-
προφυλακτήρα και πορτπαγκαζ full carbon csl, εκεντροφόρους csl
Εχει δηλαδη τους εκκεντροφορους του; Τι αλλο θα μπορουσε να εχει δηλαδη;
Μετατροπη; -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
εγώ ότι προσωπικά θα πηγαινα χαλαρά για τη μπέμπα αλλά αυτουνού του συστήνω AudiΆμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ρε εδώ είδα κι έπαθα να τον πείσω να την πάει για έλεγχο και να την οδηγήσει πρώτα!!
Γενικώς έχει μια τάση να ψωνίσει όπως πάει στο ψιλικατζίδικο για μπύρεςΌταν ήταν στο Λονδίνο με πήρε τηλέφωνο καθώς πήγαινε να αγοράσει ένα Corsa και τον άρχισα στο δούλεμα 'με τόσα λεφτά corsa πας να πάρεις κλπ κλπ' και όταν μπήκε μέσα στο μαγαζί, αμέσως μετά το τηλεφώνημα, απλά αγόρασε σε δευτερόλεπτα ένα Astra κι έφυγε
-E, καλά σημασία έχει πάντα οι...μπύρες από το ψιλικατζίδικο πόσο ακριβές σου φαίνονται!
-Η τιμή μου φαίνεται μια χαρά πάντως, μπορεί να είναι το αμάξι μοντέλο του 06', αλλά τα χιλιόμετρα είναι λίγα, οι διαφορές με το facelift είναι επιδερμικές, ενώ έχει και το μοτέρ με τα 2.5 λίτρα και όχι το επόμενο που είναι 3λιτρο.
-Σϊγουρα δεν έχει τις ροπές ενός turbo, αλλά έχει τις χάρες των 6 κυλίνδρων! Και μάλιστα δεν είναι V6, είναι straight-six , άρα κραδασμοί 0!
-Το μόνο που θα πρότεινα είναι να κάνει και μια βόλτα από καμιά μάντρα του Σπανού πχ στην Καλλιθέα-Συγγρού που έχει μπόλικα μετάχειρα, να δει κι εκεί τι παίζει, μήπως βρει και κάτι άλλο που του αρέσει και δεν το έχει στα υπόψη ακόμη... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για πες...+1... Για πες... Βγαλαμε λαβρακι..
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Νικο αυτα που παρατηρεις ειναι τα λιγοτερα γιαυτο το αμαξι....Εχει πολλα αλλα κρυμμεναΠόσο κρυμμένα?
Για πες, για πες...
-
Πρωτότυπα των Μ5, Μ6 και 6άρας convertible: http://carscoop.blogspot.com/2010/06/sp ... eries.html
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νικο αυτα που παρατηρεις ειναι τα λιγοτερα γιαυτο το αμαξι....Εχει πολλα αλλα κρυμμενα
Πόσο κρυμμένα?
Για πες, για πες...
το αμαξι ειναι χανιωτικο.Ψαχνω να βρω κατι φωτογραφιες που το ειχα βγαλει οταν ηταν κρυμμενο στην αντιπροσωπεια στην αποθηκη τρακαρισμενο μπροστα πισω και στο πλαι παρα πολυ(ειχε πεσει με 'πολλα' πανω σε κατι βραχια).Τι τα θελε τα ημισλικ τοτε? .Γιαυτο και τωρα εχει τις απλες 18αρες ζαντες,γιατι τις 2 αριστερες τις ειχε κανει αχρηστες(csl ζαντες γνησιες).Δεν θυμαμαι αν ειναι και μετατροπη απο κανα απλο ε46.Θα ρωτησω και θα ενημερωσω
-
Έτσι κάποτε είχα 'ανακαλύψει' ένα Civic VTi σε συμφέρουσα τιμή!
Με παρελθόν απο γκρεμό με ... νεκρό, με δευτερο κάτοχο που και εκείνος δεν ήταν τυχερός (δύσκολα 15 χρόνια πριν ... τα 160 άλογα), τρία χρώματα είχε αλλάξει και αμέτρητες λαμαρινοεπισκευές και στο τέλος ήταν με σιδερένιες ζάντες απο 1,3 να πωλείτε σε μαντρα.
Αυτοκίνητο-Φαντασμα που αν μιλούσε ... θρίλερ θα ήταν αυτά που θα έλεγε!
Μακρυά!!! -
http://autopark.car.gr/cars/view/680965/
Έχω σχεδόν ψηθεί για αυτό ...
Προσπαθώ να στείλω άνθρωπο να το δει ...
Λίγα δεν είναι τα 10κ ?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
http://autopark.car.gr/cars/view/680965/Έχω σχεδόν ψηθεί για αυτό ...
Λίγα δεν είναι τα 10κ ?
Πες του cosneo να ρωτήσει το VTi μήπως γνωρίζεται με την εν λόγω μπέμπα από κανά φαναρτζίδικο...
-
Αρκετά περίεργο μου φαίνεται πάντως ... Εν τω μεταξύ έχει και βιβλίο service ...
-
Λίγα δεν είναι τα 10κ ?Στο 'car.gr' με χαρακτηριστικά 318, 1800 κυβικά του 2003 βλέπω να παίζουν 11 με 12.000€.
Αυτό να είναι λίγο φτηνότερο γιατί είναι SW και σίγουρα η ζήτηση δεν είναι και η μεγαλύτερη?
Πουλιώταν στην Ελλάδα τότε η Touring?
Αν είναι σε καλή κατασταση πάντως και ένας έλεγχος δείξει ΟΚ ... μ' αρέσει και θα την προτιμούσα απο την αντίστοιχη 4θυρη!
Ξεχωρίζει! -
Μα για touring ψάχνω ούτως ή άλλως ...
-
http://autopark.car.gr/cars/view/680965/Έχω σχεδόν ψηθεί για αυτό ...
Λίγα δεν είναι τα 10κ ?
116Ps είναι.
-
Καλά δεν με ενοχλεί και τρελά αυτο ..
Αργός είμαι
Πως σου φαίνεται ?
-
Καλά δεν με ενοχλεί και τρελά αυτο ..Αργός είμαι
Πως σου φαίνεται ?
Μου αρέσει πάρα πολύ,και η τιμή του είναι αρκετά λογική.
Ότι είναι να κάνεις κάντο γρήγορα,γιατί έχει μνηστήρες και σε άλλα φόρουμ.Μόνο,πές του να κόψει τι μλκιες περί κλιματισμού,και μπάκετ καθισμάτων.
Πάντως το αμαξάκι είναι καλό. -
Το είδαν σε άλλα φορουμ ?
Και τελευταία ερώτηση και σκάω Τα Ε46 έχουν isofix ?
-
-
delete
-
Η 5ντάρα με το M-Pack είναι πανέμορφη (για αυτό που είναι, ένα μεγάλο sedan).
BMW FORUM