-
1.498 βάζω σε elin εδω στην περιοχή μας με νέο ΦΠΑ βέβαια.
Πάντως με το Punto έβγαλα με ενα 20ευρω 180-190 χιλιόμετρα ενώ με το Βravo δεν θα έκανα παραπάνω από 120-130χιλιόμετρα -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εννοεί Αbarth.....Χρειαζόταν να το πω???
Μερικοί ρε Κωνσταντίνε δεν τα παίρνουν εύκολα!
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Εννοεί Αbarth.....
Χρειαζόταν να το πω???
Μερικοί ρε Κωνσταντίνε δεν τα παίρνουν εύκολα!
-
Το ψάθινο μπάκετ μου αρέσει!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ψάθινο μπάκετ μου αρέσει!Φυσική αναπνοή στα καθίσματα λέγεται!
-
Καλημερα στους φιλους του φορουμ.
Κωνσταντινε καλα ξεμπερδεματα με την Μονικα μου αρεσει που λες οτι σου λειπει ηδη το αμαξι που σημαινει οτι παραμενεις ερωτευμενος με αυτην η εμφανιση τελικα ενος αμαξιου ειναι κατι που πρεπει να λαμβανουμε ιδιαιτερα υποψιν οταν το αγοραζουμε.Καλη και η αξιοπιστια αλλα νομιζω οτι πρεπει να βλεπουμε το αμαξι μας και να λεμε οτι εχουμε ενα ομορφο αμαξι και οχι κατι αδιαφορο αισθητικα.
Στο προκειμενο τωρα κανενα νεο για το Bravo με το Multiair εχουμε? -
Ρε Κωνσταντινε τοσο καιρο εξαφανιζοσουν καμια φορα λογω αναβασεων και εκδρομων με τη Μονικα!Τωρα δηλαδη με το κουβαδακι που εισαι;
Μια αδιακριτη απορια απο την DICKDICK Α.Ε.
-
Σχετικά με τον Multiair , μάλλον η Fiat Hellas τηρεί σιγή ιχθύος , άγνωστο για ποιους λόγους.
Από την αντιπροσωπεία , τις τελευταίες ημέρες που περνούσα συχνά , ρώτησα από περιέργεια αλλά δεν ήξεραν τίποτα. Πρώτη μούρη ήταν ένα μαύρο 150αρη Sport .Συμφωνώ με τον ezzypelias σχετικά με την εμφάνιση των αμαξωμάτων.Πρέπει να έχουν το κάτι που να σε εξιτάρει.Να παραμένει ενδιαφέρον στο μάτι , να ικανοποιεί την αίσθηση της όρασης.
Να παραμένει 'όμορφο' στο πέρασμα του χρόνου , να γίνεται πιο όμορφο στα μάτια μας όσο ωριμάζει (όπως μια μεγάλη αγάπη).
Το Bravo έχει αυτά τα στοιχεία.Όγκοι δομημένοι και κατανεμημένοι σωστά , ανασηκωμένοι ώμοι , μεγάλη κλίση παρπρίζ , φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω με χαρακτήρα (χωρίς να είναι κραυγαλέα) , δυναμικές γραμμές στους θόλους των τροχών , τα πλευρικά μαρσπιέ στην έκδοση Sport και φυσικά οι τολμηρές σκούρες ζάντες.
Ζεις με μια γυναίκα που είναι αψεγάδιαστη , δεν γκρινιάζει (τρίζει)? , είναι ακριβή στην απόκτησή της (sic) αλλά και στην συντήρησή της? , που τα κάνει όλα όπως θα 'έπρεπε'? , που δεν τη ζηλεύουν για την εμφάνισή της αλλά για τα υποθετικά χαρίσματά της που έντεχνα έχει καλιεργήσει το σόι της?
Ισως και να ζεις...
Αλλά εμείς προτιμούμε τον έρωτα , όταν μάλιστα αποδεικνύεται πιστός και δυναμικός...ε , τότε ευτυχούμε! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ρε Κωνσταντινε τοσο καιρο εξαφανιζοσουν καμια φορα λογω αναβασεων και εκδρομων με τη Μονικα!Τωρα δηλαδη με το κουβαδακι που εισαι;
Μια αδιακριτη απορια απο την DICKDICK Α.Ε.Δυστυχώς με το συγκεκριμένο μικρό , λόγω αδύναμου κινητήρα-ψηλού αμαξώματος-σεβαστού βάρους, δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδια...
