-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγω ειμαι στο μεσο ορο που εθεσες (-3), αλλα επειδη το αγορασε και ο ξαδελφος μου που ειναι τριαντα-φευγα, μου ειπε οτι ενας απο τους λογους που το επελεξε εναντι του ΤΤ, ηταν οταν διαπιστωσε υστερα απο γκαλοπ που εκανε σε εκπροσωπους του αδυνατου φυλου, πως ολες ηταν υπερ του Q5! Πως αλλαζουν οι καιροι...
καλα πηρε αυτοκινητο με βαση το τι αρεσει στις γυναικες?
Βέβαια υπάρχουν και γυναικες που αρέσκονται στα κουπέ και παιδιά δεν θέλουν... (το πάει σε αυτές τις γυναίκες ).
δε μας νοιαζει τι τους αρεσει, αλλα τι αρεσει σε μας
Εγραψα οτι ηταν ενας απο τους λογους που το προτιμησε και δεν τον αδικω, διοτι ειναι ελευθερος και ωραιος!
Παντως και εγω το εχω παρατηρησει πως οι γυναικες θεωρουν πλεον τα διπορτα και τα καμπριο ελαφρα πασέ και γουσταρουν SUV..
Εμεις φυσικα κανουμε το κεφι μας.. -
κι εμενα η δικια μου επεμενε να παρω ψηλο φορτηγο
αλλα αντισταθηκα
-
κι εμενα η δικια μου επεμενε να παρω ψηλο φορτηγοαλλα αντισταθηκα
Βαρεθηκε να βλεπει απο το παραθυρο τις ζαντες των αλλων αυτοκινητων,ε;
-
βρε κιούση παιδί μου . . όταν θα έρθεις με το καλό θεσσαλονίκη σου το παραχωρω για ένα test drive ! και κατι άλλο . . ποιος μίλησε για φορτηγό ? το αμάξι έχει τέλεια αίσθηση . . . και αν μιλήσουμε για το drive σελεκτ που πολύ κακως δεν το επέλεξα . . μιλάμε για την αίσθηση ! (είχα οδηγήσει το q5 του . gouzo και έπαθα πλάκα )
-
**από stispan » 28/06/10 18:32 **
Μπααααα δεν εχω παντρευτει αλλα μετα απο 7 χρονια με MiniCooper S (χαμηλωμενο και κουτσουρο) πλεον δεν αντεχα αλλο τις λακουβες και το να μην εχω χωρο να βαλω μια τσαντα...οποτε....τωρα απολαμβανω....
A θα σας πω και απο μεθαυριο τις εντυπωσεις μου για το προγραμμα της GIAC.....[/quote]Αυτά με τις μετατροπές να τα ξεχάσεις! Ηρθε η ώρα να νοικοκυρευτείς!! Συνoψίζοντας όλα τα παραπάνω , είσαι τριάντα χρονών, ελεύθερος, έχεις ένα αμάξι που φανερώνει μια οικονομική άνεση και οικογενειακή διάθεση, και επιπλέον αρέσει στο ωραίο φύλο!!!!!!! φαίνεται να είσαι πραγματικό κελεπούρι γιά όλες τις ανύπαντρες φίλες αδελφές και ξαδέλφες...(με εξαίρεση τις φίλες του REALZEUS)
Ανέβασε καμιά φωτογραφία, ενδιαφέροντα και αστρολογικούς χάρτες για να αρχίσουμε τα προξενιά.... -
θεός ! κατευθείαν στο forum funniest quotes ! τρέμε χορταρεα :-):-):-):-):-):-):-)
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
βρε κιούση παιδί μου . . όταν θα έρθεις με το καλό θεσσαλονίκη σου το παραχωρω για ένα test drive ! και κατι άλλο . . ποιος μίλησε για φορτηγό ? το αμάξι έχει τέλεια αίσθηση . . . και αν μιλήσουμε για το drive σελεκτ που πολύ κακως δεν το επέλεξα . . μιλάμε για την αίσθηση ! (είχα οδηγήσει το q5 του . gouzo και έπαθα πλάκα )μα δεν προκειται εγω προσωπικα να κακολογησω ενα audi
απλα προτιμω αλλα πιο χαμηλα audi
-
βρε κιούση παιδί μου . . όταν θα έρθεις με το καλό θεσσαλονίκη σου το παραχωρω για ένα test drive ! και κατι άλλο . . ποιος μίλησε για φορτηγό ? το αμάξι έχει τέλεια αίσθηση . . . και αν μιλήσουμε για το drive σελεκτ που πολύ κακως δεν το επέλεξα . . μιλάμε για την αίσθηση ! (είχα οδηγήσει το q5 του . gouzo και έπαθα πλάκα )Εντάξει Λευτέρη, μπορεί να έχει πολύ καλή αίσθηση (για σουβ), αλλά δεν παύει να έχει κάποιες υψομετρικές διαφορές σε σχέση με ένα Α4 πχ Μην γίνουμαι και σαν τα περιοδικά που πάνω στις σηκωμάρες τους συνέκριναν το τιγκουάν με το γκολφ γτι
-
)>Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βρε κιούση παιδί μου . . όταν θα έρθεις με το καλό θεσσαλονίκη σου το παραχωρω για ένα test drive ! και κατι άλλο . . ποιος μίλησε για φορτηγό ? το αμάξι έχει τέλεια αίσθηση . . . και αν μιλήσουμε για το drive σελεκτ που πολύ κακως δεν το επέλεξα . . μιλάμε για την αίσθηση ! (είχα οδηγήσει το q5 του . gouzo και έπαθα πλάκα )
