-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
...και καταλήγω στο ότι είναι ζώον γιατί είδε ότι πήρα τα κινητά από μέσα και έπρεπε να καταλάβει ότι πηγαίνω για διασκέδαση οπότε δε θα βρει ούτε χρήματα.Συμφωνούμε κατ' αρχήν ότι αυτό είναι μια δική σου υπόθεση;
-
Πιπινεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Πες αλευριιιιιιιιιιιιι!!!
Το χαρακωμα σε περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(μη βρεθεις μονο μπροστα μου γιατι δε κολωνω να το κανω!!!)
Ευχαριστώ.
το Θεο που μπορουμε να σε ακουμε με τις π@π@ριες που λες...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει να κουραζει ολη αυτη η υπαραναλυση που κανεις σε ολα σου τα ποστ ,μας γραφεις τι ειχε το τσαντακι την αξια του καθενος αντικειμενου,πως θα το ξαναβρεις ,η δικαιολογηση καθε ενεργειας σου κλπ.Τουλαχιστον εμενα με κουρασε.Αλλα μαλλον ειμαι ο μονος παραξενος εδω μεσα.Καλό παιδί είναι. Ανοιχτό βιβλίο. Έχει μοναχά λιγάκι άγριες γωνίες που οφείλονται στην κοινωνική απομόνωση (παρά τις δηλώσεις του περί του αντιθέτου).
-
-
Ωχ, ωχ, ωχ... Ξεδιπλώνεται το σεντόνι...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
pipinos πάρτο αλλιώς θα βρεις...Είδες κανέναν άλλον εδώ μέσα να παινεύεται πως πάρκαρε στο πεζοδρόμιο ή ότι βγήκε για ποτά ή όποια άλλη παράβαση του ΚΟΚ και μετά να πετάει και τη μπηχτή για την αστυνομία;
Έκανες τις όποιες παραβάσεις έκανες, κράτα τις για τον εαυτό σου. Δεν το καταλαβαίνεις πως δεν σε τιμάει να τα διατυμπανίζεις; Επίσης, έχεις δει κάποιον άλλον εδώ μέσα να παινεύεται για τις παραβάσεις που έκανε και να υποστηρίζει κιόλας πως είναι λογικές;
Αν νομίζεις πως έχω πρόβλημα με το τι κάνεις εσύ, τι να πω... Σωστά πάντως γράφεις σε αυτή την ενότητα
Ποιος παινεύεται; Θα σε παρακαλέσω, να διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφω. Έγραψα κάποια πράγματα πολύ σαφώς διατυπωμένα, για το περιστατικό. Αν θες τα καταλαβαίνεις, αλλιώς μην ασχολείσαι. Αν βγάζεις μόνος σου αυθαίρετα συμπεράσματα, τα προεκτείνεις , τα τραβάς, συμπεραίνεις άλλα και μετά προκύπτουν άλλα στο μυαλό σου, δυστυχώς, εγώ μόνο να σε βοηθήσω μπορώ και να σου λέω πάντα ΝΑΙ. Θες να προσθέσω και άλλες παραβάσεις; Α ναι, είχα και τέρμα στο στερεοφωνικό, είχα και τον ανιχνευτή ανοιχτό μην με πιάσει κάμερα στο κέντρο του Πειραιά. Τίποτε άλλο θέλεις να προσθέσω για να νιώσεις καλύτερα;
Η μπηχτή τέλος, ΔΕΝ είναι μπηχτή, είναι απευθείας καταγγελία για τον φρουρό. Ας βρούνε ποιος ήταν έξω και ας του κάνουν παρατηρήσεις. Μου είπαν από την Ασφάλεια να πω στον φρουρό να το προσέχει μέχρι να έρθει η σήμανση και του το είπα. Αυτός γύρισε το κεφάλι επιδεικτικά. Αν αυτός δεν κάνει τη δουλειά του σωστά, εγώ φταίω που 'πετάω μπηχτές'; Ποιες μπηχτές; Απευθείας κατηγορία είναι. Τέτοια αντιμετώπιση σε πολίτη από Δόκιμο μάλιστα, είναι αισχρή και απαράδεκτη. Θα το έβαζα και στο αντίστοιχο topic, αλλά είναι τόσα τα περιστατικά αυτά που πλέον δεν έχει αξία και να τα αναφέρεις*.
