους να την φροντιζουν...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα παραλίγο να γίνει χοντρή μ@λ@κία.Το στενό μου θα γίνει δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και έχουν ξηλώσει άσφαλτο και πεζοδρόμια, αφήνοντας μου μια 'ράμπα' από άμμο για να μπορέσω να μπω στο γκαράζ. Αμ δε. Το BMW είναι πολύ χαμηλό και ακούμπησε κάτω. Πάω να κάνω όπισθεν και συνειδητοποιώ ότι κάπου βρίσκει. Έχω κολλήσει λοιπόν ο μισός μέσα και ο μισός έξω από το γκαράζ και βγαίνω από το αυτοκίνητο για να βρω κανένα ξύλο να βάλω από κάτω ώστε να μεγαλώσω το clearance και να το βγάλω.
Εκείνη τη στιγμή ακούω με φρίκη την γκαραζόπορτα να κλείνει . Έχει πατηθεί κατά λάθος το τηλεχειριστήριο του father μέσα στην τσέπη του όπως περπατάει για το σπίτι. Το περιθώριο ανάμεσα στην γκαραζόπορτα και το αυτοκίνητο περίπου ένα μέτρο και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω χρόνο και χώρο να ανοίξω την πόρτα του αμαξιού να πάρω το δικό τηλεχειριστήριο μου και να την σταματήσω. Μπαίνω ανάμεσα σε πόρτα και BMW και το παίζω Ζουγκλάκος. Το @#$%μηχάνημα έχει μεγάλη δύναμη και -το χειρότερο- δεν σταματάει. Κάνει παύσεις και ξαναρχίζει την διαδρομή του προς την καταστροφή. Παράλληλα φωνάζω, (πρέπει να μας άκουσε όλη η γειτονιά ) στον Λάππα που τα έχει χάσει να την σταματήσει.
Σκηνές απείρου κάλους. Τελικά την έβγαλα με λίγους μώλωπες από τον καβγά με την πόρτα και μικρογρατζουνιές κάτω από το αμάξι, εκεί που βρήκε. Τσαχπινιές!
Το εχω παθει και εγω,καθως και εγω και ο μπαμπας μου ειμαστε βιαστικοι,ετσι με το που βγαινουμε απο το ασανσερ παταμε το κουμπι να ανοιξει η γκαραζοπορτα,ετσι μια φορα ετυχε να βγαινω εκεινη την ωρα,οποτε και βλεπω την γκαραζοπορτα να κατεβαινει,επειδη το κοντρολ ηταν μακρια ειχα δυο επιλογες,η να πατησω τερμα γκαζι(ειχα οπισθεν),αλλα δεν το εκανα γιατι φοβηθηκα μην παρω κανεναν παραμαζωμα στο στενο μου,η να βαλω πρωτη και να ξαναμπω,αλλα επειδη στο κλειστο γκαραζ μας τα αυτοκινητα ισα που χωρανε και τα βαζουμε σχεδον κολλητα ετσι θα εριχνα μια στουκα στο αμαξι του μπαμπα μου,ουτε αυτο το εκανα.Απλα για 1-2 δευτερολεπτα ηλπιζα να εχει η πορτα καποιο συστημα σφαλειας,τελικα οντος ειχε και μολις βρηκε λιγο αντισταση σταματησε αμεσως,εχει και ενα τεραστιο παχυ λαστιχο στο κατω μερος και δεν επαθα ουτε γρατσουνια!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ποτε δεν μενουμε πισω απο 'μεγαλα σιδερα' οχηματα για να βλεπουμε πιο μακρυα.
Διαβασα αλλα και ειδα στην τηλεοραση το αγροτικο στην Αγ. Παρασκευη Λεσβου που ηταν πισω απο νταλικα που μετεφερε Τανκ! εφυγε το τελευταιο και περασε πανω απο το μισο αγροτικο!!!!. Το πατησε!!! διαγωνια απο το μερος του συνοδηγου και ελιωσε την μιση καροτσα. Ο οδηγος δεν επαθε τιποτα αλλα αν υπηρχε συνοδηγος???
