Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Επιρροή για επιλογή αυτοκινήτου :-)
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Επιρροή για επιλογή αυτοκινήτου :-)
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Περί αυτοκίνησης
    19
    27
    18
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tiger last edited by

-Τι να παρω ωρέ γιαγιά;
      -Αυτο που χωράει τις πιο πολλές πατάτες,mercedes δεν το λενε;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        theios last edited by

Ο χρήστης maxmara έγραψε:
        Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι μια σημαντική μερίδα ανθρώπων (3%) ρωτάει την γιαγιά του ή τον παππού του.

στην προκειμένη περίπτωση το 3% προκύπτει λόγω του μικρού μεγέθους του δείγματος..δηλαδή αρκεί ΜΙΑ γιαγιά και ΕΝΑΣ παππούς να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα

επίσης τα ποσοστά πολλές φορές κρύβουν την ουσία..αν ας πούμε στην ψηφοφορία πήραν μέρος ο εγγονός του Kankkunen και ο εγγονός της Michele Mouton..λεμε τώρα...

• D
          dimsabas last edited by

Βλέπω ότι οι περισσότεροι δείχνουν τρομερή εμπιστοσύνη στο forum και μου προκαλεί πραγματικά εντύπωση γιατί τα μέλη του forum είναι στην πλειοψηφία τους ερασιτέχνες, που δεν έχουν οδηγήσει όλα τα μοντέλα και που σίγουρα διακατέχονται από συμπάθειες και αντιπάθειες έναντι συγκεκριμένων εταιριών. Και οι οποίοι θεωρούν ότι οδηγούν το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου.
          Ρε είστε σοβαροί; Τόσα περιοδικά αυτοκινήτου έχουν τα περίπτερα, αυτά δε μπορούμε να τα εμπιστευτούμε; Αντί να διαβάσεις τη γνώμη του Καββαθά, του Σ.Χ., του Δήμου, του Κάγκα, του Τσιγκρή, του Πατέλου, των συντακτών του evo, θα ρωτήσεις τον dimsabas αν είναι καλύτερο το Fiesta ή το Clio; Έτσι αγοράζετε αυτοκίνητα εσείς; Α καλά

https://cartalk.gr/

• X
            xristos69 last edited by

Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
            Βλέπω ότι οι περισσότεροι δείχνουν τρομερή εμπιστοσύνη στο forum και μου προκαλεί πραγματικά εντύπωση γιατί τα μέλη του forum είναι στην πλειοψηφία τους ερασιτέχνες, που δεν έχουν οδηγήσει όλα τα μοντέλα και που σίγουρα διακατέχονται από συμπάθειες και αντιπάθειες έναντι συγκεκριμένων εταιριών. Και οι οποίοι θεωρούν ότι οδηγούν το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου.
            Ρε είστε σοβαροί; Τόσα περιοδικά αυτοκινήτου έχουν τα περίπτερα, αυτά δε μπορούμε να τα εμπιστευτούμε; Αντί να διαβάσεις τη γνώμη του Καββαθά, του Σ.Χ., του Δήμου, του Κάγκα, του Τσιγκρή, του Πατέλου, των συντακτών του evo, θα ρωτήσεις τον dimsabas αν είναι καλύτερο το Fiesta ή το Clio; Έτσι αγοράζετε αυτοκίνητα εσείς; Α καλά

δηλαδή εσύ δεν έχεις άποψη για το αυτοκίνητό που οδηγάς??? Γιατι να μην σε ρωτήσω τις εντυπώσεις σου σαν τελικό χρήστη ωστε να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Εσυ αν δεις κάποιον γνωστό σου να έχει ενα αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει δεν θα τον ρωτήσεις??? Απο τα περιοδικά που εξυπηρετούν ενα σωρό σκοπιμότητες περιμένεις??? Έτσι αγοράζεις αυτοκίνητο εσυ??? Α καλααα........

• ?
              A Former User last edited by

Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
              Ρε είστε σοβαροί; Τόσα περιοδικά αυτοκινήτου έχουν τα περίπτερα, αυτά δε μπορούμε να τα εμπιστευτούμε;
              ....θα ρωτήσεις τον dimsabas αν είναι καλύτερο το Fiesta ή το Clio; Έτσι αγοράζετε αυτοκίνητα εσείς;

Η καθημερινή χρήση είναι που θα δείξει τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου ή θα αξιολογήσει την εταιρεία και τα συνεργεία της. Λεπτομέρειες πρακτικές που καμιά δοκιμή δεν μπορεί να αποκαλύψει.
              Οι δοκιμές δεν μπορούν να καλύψουν αυτήν την συσσωρευμένη εμπειρία. Μόνο οι περιπτώσεις που το αυτοκίνητο μένει για 6 μήνες είναι συγκρίσιμο αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο οι 6 μήνες και μάλιστα οι πρώτοι 6 αφού πρόκειται για καινούργια αυτοκίνητα, με μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και πολλά σέρβις. Εκτός αυτού τα περιοδικά έχουν 1 δείγμα ενώ το forum ειδικά για κοινά μοντέλα δεκάδες!