Ευχαριστώ.
- Πάρε άλλο ένα καλό μιας και σου αρέσουν:
Στους Ο.Α. έξω από τον Κάραβελ. Έχουμε σταματήσει 10-20 αυτοκίνητα και είμαι ο μόνος που έχει alarm. Οι άλλοι φεύγουν και όταν μένω τελευταίος και ξεκινάω να πάω μπροστά, έρχεται ένας της Τροχαίας πιτσιρικάς και μου λέει:
- Πάρε το από εδώ, ενοχλείς, κλείνεις την κυκλοφορία.
- Πώς θα παραλάβω, του λέω;
- Δε με νοιάζει μου απαντάει.
- Οι άλλοι δεν ενοχλούσαν πριν λίγο που παραλάμβαναν;
- Εμένα με ενδιαφέρεις εσύ...
Σηκώθηκα και έφυγα γυρνώντας στο αμαξοστάσιο, ενημερώνοντας τον υπεύθυνο. Με πήραν στην πορεία να γυρίσω πίσω και ο ίδιος 'μάγκας' μου έλεγε μετά ότι δεν είπε να φύγω, αλλά να πάω πιο πέρα κτλ...
- Πάρε άλλο ένα καλό μιας και σου αρέσουν:
-
ΥΓ. Το στοίχημα πάει ή κάνουμε την πάπια; Δημόσια και με βίντεο. Από πίσω θα τραβάω, δε θα φαίνεται πρόσωπο, οπότε κανένα πρόβλημα. Αφού έχεις δίκιο και θα με ξεφτιλίσεις, γιατί δεν το δοκιμάζουμε;
'...κάνουμε την πάπια... στοίχημα ποτάκι...' Ρε Πιπίνε, πόσων χρόνων είσαι;
Ειλικρινά πάντως (και δεν σου κάνω πλάκα), δεν έχω την παραμικρή επιθυμία να σε ξεφτυλίσω. Δυστυχώς κάνεις εξαιρετική δουλειά από μόνος σου:
...δεν είμαι κατά του να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, μιας και οι συνθήκες αναγκάζουν τους περισσότερους να το κάνουν, είναι κάτι που προσωπικά ΔΕΝ κάνω εκτός και αν:
α) Βρεθώ σε απόγνωση
β) Έχει τρόπο να ανέβω και να κατέβω ομαλά = ράμπα ή πολύ πολύ χαμηλό κράσπεδο
γ) Δεν ενοχλεί σοβαρό αριθμό ατόμωνΔιάβασε και πάλι αυτά που έχεις γράψει. Αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι λάθος...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει να κουραζει ολη αυτη η υπαραναλυση που κανεις σε ολα σου τα ποστ ,μας γραφεις τι ειχε το τσαντακι την αξια του καθενος αντικειμενου,πως θα το ξαναβρεις ,η δικαιολογηση καθε ενεργειας σου κλπ.Τουλαχιστον εμενα με κουρασε.Αλλα μαλλον ειμαι ο μονος παραξενος εδω μεσα.Λογικό μεν όπως το γράφεις, αλλά... βλέπεις που πολλοί βρίσκουν πάτημα και χρησιμοποιούν το παραμικρό που δεν φαντάζομαι να εξηγήσω;
...και καταλήγω στο ότι είναι ζώον γιατί είδε ότι πήρα τα κινητά από μέσα και έπρεπε να καταλάβει ότι πηγαίνω για διασκέδαση οπότε δε θα βρει ούτε χρήματα.
Συμφωνούμε κατ' αρχήν ότι αυτό είναι μια δική σου υπόθεση;
Δική μου υπόθεση μεν, αλλά γιατί να διαφέρω από τους υπόλοιπους 50 που έκαναν το ίδιο στην ίδια περιοχή; Και αν ήταν σε θέση να βλέπει τι έβαζα πίσω, μιας και πήγε απευθείας εκεί, γιατί δεν ήταν σε θέση να με δει να μιλάω στο κινητό έξω από το αυτοκίνητο όταν έφευγα = no cell, no money;
Πιπινεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Πες αλευριιιιιιιιιιιιι!!!