Επισης ειδα σε εκπομπη Της ΕΤ1 σε ντοκυμαντερ αναφερομενο σε μια ηλικιομενη που ηταν και καλλιτεχνης σε παραδοσιαες τεχνικες αργαλιου κ.λ.π. σε χωριο ηλικιας 96 ετων το 2006, να οδηγει !!! ενα Βιταρα. οταν ανεβαινε και κατεβαινε ειχε μπαστουνι....!! Ελπιζω να ζει ακομα γιατι εδειχνε πολυ ζοντανη!! ελεγε δε οτι θα ηθελε να πεθανει ξαφνικα για να μην εχει καποιους να την φροντιζουν...
Είχα δει αντίστοιχη περίπτωση πριν 1 χρόνο με Smart έξω από καταστήματα που ψώνιζε. Ίσως να μην ήταν 96 ετών, αλλά φαινόταν ότι ήταν μεγάλης ηλικίας με μπαστουνάκι.
-

ΔΕΝ ειναι μονοδρομος και σχεδον παντα υπαρχουν παρκαρισμενα απο δεξια ( και στο κενο αναμεσα στα δυο)ενω υπαρχει και σημα!!! -
Οποτε μαλλον πρεπει να προσαρμοστει η σημανση στις συνηθειες των χρηστων του δρομου, κι εκει που υπαρχει το βελακι να μπει η πινακιδα της διαδοχικης διελευσης!!! Αναχρονιστικο, το ξερω, -μονο σε κατι στενες γεφυρες σε βουνα/ χωρια την εχω δει- αλλα ειναι εξισου αναχρονιστικο να εχουμε κανονικο δρομο σε τετοια κατασταση!!!! Καντε ενα πεζοδρομο ρε τοπικοι 'αρχοντες' αν δε θελετε να το κοψετε το δεντρο!!!!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:

ΔΕΝ ειναι μονοδρομος και σχεδον παντα υπαρχουν παρκαρισμενα απο δεξια ( και στο κενο αναμεσα στα δυο)ενω υπαρχει και σημα!!!Αυτό είναι στην Αγία Παρασκευή κάπου κοντά Δερβενακίων?
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:

ΔΕΝ ειναι μονοδρομος και σχεδον παντα υπαρχουν παρκαρισμενα απο δεξια ( και στο κενο αναμεσα στα δυο)ενω υπαρχει και σημα!!!Αυτό είναι στην Αγία Παρασκευή κάπου κοντά Δερβενακίων?
Οχι,ειναι στο Ηρακλειο Κρητης.
-
Σκηνικό σε δρόμο χωριού στην Χαλκιδική...
Δρόμος στενός με παρκαρισμένα εκατέρωθεν, να διασταυρωθούν 2 αμάξια δεν παίζει εύκολα...
Κοπέλα με c4 προσπαθεί να μανουβράρει γιατί από απέναντι έχει έρθει άλλος. Πάει από δω, πάει από κει, ζορίζεται... Βγαίνει ένας μπάρμπας από σπίτι να της κάνει κουμαντο, βλέπει ότι δεν χωράει, φωνάζει 'Δεν την παίρνει'.Μηχανόβιος από πίσω φωνάζει: 'Μωρέ μια χαρά την παίρνει'
Και όλοι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σκηνικό σε δρόμο χωριού στην Χαλκιδική...
Δρόμος στενός με παρκαρισμένα εκατέρωθεν, να διασταυρωθούν 2 αμάξια δεν παίζει εύκολα...