μα δεν προκειται εγω προσωπικα να κακολογησω ενα audi
τέλος πάντων . . για να μην εκνευρισθω . . διάλεξε όταν θα έρθεις στη θεσσαλονίκη τι θέλεις να σε περιμένει στο αεροδρόμιο : α)
το Q5 με δυο ξανθιές φίλες μου (απ αυτές που τους αρέσουν τα suv ) ? Η β) ο realzeus με τη διθεσια cayman και μια ωραία φιλη του (για να σου υποδείξουν απο που θα παρεις ταξί ? -
)>>βρε κιούση παιδί μου . . όταν θα έρθεις με το καλό θεσσαλονίκη σου το παραχωρω για ένα test drive ! και κατι άλλο . . ποιος μίλησε για φορτηγό ? το αμάξι έχει τέλεια αίσθηση . . . και αν μιλήσουμε για το drive σελεκτ που πολύ κακως δεν το επέλεξα . . μιλάμε για την αίσθηση ! (είχα οδηγήσει το q5 του . gouzo και έπαθα πλάκα )μα δεν προκειται εγω προσωπικα να κακολογησω ενα audi
τέλος πάντων . . για να μην εκνευρισθω . . διάλεξε όταν θα έρθεις στη θεσσαλονίκη τι θέλεις να σε περιμένει στο αεροδρόμιο : α)
το Q5 με δυο ξανθιές φίλες μου (απ αυτές που τους αρέσουν τα suv ) ? Η β) ο realzeus με τη διθεσια cayman και μια ωραία φιλη του (για να σου υποδείξουν απο που θα παρεις ταξί ? -
+10000!!!!!!! ha ha ha ha ha!!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντάξει Λευτέρη, μπορεί να έχει πολύ καλή αίσθηση (για σουβ), αλλά δεν παύει να έχει κάποιες υψομετρικές διαφορές σε σχέση με ένα Α4 πχ Μην γίνουμαι και σαν τα περιοδικά που πάνω στις σηκωμάρες τους συνέκριναν το τιγκουάν με το γκολφ γτι
πού εγινε αυτο το πραγμα?
με s3, R20 επρεπε να το συγκρινουν λογω ιδιας μεταδοσης
-
μα δεν προκειται εγω προσωπικα να κακολογησω ενα audi
+3 cm
-
:hahaiv:Εντάξει Λευτέρη, μπορεί να έχει πολύ καλή αίσθηση (για σουβ), αλλά δεν παύει να έχει κάποιες υψομετρικές διαφορές σε σχέση με ένα Α4 πχ Μην γίνουμαι και σαν τα περιοδικά που πάνω στις σηκωμάρες τους συνέκριναν το τιγκουάν με το γκολφ γτι
πού εγινε αυτο το πραγμα?
με s3, R20 επρεπε να το συγκρινουν λογω ιδιας μεταδοσης
Δεν θυμάμαι περιοδικό, θυμάμαι το σχόλιο ότι δεν έχει να ζηλέψει και πολλά σε δυναμική συμπεριφορά από το gti
-
Μετα απο μια κουραστικη ημερα, κανόνισα με ενα φιλο μου να κανουμε μια χαλαρωτικη διαδρομη στον Κακαβο (πυκνοφυτο χαμηλο βουνο στις παρυφες του Στρατονικου ορους).Η διαδρομη δυσκολη,σε δασικους χαλασμενους δρομους,μεσα απο κλεισουρες και ρεματιες.Η απολυτη κυριαρχια του πρασινου σ ολες τις αποχρωσεις να δυναστευει ακομη και τον οριζοντα.Με το λυκοφως φτασαμε σ ενα ξεφωτο στην κορυφη.Μπροστα μας το αναγλυφο του βουνου,και στο βαθος το μονοπατι της σεληνης να καθρεφτιζεται στη γαληνη της θαλασσας.Ανοιξαμε ενα καλο ασπρο κρασι(Σιραχ-μαλαγουζια) απο τη 'καβα' του Q5! τραβηξαμε πισω τα ηλεκ.καθισματα και με ανοιχτη την ηλιοροφη αφεθηκαμε στη μελαγχολια του φεγγαριου.(τα ποτηρια φυσικα στις κληματιζομενες ποτηροθηκες !!) Ακομα και η μουσικη του Richard Clayderman φαινοταν ¨βαναυση' στη πανδαισια της μουσικης των αιδονιων !
Πραγματικα χαιρουμε που διαλεξα το αυτοκινητο αυτο. -
γκλαμουριες
-
Γειά σου Χρήστο με τα ωραία σου!
-
Εεεεεεεεεεεεεε...κοντευαμε να φτασουμε στην δευτερη σελιδα στο forum...κανενα νεο?Τιποτα?
Που εισαστε ολοι? -
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Εεεεεεεεεεεεεε...κοντευαμε να φτασουμε στην δευτερη σελιδα στο forum...κανενα νεο?Τιποτα?
Που εισαστε ολοι?Σου λείψαμε ή περιμένεις τα προξενιά που σου υποσχέθηκα για την άμεση και αποτελεσματική αποκατάστασή σου......
Υ.Γ.
Πλάκα, πλάκα έχουμε καταφέρει να γεμίσουμε 227 σελίδες γράφοντας για ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο (και όχι μόνο), με σχετικά περιορισμένη εμπορικότητα και να είμαστε σχεδόν πάντα στην πρώτη σελίδα.....
Ζήτω η τρέλα μας -
ε βέβαια πρέπει να είσαι τρελός για να αγοράσεις πια q5 στην ελλάδα όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις δυο q5 στο εξωτερικό !
AUDI Q5