Το χαρακωμα σε περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(μη βρεθεις μονο μπροστα μου γιατι δε κολωνω να το κανω!!!)
Ευχαριστώ.
το Θεο που μπορουμε να σε ακουμε με τις π@π@ριες που λες...
Μπα, δε νομίζω να το κάνεις. Βασικά φοβισμένος είσαι και δεν το ξέρεις. Χρειάζεσαι κι εσύ επιβεβαίωση, να ανήκεις σε ένα σύνολο, έστω και το σύνολο του forum των 4Τροχών.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει να κουραζει ολη αυτη η υπαραναλυση που κανεις σε ολα σου τα ποστ ,μας γραφεις τι ειχε το τσαντακι την αξια του καθενος αντικειμενου,πως θα το ξαναβρεις ,η δικαιολογηση καθε ενεργειας σου κλπ.Τουλαχιστον εμενα με κουρασε.Αλλα μαλλον ειμαι ο μονος παραξενος εδω μεσα.Καλό παιδί είναι. Ανοιχτό βιβλίο. Έχει μοναχά λιγάκι άγριες γωνίες που οφείλονται στην κοινωνική απομόνωση (παρά τις δηλώσεις του περί του αντιθέτου).
Ναι, δυστυχώς στο forum νιώθω απομόνωση. Οι υπόλοιποι θεωρούν αυτόν που έκλεψε το τσαντάκι φυσιολογικό κι εμένα ζώον που ανέβασα το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο. Δεν πειράζει... καταλαβαίνω... έχω ακούσει πολλά στη ζωή μου.
Πού το θυμήθηκες αυτό; Πολύ ωραία ταινία. Χρόνια είχα να τη δω. Να κάτι να κάνω το βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Το θέμα είναι ποιος είσαι εσύ. Ο 1ος ή ο 2ος; Γιατί ο Λογοθετίδης είμαι εγώ 100%.
Ωχ, ωχ, ωχ... Ξεδιπλώνεται το σεντόνι...
Έτοιμόόόό...!!!
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ΥΓ. Το στοίχημα πάει ή κάνουμε την πάπια; Δημόσια και με βίντεο. Από πίσω θα τραβάω, δε θα φαίνεται πρόσωπο, οπότε κανένα πρόβλημα. Αφού έχεις δίκιο και θα με ξεφτιλίσεις, γιατί δεν το δοκιμάζουμε;
'...κάνουμε την πάπια... στοίχημα ποτάκι...' Ρε Πιπίνε, πόσων χρόνων είσαι;
Ειλικρινά πάντως (και δεν σου κάνω πλάκα), δεν έχω την παραμικρή επιθυμία να σε ξεφτυλίσω. Δυστυχώς κάνεις εξαιρετική δουλειά από μόνος σου:
...δεν είμαι κατά του να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, μιας και οι συνθήκες αναγκάζουν τους περισσότερους να το κάνουν, είναι κάτι που προσωπικά ΔΕΝ κάνω εκτός και αν:
α) Βρεθώ σε απόγνωση
β) Έχει τρόπο να ανέβω και να κατέβω ομαλά = ράμπα ή πολύ πολύ χαμηλό κράσπεδο
γ) Δεν ενοχλεί σοβαρό αριθμό ατόμωνΔιάβασε και πάλι αυτά που έχεις γράψει. Αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι λάθος...
Ξεφτίλα ή όχι... το στοίχημα ΔΕΝ το βάζεις. Υπεκφυγή 100%. Ή έχω δίκιο ή δεν έχω. Αν εμποδίζω, να το δεχθώ. Αν δεν εμποδίζω όμως, γιατί να δεχθώ τη μομφή σου; Προσωπικά, πιστεύω ότι προσπαθείς να το αποφύγεις γιατί θα φανεί πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεσαι.
Ευχαριστώ.
-
Πού το θυμήθηκες αυτό; Πολύ ωραία ταινία. Χρόνια είχα να τη δω. Να κάτι να κάνω το βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Το θέμα είναι ποιος είσαι εσύ. Ο 1ος ή ο 2ος; Γιατί ο Λογοθετίδης είμαι εγώ 100%.
Εγώ είμαι ο τρελός που λέει προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός...
Βασικά -χωρίς να θέλω να πάρω μέρος στην ανάλυση που έχετε πιάσει- δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να δικαιολογείς/τεκμηριώνεις τις όποιες παρανομίες κάνεις.