Κοπέλα με c4 προσπαθεί να μανουβράρει γιατί από απέναντι έχει έρθει άλλος. Πάει από δω, πάει από κει, ζορίζεται... Βγαίνει ένας μπάρμπας από σπίτι να της κάνει κουμαντο, βλέπει ότι δεν χωράει, φωνάζει 'Δεν την παίρνει'.Μηχανόβιος από πίσω φωνάζει: 'Μωρέ μια χαρά την παίρνει'
Και όλοι
-
Από εμφάνιση; Έλεγε τίποτα;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:

-
Στην πολη μου εχουμε ενα χωρο που εχει 3 γηπεδα ποδοσφαιρου 2 γηπεδα μπασκετ τεννις κτλπ...
Γυρω απο αυτα εχει ενα στιβο που πολλοι ανθρωποι τρεχουν περπατανε... Η κεντρικη εισοδος ειναι μια μεγαλη καγκελοπορτα που σχεδον ολη μερα ειναι ανοιχτη...Μεχρι τωρα δεν ειχα δει ποτε αυτοκινητα να μπαινουν μεσα γιατι δεν υπαρχει λογος αφου απο εξω υπαρχει ενα παραλληλος χωματοδρομος μου λειτουργει σαν ατυπο παρκινγκ για οσους ερχονται... Σημερα το πρωι ομως η τοπικη αστυνομια φροντισε να μου δειξει οτι αυτο δεν χρειαζεται και οτι μπορεις να μπαινεις κανονικα εκει που αλλοι τρεχουν...
και μια γρηγορη φωτογραφια που εβγαλα....
Δεν ηξερα αμα επρεπε να το ποσταρω στα ζωα.. αν ναι ας το κανει καποιος mod....
-
σήμα Ν σε mx5
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Στην πολη μου εχουμε ενα χωρο που εχει 3 γηπεδα ποδοσφαιρου 2 γηπεδα μπασκετ τεννις κτλπ...Γυρω απο αυτα εχει ενα στιβο που πολλοι ανθρωποι τρεχουν περπατανε... Η κεντρικη εισοδος ειναι μια μεγαλη καγκελοπορτα που σχεδον ολη μερα ειναι ανοιχτη...Μεχρι τωρα δεν ειχα δει ποτε αυτοκινητα να μπαινουν μεσα γιατι δεν υπαρχει λογος αφου απο εξω υπαρχει ενα παραλληλος χωματοδρομος μου λειτουργει σαν ατυπο παρκινγκ για οσους ερχονται... Σημερα το πρωι ομως η τοπικη αστυνομια φροντισε να μου δειξει οτι αυτο δεν χρειαζεται και οτι μπορεις να μπαινεις κανονικα εκει που αλλοι τρεχουν...
και μια γρηγορη φωτογραφια που εβγαλα....
Δεν ηξερα αμα επρεπε να το ποσταρω στα ζωα.. αν ναι ας το κανει καποιος mod....
Στα Ζώα θα εμπαιναν αν έκαναν τον Στίβο Ειδική διαδρομή με πατηλίκια......
-
Μα δεν μπορούν να το αφήσουν στον παράδρομο με το χαλίκι αδελφέ... Εκεί έχει ήλιο!!!
Το βάζουν κάτω από τα δεντράκια να έχει και σκιά προκειμένου να μην...σκάσουν όταν επιστρέψουν από το καφεδάκι..!!(Έχω πετύχει να βάζουν στο ίδιο σημείο και εκείνο το scooter -μηχανάκι τί στο καλό είναι, της Δημοτικής... Το cafe' στα γηπεδάκια μάλλον έχει γίνει το στέκι τους τα πρωινά...)
-
Ζευγάρι στην Στρατού χτες σε astrea ....Χωρίς κρανος εννοείται και οι δύο αλλάτο κορυφαίο. Η συνοδηγός κρατούσε τον **ορό **του οδηγού ψιλά πάνω από τα κεφάλια τους ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ζευγάρι στην Στρατού χτες σε astrea ....Χωρίς κρανος εννοείται και οι δύο αλλάτο κορυφαίο. Η συνοδηγός κρατούσε τον **ορό **του οδηγού ψιλά πάνω από τα κεφάλια τους ...Εδω και σε κατι χωρες σαν το πακισταν θα τα δεις αυτα
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]