Δοκίμασα όμως να δω τι κάνει το μοτεράκι του στην ευθεία που ενώνει τα Τρίκαλα με την Καλαμπάκα.Είδα 160χλμ με 5200 στρ/λεπτό , κάνοντας αλλαγές στις 4-4500 στρ/λ.Οχι άσχημα.
Με αφορμή 'τάμα' της συζύγου στην Ι.Μ Μ.Μετεώρου ανεβήκαμε μια βόλτα στους βράχους των Μετεώρων.(περιττό να πω οτι η γκαντεμιά συνεχίζεται...κλειδωθήκαμε έξω από το σπίτι με τα κλειδιά επάνω στην πόρτα! ).
Μυστηριακός τόπος τα Μετέωρα , παρά τις ορδές των τουριστών (Ρουμάνοι στην πλειοψηφία τους , με πολλά Dacia Logan).Θαυμάζεις το έργο και την επιμονή των ανθρώπων αυτών που έσκαψαν το βράχο , θεμελιώνοντας την πίστη τους.
Σας παραθέτω μερικές εικόνες για όσους δεν είχαν την τύχη να δουν τους βράχους αυτούς από κοντά.
Έλληνες φιλόσοφοι σε τοιχογραφίες στο εσωτερικό της Μονής.
Χρώματα στον Ελληνικό ήλιο
Το πέρασμα μέσα από το βράχο για την είσοδο και έξοδο στη μονή.
-
Γεια σου ρε Κωνσταντινε με τις εκδρομες σου. Παλι καλα που εισαι και εσυ και μας ταξιδευεις που και που σε μερη που δεν εχουμε παει.
Παντως συνιστω να ερθεις καποια στιγμη και απο τα μερη μου Γυρο του Πηλιου αν δεν εχεις κανει πρεπει να κανεις. -
Πανέμορφες οι φωτογραφίες!
Να' σαι καλά Κωνσταντίνε! Είχα να πάω κάποια χρόνια στα Μετέωρα και ... με ταξίδεψες!Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
... με πολλά Dacia LoganΠερισσότερα απο αυτά που αλωνίζουν πέρα δώθε και ασταμάτητα την Χαλκιδική ... αποκλείεται!!!
-
Ξέρει να ζει την ζωή ο Κωνσταντίνος. Εύγε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πανέμορφες οι φωτογραφίες!
Να' σαι καλά Κωνσταντίνε! Είχα να πάω κάποια χρόνια στα Μετέωρα και ... με ταξίδεψες!... με πολλά Dacia Logan
Περισσότερα απο αυτά που αλωνίζουν πέρα δώθε και ασταμάτητα την Χαλκιδική ... αποκλείεται!!!
Εχοντας πλεον εμπειρια στη περιοχη συμφωνω απολυτα.Ειναι λες και εχει συναντηση το Βαλκανικο Dacia Club
-
Κωνσταντίνε καταπληκτικά τα μέρη που μας δείχνεις...
Είχα πάει όταν ήμουν πολύ μικρός και πρέπει να κανονίσω μια μικρή εξόρμηση ξανά...
Μόνο μία μικρή παρατήρηση:
Δεν είναι φιλόσοφοι αλλά απόστολοι στις αγιογραφίες! -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Κωνσταντίνε καταπληκτικά τα μέρη που μας δείχνεις...Είχα πάει όταν ήμουν πολύ μικρός και πρέπει να κανονίσω μια μικρή εξόρμηση ξανά...
Μόνο μία μικρή παρατήρηση:
Δεν είναι φιλόσοφοι αλλά απόστολοι στις αγιογραφίες!Στις συγκεκριμένες που φαίνονται στη φωτό είναι φιλόσοφοι.
Μέσα είναι οι άγιοι.
Όποτε έρθεις προς τα εδω....με ενημερώνεις. -
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Γεια σου ρε Κωνσταντινε με τις εκδρομες σου. Παλι καλα που εισαι και εσυ και μας ταξιδευεις που και που σε μερη που δεν εχουμε παει.
Παντως συνιστω να ερθεις καποια στιγμη και απο τα μερη μου Γυρο του Πηλιου αν δεν εχεις κανει πρεπει να κανεις.Αύγουστο του 2009 ήμουν στο camping στο Καστρί.... .
Κατέβηκα Νότια μέχρι το Τρίκερι και Βόρεια μέχρι Μπάνικα.Φαγητό και τσιπουράκι στο Λαύκο.