Εννοείται ότι ουδείς αναμάρτητος (ειδικά εγώ) αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε να αναγνωρίζουμε ότι κάνουμε λάθος.
Μου θυμίζεις ένα τύπο που πήγε να με σκοτώσει βγαίνοντας σε κεντρικό ενώ έβλεπε ότι ερχόμουνα. Ευτυχώς πήγαινα το πολύ με 50-60 και μπόρεσα να τον αποφύγω (και ευτυχώς βρέθηκε αλάνα για να κάνω τον ελιγμό και όχι κάποιο παρκαρισμένο).
Επειδή τον μούτζωσα (το λιγότερο) ήρθε και μου ζήταγε μεν χεσμένος δε τα ρέστα ότι και καλά έτρεχα... (περιττό να αναφέρω ότι αν έτρεχα θα είχαμε γίνει βίδες γιατί βγήκε σε σημείο με πολύ καλή ορατότητα)
Δεν είναι κακό να αναγνωρίσεις ότι κακώς πάρκαρες στο πεζοδρόμιο (κάτι που όλοι έχουμε κάνει ειδικά μεταμεσονύκτιες ώρες). Το επιχείρημα 'βρίσκομαι σε απόγνωση' δεν νομιμοποιεί αυτό που έκανες (και που έχουμε κάνει όλοι κατά καιρούς). -
Ή έχω δίκιο ή δεν έχω.Σ'αυτό, έχεις δίκιο.
-
Δεν είναι θέμα δικαιολόγησης. Είναι θέμα επεξήγησης. Και εννοείται ότι είναι παρανομία μεν, αλλά ενόχληση δεν μπορεί να είναι εφόσον κανείς δεν ενοχλείται. Σαν να μου λες ότι στην Ε.Ο. που πας με 200 επειδή δεν τηρείς το νόμο, ενοχλείς και κάνεις κακό σε κάποιον. Αφού δεν... πώς να το κάνουμε;
Ευχαριστώ.
-
Ναι οκ. Εγώ έχω το πρόβλημα. Σου απαντάω λοιπόν κι εγώ ναι σε ότι γράφεις, για να μη σε στεναχωρήσω βραδιάτικα.
Το ότι η πλειοψηφία όσων διαβάζουν αυτά που γράφεις, έχουν να λένε για τις παρανομίες σου και τον τρόπο που τις υπερασπίζεσαι 'νομίζοντας' ότι είσαι σωστός, δεν σε προβληματίζει;
Περί μπηχτής αναφερόμουν στο ότι δεν θα ήταν ηθικό να σε γράψει
Ακριβώς. Το νόμιμο, δεν είναι και ηθικό. Αν με γράψει γιατί είμαι στο πεζοδρόμιο και 'εμποδίζω', τη στιγμή που το πεζοδρόμιο είναι κλειστό από ευθύνη άλλων (Δήμος που δεν κόβει δέντρα, ΔΕΗ, ιδιοκτήτες ακινήτων κτλ κτλ), δε σημαίνει ότι είναι και ηθικός. Όπως έχω γράψει και σε άλλη περίπτωση, κάποτε πήγαν να με γράψουν για ταχύτητα (98 σε όριο 80), τη στιγμή που με προσπερνούσε ένα φορτηγό. Νομικά, είχαν δίκιο, γιατί αυτό είδαν στο ραντάρ (Χ μπάντα με 13 deg άνοιγμα δέσμης). Ηθικά, ήταν εντάξει τη στιγμή που έβλεπαν το φορτηγό να με προσπερνάει; Ευτυχώς, ένας πιτσιρικάς κατάλαβε και με άφησε να φύγω.Στην παρανομία στον ΚΟΚ δεν υπάρχει νόμιμο και ηθικό και ούτε χωρούν διακρίσεις. Έκανες την παρανομία τέλος. Ξέρεις εκ των προτέρων πως υπάρχουν συνέπειες (όσο άδικο και αν μας φαίνεται κάποιες φορές αυτό).
