-
Το ζευγαρι απο πανω παλι τσακώνεται.
Καθε εβδομαδα πλεον τα ιδια και τα ιδια.Αυτος εχει δεσμο η σύζυγος το εχει παρει ειδηση και τα εχει 'παρει' γενικως.Τι μπινελικια πεφτουν απο την γυναικα δεν λεγεται Γνωριζοντας και τους δυο δεν την αδικω που τον βριζει. -
delete
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
http://www.hotelsline.gr/root/newhotel/photo_m/Lesvos/map-Lesvos.jpgΠαρακαλώ όχι χάρτες που εμφανίζεται η τοποθεσία Καλλονή
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
http://www.hotelsline.gr/root/newhotel/photo_m/Lesvos/map-Lesvos.jpg
Παρακαλώ όχι χάρτες που εμφανίζεται η τοποθεσία Καλλονή
Συνάδελφος; Υπηρέτησες στο νησί της Σαπφούς και εσύ;
Πόσοι μήνες από τη ζωή σου εκεί; -
98ΤΜΧΕΘ για 6 μήνες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καθε εβδομαδα πλεον τα ιδια και τα ιδια.Αυτος εχει δεσμο η σύζυγος το εχει παρει ειδηση και τα εχει 'παρει' γενικως.Τι μπινελικια πεφτουν απο την γυναικα δεν λεγεται Γνωριζοντας και τους δυο δεν την αδικω που τον βριζει.Γιατι ' ' ;
Τεσπα, εχουν παιδια ; -
κανε ολοκληρωμένες ερωτήσεις:
Ηλικία / εμφανισιμότητα;Μπορεί να είναι καλή ευκαιρία να ανταποδώσει
-
Ας πουμε οτι μια κοπελα που τα ειχες χρονια....βαζει το παρακατω τραγουδι στο msn....
τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης?
Eγώ σε έχω πια ξεχάσει
το αίμα μου όμως ακομα σε θυμάται
χειμώνιασε,
κι όμως βαθιά μέσα στη γη
κι όμως βαθιά μέσα στη γη
ο ήλιος του καλοκαιριού κοιμάται, κοιμάται...Σα χρώμα που ονειρεύτηκα και πια δεν το θυμάμαι,
και σαν πληγή που αρνήθηκε να σβήσει ο καιρός...
Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά,
το μόνο που θυμάμαι πια,
είναι τα μακριά σου δάχτυλα...Ίσως να ήτανε,
το φως της κάμαρας το κλεφτό,
ίσως να ήτανε οι σκιές που χόρευαν στους τοίχους,
κι οι θόρυβοι του δρόμου οι μακρινοί...
Ίσως να ήτανε το λευκό ζεστό σου σώμα, ίσως,
που έκανε να μοιάζουνε αιώνιες οι στιγμές.....Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά,
το μόνο που θυμάμαι πια,
είναι τα μακριά σου δάχτυλα
το μόνο που θυμάμαι...Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά,
το μόνο που θυμάμαι πια,
είναι τα μακριά σου δάχτυλα -
Οτι σε εχει ξεπερασει κ παει για αλλα
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καθε εβδομαδα πλεον τα ιδια και τα ιδια.Αυτος εχει δεσμο η σύζυγος το εχει παρει ειδηση και τα εχει 'παρει' γενικως.Τι μπινελικια πεφτουν απο την γυναικα δεν λεγεται Γνωριζοντας και τους δυο δεν την αδικω που τον βριζει.Γιατι ' ' ;
Τεσπα, εχουν παιδια ;γιατι μου θυμιζουν καταστασεις που τις εχω ζησει πιτσιρικας.
Εχουν παιδια που σπουδαζουν .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Οτι σε εχει ξεπερασει κ παει για αλλαναι αλλα θυμαται τα μακρια του...δαχτυλα
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τεσπα, εχουν παιδια ;Kαι γω έχω ένα (νεαρό) ζευγάρι στην οικοδομή που σφάζεται τακτικά, στεναχωριέμαι πολύ όταν τους ακούω...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Οτι σε εχει ξεπερασει κ παει για αλλαΩραια, σε μια κριση εξυπναδας αυτο καταλαβα και εγω!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καθε εβδομαδα πλεον τα ιδια και τα ιδια.Αυτος εχει δεσμο η σύζυγος το εχει παρει ειδηση και τα εχει 'παρει' γενικως.Τι μπινελικια πεφτουν απο την γυναικα δεν λεγεται Γνωριζοντας και τους δυο δεν την αδικω που τον βριζει.ειναι γνωστο τι στομα εχουν οι γυναικες...αμα αρχισουν δεν τελειωνουν
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Οτι σε εχει ξεπερασει κ παει για αλλα
ναι αλλα θυμαται τα μακρια του...δαχτυλα
Σαφεστατος ο υπαινιγμος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τεσπα, εχουν παιδια ;γιατι μου θυμιζουν καταστασεις που τις εχω ζησει πιτσιρικας.
Εχουν παιδια που σπουδαζουν .
Και οι κακες στιγμες ειναι απαραιτητες
Πιστευω οτι οι καυγαδες ειναι για να λυνεται καποιο θεμα που προκυπτει. Απο αυτα που βλεπω, ανακυκλωνονται τα ιδια και τα ιδια, απλα βγαινει ενας θυμος κοκ. Δεν ποναει η ψυχη τους με την επαναληψη ;
Δεν ειμαι στην θεση τους οποτε και τα λεω εκ τους ασφαλους. Με λογικη. -
Δεν ειναι μονο οι σύζηγοι που φωναζουν .Ειναι και οι ερωμένες.
Θυμαμαι μου ειχαν κλεισει δωματιο σε ενα ξενοδοχείο και διπλα ηταν ενα ζευγαρι κεράτων που τσακωνονταν γιατι δεν αφηνε αυτος την γυναικα του .
Το πρωι στην αιθουσα του πρωινού αφου παραλιγο να παω να τον παρακαλεσω να την αφησει (την γυναικα του) , λέει αυτη (ερωμενη).
Και τι θα γίνει .....θα ερχομαι εδω και θα με γ....ας απο το πρωι ως τα βραδυ και μετα θα κανεις τσιγαρο και θα φεύγεις...
μα τι να κανω αφου εχω παιδί....
Να πας στο παιδί σου ξεκ........ρη.........Μου'φυγε ο καφες απο τα χέρια...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ας πουμε οτι μια κοπελα που τα ειχες χρονια....βαζει το παρακατω τραγουδι στο msn....τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης?
Αν παει για τον 'ας πουμε' θελει να πει ο ποιητης οτι αυτη δεν εχει με τι να ασχοληθει και αρα το κανει με το παρελθον. Too bad, indeed.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ας πουμε οτι μια κοπελα που τα ειχες χρονια....βαζει το παρακατω τραγουδι στο msn....τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης?
.
.
.
.
.http://www.youtube.com/watch?v=9pyBB7y8 ... re=related
-
I was just trolling ratanplan...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες