-
Θα πάω αύριο να ρωτήσω τιμή για επιδιόρθωση...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Θα πάω αύριο να ρωτήσω τιμή για επιδιόρθωση...Δοκίμασε σε κανένα Chips Away, η αντιπροσωπεία θα σε γδάρει!
ΥΓ: Clio RS...
-
Καλά εννοείται δε παω αντιπροσωπεία... 7ετίας αμάξι ειναι!
Αλλα και σε Chipsaway... δε νομίζω να βρω λύση... ειναι κάτι παραπάνω απο 'chip' η ζημιά
-
Καλά εννοείται δε παω αντιπροσωπεία... 7ετίας αμάξι ειναι!Αλλα και σε Chipsaway... δε νομίζω να βρω λύση... ειναι κάτι παραπάνω απο 'chip' η ζημιά
παπάδες κάνουν στα cheapsway...
-
Φτιάξτο στον φτηνότερο. Εγώ στην θέση σου δεν θα το έφτιαχνα. Το ίδιο θα σου ρθει. Τι 3500 τι 4. Αφού μία η άλλη είναι.
-
Μου παν τα παιδιά στο GRC απο 100 εως 300 ευρώ ανάλογα την ποιότητα της δουλειάς. Θα δώ. Μπορεί να το φτιάξω. Έχω ετοιμάσει αγγελία, θα τη ποστάρω παντού τις επόμενες μέρες!
-
@ silencer51
Απο μιχαλακοπουλου το πηρες; γιατι πηγα το απογευμα να ρωτησω τιμη για Megane και μου κανει 'φιλε βιασου γιατι πουλαμε αβερτα' να σημερα εδωσα και ενα Clio RS...
Ωπα κανω απο μεσα μου αυτος ειναι δικος μας... -
Ναι απο Μιχαλακοπούλου!
-
Χαχαχα!
Το είπε λες κ έκανε κατόρθωμα.
-
@silencer51 καλορίζικο φιλος και καλα μπασιματα!
ρε σεις το φειςλιφτ παιζει με πανοραμικη οροφη η κανω λαθος? τι χρεωση παραπανω να χει?
εντωμεταξυ πολυ καλη τιμουλα το τσιμπησες απο οτι βλεπω..
-
Σ ευχαριστώ φίλε μου
Ναι, η τιμή ειναι πολύ καλή. Απ' οτι κατάλαβα 'ξεστοκάρουν' τα ετοιμοπαράδοτα RS μιας και ξέρουν οτι λόγω οικονομίας τα δίλιτρα φεύγουν δύσκολα...
Σίγουρα θα υπάρχει τέτοιο option αλλα μόνο με παραγγελία... Ελλάδα εισάγονται ολα με ενα στάνταρ πακέτο εξοπλισμού.. Δυστυχώς χωρίς τα Recaro (σνιφ). Αλλα θα το αντέξω..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χαχαχα!Το είπε λες κ έκανε κατόρθωμα.
Να δεις χαρά οταν του παμε οτι θα το κλείσουμε...
Γενικά πέρασα απο πολλές αντιπροσωπείες αυτές τις μέρες και με το που βλέπαν υποψήφιο πελάτη, μονο που δε κάναν κωλοτούμπες... Σημάδι των καιρών...
-
Αμα το χα χτυπήσει εγώ θα λεγα 'εντάξει εκανα μαλακία θα τη πληρώσω'...Αλλα μια ζωή έρμαιο της απροσεξίας των άλλων ειναι εκνευριστικό!
Και φαίνεται πολύ γαμώτο το χτύπημα... Ειναι στο μεταλλικό μέρος του θόλου, έχει μπει μέσα σε ολη τη περιφέρεια του...
Τέλος πάντων...
P.S. Σιγά μη ξαναφήσω να οδηγήσει η μητέρα μου το αμάξι μου!!!!
κατάρα!
κι εμένα έχει συμβεί με δυο αυτοκίνητα στο παρελθόν!
