-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καλά ντε..μια κουβέντα είπαμεΕνταξει σε συγχωρω
-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Δεν ειχαν αλλαγμενα φωτα, απο οτι ειδα ταιριαζανε, αν και δεν τα ξερω αυτα τα αυτοκινητα, μονο ηταν προφυλαγμενα με ταινια!
ΣπυροςΜήπως δεν το εννοούσε κυριολεκτικά ο Κώστας??????
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν ειχαν αλλαγμενα φωτα, απο οτι ειδα ταιριαζανε, αν και δεν τα ξερω αυτα τα αυτοκινητα, μονο ηταν προφυλαγμενα με ταινια!
XAXAXAXA!!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Όντως δεν το είπα κυριολεκτικά...
Το τελευταίο που θα με πείραζε να άλλαζε κάποιος σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι τα φώτα
-
ΣπυροςΦίλε Σπύρο, μάλλον λείπεις πολλά χρόνια στην Σουηδία
-
Ισως, ακομα δεν καταλαβαινω τι εννοειτε παιδες!
Σπυρος -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ΣπυροςΦίλε Σπύρο, μάλλον λείπεις πολλά χρόνια στην Σουηδία
Οκ, εγώ εννοούσα ότι το να βάζεις κομπρέσορες αλλά ακόμα και να τα βάζεις σε πίστα...είναι ιεροσυλία....αυτο εννοούσα με την έκφραση 'τους άλλαξαν τα φώτα'
-
Ισως, ακομα δεν καταλαβαινω τι εννοειτε παιδες!
Σπυρος'Αλλάζω τα φώτα σε κάτι' είναι έκφραση που σημαίνει: 'φέρομαι άσχημα σε κάτι', σε γενικές γραμμές. Αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εκφράσεις: 'του αλλάζω τα βάρδουλα', 'το ξεσκίζω', 'το σπάω', 'το ξεχαρβαλώνω' κλπ.
-
χαχαχαχαχιχιχι
Ωραια, καταλαβα τωρα, σαν κατι να μου θυμισε τωρα αυτη η εκφραση!
Εγω παντως δεν βρισκω λαθος να τους βαζουν κομπρεσσορες και να τα βαζουν στην πιστα!Σιγουρα πολλοι απο αυτους εχουν και ενα οριγκιναλ στο γκαραζ τους!
Χαιρετησματα
Σπυρος -
EΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ C2 1.6 ?
-
Ο χρήστης f15 έγραψε:
EΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ C2 1.6 ?Νομίζω πως είσαι ο πρώτος στο forum, οπότε θα επιβαρυνθείς με την αγγαρεία να μας πεις τις εντυπώσεις σου.
-
bugΑπ' ότι είδα στο μάνιουαλ του ΑΧ όλοι οι κινητήρες TU έχουν την ίδια ρύθμιση στο διάκενο των βαλβίδων: 0,20mm εισαγωγής, 0,40mm εξαγωγής δεν πρέπει το 205 να αποτελεί εξαίρεση.
Αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το 205 καλό είναι να αγοράσεις ένα manual της Haynes.[/quote]Ευχαριστω,εστω και καθυστερημενα.Manual εχω για το σαξο μου του οποιου το μοτερ ειναι σχεδον ιδιο με του 205,αρα δεν χρειαζεται.Μονο για τα διακενα ειχα απορια....
-
Ο χρήστης f15 έγραψε:
EΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ C2 1.6 ?Νικόλα ...κλασική ερώτηση πλέον...
-
Πω πω ο 'παππούς' στροφιλίκια...
-
Αν και η ιδεα έχει ξαναπέσει, τι λέτε για μια Citroenoσυνάντηση??
-
Η ξανθούλα μου δεν θα ειναι καλα για πολύ... θέλει αλλαγή η τρόμπα υψηλής πίεσης... 600 ευρώ μου είπαν για καινουργια και τώρα ψάχνω για μεταχειρισμένη.....
Σύμφωνω και εγώ με εκείνο το meeting. Αλλά θα είμα αθήνα μέχρι και το Σάββατο
-
Noμίζω ότι είναι λάθος εποχή...αφήστε να περάσει το καλοκαίρι...άδειες γαρ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Noμίζω ότι είναι λάθος εποχή...αφήστε να περάσει το καλοκαίρι...άδειες γαρ!Να πεσει και η θερμοκρασια λιγο
-
Μάλλον μόνος θα είμαι τον Αύγουστο στην Αθήνα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μάλλον μόνος θα είμαι τον Αύγουστο στην ΑθήναNot quite...
CITROËN FORUM