-
Λάμιες....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο Bill φοβήθηκε βλέπω.
-
Πανικός στον περιφερειακό με κατεύθυνση ανατολικά. Να είναι καλά το σύστημα ενημέρωσης! Και το κέντρο είχε κίνηση αλλά καμιά σχέση με περιφερειακό.
ΥΓ. Οι δικηγόροι του φόρουμ μη ξεχάσουν από αύριο τον ΦΠΑ! Θα έχουν και ταμειακή;
-
Καλα τη εχει γινει εκει?? Ολη μέρα σήμερα εχει μποτιλιάρισμα στην ανηφόρα του Παπαγεωργίου!!
Κ το κεντρο τραγικά, σε μερικά σημεία ουτε με μηχανάκι περνούσες!!
τσαμπα η παράκαμψη προς κέντρο τελικα γιατι στην ευαθ ειχανε στάση εργασία !! Αλλα μιας κ ήμουν εκει πέρασα απο το πλαισιο, δήλωσα ενα παλιο καρτοκινητο κ τσίμπησα μια μπαλα ποδοσφαίρου τσάμπα!!
-
Τι στον φουτσο εγινε σημερα στην πολη και νομιζα οτι ειμαι στο Μονακο???Τα ματια μου καναν πουλακια απο τα τοσο ωραια μωρα που κυκλοφορουσαν το ενα διπλα στ αλλο αλλα και απο τα αυτοκινητα...ferrari,bentley,aston martin,porshce,mercedes amg,αρκετα impreza και evo ολα μεσα σε μια μερα.
-
της ποπης γινοταν χθες στη πολη...και σημερα τη κανει μια ζεστη απο τις 6.30...χμ..
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
υπερεκτιμημένα όλα, όπως έλεγε κάποτε και ο αδης
τώρα πια δεν τα λέει αυτά
kapote ta lega ayta, twra oxi pia! to xamogelo efyge apo to glyko proswpo moy!
sygnwmh poy grafw etsi alla to internet den exei ellhnika sth kalamaria..
-
-
Ahahahahahh
Εχω πεθάνει στα γέλια 'The Elders of the Internet' -
Παντε δείτε στο κινηματογράφο την έκλειψη!!! Μιλαμε για σκηνικά Τιτανικού με αναλογίες 80-20 μέσα στην αίθουσα κ έξω!!
Εγω απντως έπαθα πλάκα χθες πέντε πέντε ερχόντουσαν!!! Για την ταινία δεν λεω τίποτα αλλα απλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στα δυο τσακαλακια μπροστα που πέταξαν τουλάχιστον 20 επιτυχημένες ατάκες κ λύθηκαν ολοι στα γέλια γύρω τους!!
(λεει η άνθρωπό γκόμενα στον γκόμενο βαπιρ μετάλλαξε με κ πετάγεται ο μπροστα: Τη είσαι τρανσφορμερς μωρή?? )
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σιγά σιγά τα παραδέχονται όλα οι Καλαμαριώτες ...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Παντε δείτε στο κινηματογράφο την έκλειψη!!! Μιλαμε για σκηνικά Τιτανικού με αναλογίες 80-20 μέσα στην αίθουσα κ έξω!!Εγω απντως έπαθα πλάκα χθες πέντε πέντε ερχόντουσαν!!! Για την ταινία δεν λεω τίποτα αλλα απλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στα δυο τσακαλακια μπροστα που πέταξαν τουλάχιστον 20 επιτυχημένες ατάκες κ λύθηκαν ολοι στα γέλια γύρω τους!!
(λεει η άνθρωπό γκόμενα στον γκόμενο βαπιρ μετάλλαξε με κ πετάγεται ο μπροστα: Τη είσαι τρανσφορμερς μωρή?? )
-
Σιχαίνομαι στο σινεμά όταν πρέπει να είμαι αναγκασμένος να ακούω τα σχόλια του κάθε κάγκουρα δίπλα μου.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σιχαίνομαι στο σινεμά όταν πρέπει να είμαι αναγκασμένος να ακούω τα σχόλια του κάθε κάγκουρα δίπλα μου.Κι εγώ δεν τρελαίνομαι αλλά σε μερικές ταινίες αξίζει να πάς μόνο γι αυτό τον λόγο
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Σιγά σιγά τα παραδέχονται όλα οι Καλαμαριώτες ... -
456
-
Tρελή κίνηση στο κέντρο. Πού πάει όλος αυτός ο κόσμος?
Και 3 ευρώ να πάνε τη βενζίνη πάλι έτσι θα είναι -
@ζορζ: Εννοείται!!! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά τεμέτερον Γκριμαλντίδην ...
-
τση ποτάνας στο κοσμος
τελικά την έκανα για βενιγκανς όπου και κει γινόταν της εκδιδομένης αλλά με παιδάκια
Posts προς Θεσσαλονικείς