Ωραίες διαδρομές.
Πήλιο θέλω να πάω αρχές φθινοπώρου , προς τα τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτώμβρη.Πρέπει να έχει ωραία χρώματα! -
Αν και μ αρεσει πολυ η παρειτσα που εχει δημιουργηθει στο topic αυτο νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει λιγο αλλα τελικα μ αρεσει ...
Γιατι αν οποιος επισκεφτει το topic για να δει στοιχεια για το bravo εκτος του οτι με μια ερωτησουλα θα χει παμπολλες απαντησεις, ειμαι σιγουρος οτι θα πειστει για την συνεισφορα του Bravo στην καθημερινη καλοπεραση.
-
Γεια σε ολους!
Ωραιο το ταξιδακι Κων/νε !! Θελω πολυ να παω στα Μετεωρα αλλα προς το παρων, πηγα ενα ταξιδακι με την Μονικα μεχρι τιν Χαλκιδικη. Εκανα 620 χμ με 3 ατομα και ενα σκυλο στο αμαξι, φουλ μπαγαζια και κλιμα συνεχεια και καταφερα καταναλωση 8,6 με 8,8λτ/100χμ. Καθολου ασχημα ε? Πηγαινα με 120-160 (και 180 σε ενα σημειο) οποτε πολυ ευχαριστημένος απο τις καταναλώσεις. Πηγα Κασανδρα, στο Πευκοχωρι οπου ηταν γεματο κοσμο πρώην ανατολικου μπλοκ και βαλκανιων. Χαμος γινοταν!! Δεν συγκρίνεται με τα μετέωρα αλλα ειχε κατι δίμετρες ρωσιδαρες....By the way, πατησα τα 2500χμ στην Μονικα. Γενικα μετα τα 1500 την ανοίγω χαλαρά μέχρι τις 4-4,5κ στροφές με μεγίστη ταχύτητα τα 180. Ηρθε η ωρα να δω κοφτες (μολις πληρωθω...)?? Τι λέτε??
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αν και μ αρεσει πολυ η παρειτσα που εχει δημιουργηθει στο topic αυτο νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει λιγο αλλα τελικα μ αρεσει ...Γιατι αν οποιος επισκεφτει το topic για να δει στοιχεια για το bravo εκτος του οτι με μια ερωτησουλα θα χει παμπολλες απαντησεις, ειμαι σιγουρος οτι θα πειστει για την συνεισφορα του Bravo στην καθημερινη καλοπεραση.
Αυτό είναι το νόημα ! Για την καλοπέρασή μας είμαστε εδώ !!! Και η Bravoύρα φροντίζει όσο μπορεί !!!
Δεν υπάρχει λόγος να κλαιγόμαστε (εκτός ίσως απο τον Κωνσταντίνο που παρουσιάζει συμπτώματα στερητικού συνδρόμου ) τα μεγάλα προβλήματα είναι αρκετά χρόνια μακριά για τους περισσότερους και τα μικρά είναι απλώς για να μας κρατάνε σε φόρμα
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αν και μ αρεσει πολυ η παρειτσα που εχει δημιουργηθει στο topic αυτο νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει λιγο αλλα τελικα μ αρεσει ...Γιατι αν οποιος επισκεφτει το topic για να δει στοιχεια για το bravo εκτος του οτι με μια ερωτησουλα θα χει παμπολλες απαντησεις, ειμαι σιγουρος οτι θα πειστει για την συνεισφορα του Bravo στην καθημερινη καλοπεραση.
Ευχαριστούμε!
Διαλέξαμε αυτοκίνητο (εγω τουλάχιστον , υποψιάζομαι και οι υπόλοιποι) κυρίως με το συναίσθημα και οχι ...με οικονομοτεχνική μελέτη!
Το συναίσθημα δικαιολογεί πολλά (που σίγουρα δεν υπάρχουν -σοβαρά τουλάχιστον-) προβλήματα ή ελλείψεις.Από τη στιγμή που πληρώσαμε και σημαντικά λιγότερα για την απόκτησή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό , έχουμε κάθε λόγο να αναλωνόμαστε σε 'άλλα' θέματα
Η αυτοκίνηση πρέπει να λειτουργεί ευεργετικά στα νεύρα μας και όχι το αντίθετο!
velissarios....όντως το σύνδρομο κάθε ημέρα μεγαλώνει!
Fiat Bravο 2007