-
Δική μου υπόθεση μεν, αλλά...Ώπα φρένο. Έκανες λοιπόν μια αυθαίρετη υπόθεση. Κοίτα τώρα πόσο χειρότερο το κάνεις παρακάτω:
...γιατί να διαφέρω από τους υπόλοιπους 50 που έκαναν το ίδιο στην ίδια περιοχή;
Αυτό λέγεται επίκληση πλειοψηφίας και είναι λογικό σφάλμα. Μορφωμένο παιδί είσαι, τα ξέρεις. Και το κακό είναι πως συνεχίζεις
...Και αν ήταν σε θέση να βλέπει τι έβαζα πίσω, μιας και πήγε απευθείας εκεί, γιατί δεν ήταν σε θέση να με δει να μιλάω στο κινητό έξω από το αυτοκίνητο όταν έφευγα = no cell, no money;
Μπορεί να πήγε κατ' ευθείαν εκεί διότι είχε πιο μικρό τζαμάκι ευκολότερο για σπάσιμο. Ή να ήταν πιο σκοτεινά. Ή για χίλιους δυο άλλους λόγους. Εσύ, απ' τις χίλιες πιθανότητες κόλλησες πως σε παρακολουθούσε όλη την ώρα.
Θα μπορούσα να συνεχίσω με τις υποθέσεις σου. Οι οποίες είναι κομμένες και ραμμένες για να φτάσεις στην πολυπόθητη δημοσιοποίηση της λίστας των χαμένων σου αντικειμένων. Επιμένω σ' αυτό.
-
Βρε σεις, τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια σας πείραξαν;
Μόλις γύρισα από μία βόλτα ποδαράτη σε Θησείο / Γκάζι κλπ..
Εκεί - στο Γκάζι - έχει καταστρατηγηθεί η έννοια του πεζοδρομίου, αλλά και σε μερικές περιπτώσει και του δρόμου, όχι από αυτοκίνητα, αλλά από τα άπειρα τραπεζάκια από τα διάφορα εστιατόρια/μπαράκια whatever...Αναγκαζόμασταν να κατέβουμε στον δρόμο διότι τα πεζοδρόμια ήταν φίσκα από τα τραπεζάκια.... Αλήθεια, γιατί κάποιος (δήμος? αστυνομία?) δεν κάνει κάνει κάτι ώστε να μπορείς να περπατάς σαν άνθρωπος στο προβλεπόμενο κομμάτι???
-
Και εννοείται ότι είναι παρανομία μεν, αλλά ενόχληση δεν μπορεί να είναι εφόσον κανείς δεν ενοχλείται.
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις ποτέ. Και στην Ε.Ο αν πας με 200 και βρεις μπροστά σου σε καμπή τρακαρισμένο (και άρα ακινητοποιημένο) και γίνετε όλοι μαζί μια ωραία σούπα θα τα βάλεις με το νόμο των πιθανοτήτων;
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έχει τόσο ψαχνό το συγκεκριμένο θέμα...
-
Μπα, δε νομίζω να το κάνεις. Βασικά φοβισμένος είσαι και δεν το ξέρεις. Χρειάζεσαι κι εσύ επιβεβαίωση, να ανήκεις σε ένα σύνολο, έστω και το σύνολο του forum των 4Τροχών.
Αυτο ειναι σοφισμα... Τεσπα δεν αξιζει να ασχολουμαι με Ελληναραδες σαν εσενα... Και πολυ εκταση δοθηκε σε αυτο το θεμα (spam βλεπεις!)...
Chao!
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ώπα φρένο. Έκανες λοιπόν μια αυθαίρετη υπόθεση. Κοίτα τώρα πόσο χειρότερο το κάνεις παρακάτω:Όχι τόσο αυθαίρετη θα έλεγα. Λογικότατη και φυσιολογικότατη αν σκεφθούμε τη συνέχεια.
Αυτό λέγεται επίκληση πλειοψηφίας και είναι λογικό σφάλμα. Μορφωμένο παιδί είσαι, τα ξέρεις. Και το κακό είναι πως συνεχίζεις
Αυτό λέγεται κοινή λογική. Όσοι πάρκαραν εκεί, πήγαιναν για ποτό. Κάτοικοι εκεί δεν υπάρχουν αφού τα σπίτια είναι παλιά και παρατημένα στο έλεος του Θεού, γι' αυτό και το πρωί αν πας είναι τελείως άδειο το σημείο. Το ξέρουν όλοι αυτό και προφανώς και ο ναρκομανής που μένει στο ερειπωμένο σπίτι.