τη μια με το Μιατάκι, μια εβδομάδα ακριβώς πριν την ανταλλαγή, το παίρνει ο πατέρας μου και πηγαίνει στο Carefour για ψώνια και το κτυπάει στο τσιμεντένιο διαχωριστικό λωρίδων στο εσωτερικό γκαράζ!
και την δεύτερη, με την Αλφα Ρομέο, δυο εβδομάδες πριν την ανταλλαγή της, όπου εγώ πέφτω σε μια λακούβα στο ύψος της ΗΒΗς και σκίζω λάστιχο και τσακίζω ζάντα, στην μεσαία λωρίδα της Κηφισίας παρακαλώ! -
Παίδες μια ερωτησούλα επειδή ειμαστε καιρό εκτός της αγοράς αυτοκινήτου:
Τη Δευτέρα θα έχει έρθει το αμάξι στο κατάστημα, μου ειπαν πως μπορω να παω να το δω και θα κάνω τα χαρτιά και ουσιαστικά θα το εξοφλήσω. Και μολις ερθουν οι πινακίδες (24-48 ώρες) μπορώ να πάω να το παραλάβω.
Αυτή ειναι η τυπική διαδικασία right? Εννοώ, δεν ειναι δυνατόν απ' οτι καταλαβαίνω, εξόφληση την ημέρα της παράδοσης; Και το Megane ετσι το ειχαμε πάρει... Εξόφληση και παράδοση μια-δυο μέρες μετά...
-
Παίδες μια ερωτησούλα επειδή ειμαστε καιρό εκτός της αγοράς αυτοκινήτου:Τη Δευτέρα θα έχει έρθει το αμάξι στο κατάστημα, μου ειπαν πως μπορω να παω να το δω και θα κάνω τα χαρτιά και ουσιαστικά θα το εξοφλήσω. Και μολις ερθουν οι πινακίδες (24-48 ώρες) μπορώ να πάω να το παραλάβω.
Αυτή ειναι η τυπική διαδικασία right? Εννοώ, δεν ειναι δυνατόν απ' οτι καταλαβαίνω, εξόφληση την ημέρα της παράδοσης; Και το Megane ετσι το ειχαμε πάρει... Εξόφληση και παράδοση μια-δυο μέρες μετά...
εδω ειναι λιγο μυστηριο του τι γινετε και ειναι θεμα του αντιπροσωπου...παλιοτερα ηταν νομος αυτο που λες...τωρα πολυ σου τα ζητανε τα λεφτα πολυ φερουν το μαγαζι στο μαγαζι και το δεις εσυ, αλλοι ειναι ευχαριστημενοι με το να τα παρουν οταν σου δειξουν το καρ (ποιο συνηθισμενο και ποιο λογικο μου φαινεται αυτο). Τωρα κατα τη παραδοση δεν νομιζω να γινετε γιατι υποτιθεται οτι εχει γραφτει το αυτοκινητο ηδη στο ονομα σου...
-
Θέλουμε ενημέρωση !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θέλουμε ενημέρωση !!παραλαβη αυριο
-
Ωπα ωπα... Βιάζεστε! Αύριο θα έρθει στην αντιπροσωπεία (εκτός απροοπτου)... Μετά έχουμε το περίμενε για πινακίδες, ελπίζω να ειναι σύντομο..
Θα ενημερώσω...
-
ΟΚ !
Μια ερώτηση μόνο: αν σου κόψουν το τιμολόγιο πώλησης (ή κάτι τέτοιο) ΜΕΘΑΥΡΙΟ, 1η Ιουλίου, θα σου χρεώσουν και παραπάνω ΦΠΑ ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
ΟΚ !
Μια ερώτηση μόνο: αν σου κόψουν το τιμολόγιο πώλησης (ή κάτι τέτοιο) ΜΕΘΑΥΡΙΟ, 1η Ιουλίου, θα σου χρεώσουν και παραπάνω ΦΠΑ ;Φυσικα και θα είναι με ΦΠΑ 23%. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο έμπορος είναι να δεχθει να πληρώσει εκείνος την διαφορά με μορφή έκπτωσης, ίσης με την επιβάρυνση του 2% του νέου ΦΠΑ.
Αγορά καινούριου με μαξ. οριο τα 23.000