Για τη συμβουλή από γιαγια κλπ: Αν είσαι 18 χρονών και ο παπούς γιαγιά είναι μόνο 70 και ήταν πχ οδηγός αγώνων τη δεκαετία του 60 ή απλά ψώνιο δεν το θεωρώ κακό να ζητήσεις τη συμβουλή του (ειδικά αν συμμετέχει και στα έξοδα ή ο γονιός είναι άσχετος και θέλει να σου πάρει banzai...) Πιο συγκεκριμένα ελπίζω αν ο γαμπρός/γιός μου είναι σαν τον πατέρα μου (άσχετος) ο εγγονός μου να ρωτήσει εμένα τον παπού του και όχι τον πατέρα του....

• D
                dimsabas last edited by

Ασφαλώς και έχω άποψη για το αυτοκίνητο που οδηγώ. Εσύ πώς ξέρεις ότι θα είμαι αντικειμενικός; Και αντικειμενικός σε σχέση με τι; Με τα ανταγωνιστικά μοντέλα που δεν έχω οδηγήσει; Για ρώτα εδώ μέσα, ποιος κάτοχος Yaris έχει οδηγήσει εκτενώς ώστε να βγάλει συμπέρασμα Clio, Fiesta, Micra, 206, C3, Mazda 2, Polo, Ibiza, Fabia και τόσα άλλα της ίδιας κατηγορίας; Ο κάθε ένας μπορεί να σε ενημερώσει μόνο για θέματα που άπτονται της καθημερινής χρήσης, της αξιοπιστίας και των έξτρα εξόδων που θα αντιμετωπίσεις. Νομίζω πως είναι πολύ σοφότερο να εμπιστευτείς τα περιοδικά, τους ειδικούς. Αν κάποιος θεωρεί ότι δε γράφουν την αλήθεια, δεν έχει παρά να διασταυρώσει τις κριτικές. Ε δε μπορεί, όταν όλοι λένε ότι το Focus είναι το καλύτερο μικρομεσαίο οδηγικά, δε μπορεί να τα πιάνουν όλοι. Και επειδή έχω γνωρίσει αρκετούς συντάκτες περιοδικών, δε νομίζω ότι γράφουν αρλούμπες.
                Και βέβαια, όσες γνώμες έχουμε συλλέξει, από τους ειδικούς πάντα, τις διανθίζουμε και με ένα test-drive, όσο αυτό είναι δυνατόν εδώ στην Ελλάδα.
                Όσο για το πώς αγοράζω αυτοκίνητα εγώ, δεν έχω ακόμα αξιωθεί να πάρω παρά μεταχειρισμένα, τα οποία είναι αρκετά γνωστά για την αξία τους και δε χρειάζονται να ψάξω ιδιαίτερα (π.χ. ΜΧ5).

https://cartalk.gr/

• T
                  tiger last edited by

Μια γνωμη απο τον τελικό χρήστη ειναι παντα καλή και ίσως η καλύτερη.
                  Ο τελικος χρηστης θα σου πει για την κατανάλωση,για την ποιότητα,για τα ανταλλακτικά και το κόστος του service.Ενα περιοδικό θα σου πει πως συμπεριφέρεται στο όριο,τι αίσθηση αφήνει,αντε και ποσο γρήγορα μπαίνει το ESP.Εμενα δεν με ενδιαφέρει τι κανει το αυτοκίνητο στα Μέγαρα,αλλά τι κανει στο λεκανοπέδιο Αττικής.

• T
                    technik last edited by

Ο χρήστης theios έγραψε:
                    αν ας πούμε στην ψηφοφορία πήραν μέρος ο εγγονός της Michele Mouton..λεμε τώρα...

.....Tότε θα έλεγε : 'σύρε παιδάκι μου και πάρε ένα Quattro να τελειώνεις...'

• First post
                      Last post
                    • 1
                    • 2
                    • 2 / 2
                    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                      • ΕΛΛΑΔΑ
                      • ΚΟΣΜΟΣ
                      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