Μπορεί να πήγε κατ' ευθείαν εκεί διότι είχε πιο μικρό τζαμάκι ευκολότερο για σπάσιμο. Ή να ήταν πιο σκοτεινά. Ή για χίλιους δυο άλλους λόγους. Εσύ, απ' τις χίλιες πιθανότητες κόλλησες πως σε παρακολουθούσε όλη την ώρα.
Θα μπορούσα να συνεχίσω με τις υποθέσεις σου. Οι οποίες είναι κομμένες και ραμμένες για να φτάσεις στην πολυπόθητη δημοσιοποίηση της λίστας των χαμένων σου αντικειμένων. Επιμένω σ' αυτό.
Καταρχάς, ας το πάρουμε από την αρχή. Στην ίδια ακτίνα, υπήρχαν 5-6 ΙΧ που θα μπορούσε άνετα να σπάσει, αφού δεν είχαν μεμβράνες. Το ότι διάλεξε το δικό μου ας το θεωρήσουμε ότι ήταν αποτέλεσμα σκοταδιού και απόκρυψης που προσφέρουν οι μεμβράνες, έστω και αν ήταν πιο δύσκολο να το σπάσει λόγω μεμβράνης (έκοψε το χέρι του και γέμισε το αυτοκίνητο αίματα, μην το ξεχνάς αυτό).
Το ότι πήγε κατευθείαν εκεί και δεν έψαξε τίποτε άλλο σε όλο το αυτοκίνητο, πόσο λογικό το βρίσκεις; Αν θες να σπάσεις ένα αυτοκίνητο, σπας το μικρό τζάμι, κόβεις το χέρι σου για να κατεβάσεις το παράθυρο (ο συναγερμός χτύπησε 100% γιατί όταν μπήκα μέσα άναβε το λαμπάκι), μπαίνεις μέσα από το παράθυρο (πατημασιά πόρτα και πίσω κάθισμα) και δεν κοιτάς τίποτε άλλο εκτός από πίσω στο πορτμπαγκάζ; Τον ανιχνευτή δεν τον είδε; Το στερεοφωνικό; Τους φορτιστές; Όλα ήταν εμφανή και το τσαντάκι το μόνο που ήταν στο πορτμπαγκάζ. Δηλαδή εσύ μπαίνεις στο πίσω κάθισμα και κοιτάς πίσω και όχι μέσα στο αυτοκίνητο; Πώς το φαντάστηκε ότι ήταν πίσω κάποιο αντικείμενο και μάλιστα το είδε κιόλας στο απόλυτο σκοτάδι, ενώ είναι μαύρο;
Καμία σχέση, λοιπόν, με αυτά που γράφεις. Είμαι 100% σίγουρος ότι παρακολουθούσε και δε διάλεξε το αυτοκίνητο τυχαία. Μέσα στο ερείπιο είχε σημάδια ανθρώπινα. Και μόνο για την ανάγκη του να είχε πάει αρκεί, θα με έβλεπε από ψηλά με άνεση.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης StarAlliance έγραψε:
Αυτο ειναι σοφισμα... Τεσπα δεν αξιζει να ασχολουμαι με Ελληναραδες σαν εσενα... Και πολυ εκταση δοθηκε σε αυτο το θεμα (spam βλεπεις!)...
Chao!
Όπως θέλεις το παίρνεις. Και καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι μαζί μου, που ασχολείσαι δηλαδή. Άκου ελληναράς... Με συγχωρείς Ευρωπαίε πολιτισμένε, έχω να πάω να βομβαρδίσω μία χώρα τώρα... να τους μάθω πολιτισμό...!!!
Ciao...!!!
-
Θέλει πολύ σκέψη ότι θα σε δούνε να κρύβεις τα πράγματα πίσω και θα σπάσουν το αμάξι για να τα πάρουν;
Τα πράγματα τα τακτοποιείς όταν ξεκινάς ώστε να μη χρειάζεται να τα βάλεις πίσω όταν φτάσεις.
Αν δεν τα έχεις βάλει πίσω τα παίρνεις μαζί σου. Ιδίως σε πάρκινγκ σουπερμάρκετ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]