-
Μηπως γνωριzει κανεις κανενα ωραιο μερος κοντα στη θαλασσα ποu να εχει και διχωρα δωματια απο Ζαχαρω - Κυπαρισσια μερια;
-
Όλη η παραλίακή ζώνη από Πάτρα και κάτω έχει πολύ όμορφες γωνιές. Ειδικά στην περιοχή που θέλεις, υπάρχει η Σκαφιδιά και το Κατάκολο δίπλα στον Πύργο και κολλητά σε αυτό η Σπιάντζα και η Κυανή Ακτή. Φυσικά και ο Καϊάφας είναι εξαιρετικό μέρος, αν και έχω να πάω πριν τις πυρκαγιές του 2007. Επίσης αρκετά καλά είναι και στο Καλό Νερό. Έχει εξαιρετικές παραλίες εκεί κοντά, αλλά από ενοικιαζόμενα μέτρια πράγματα...Λίγο πιο κάτω υπάρχουν και τα Φιλιατρά.
Απ όλα αυτά μάλλον θα επέλεγα να μείνω κάπου στον κολπο του Πύργου (δλδ στα πρώτα που ανέφερα), γιατί έχει ποικιλία και είναι κοντά σε αρκετές περιοχές (πχ Ολυμπία)
-
@Ιταλογνώστες
Επιλογή για Αύγουστο. Μόντενα ή Σαν Ρέμο, Πόρτο Φίνο κλπ.
Πείτε γιατί αντί για Πορτο Φίνο με βλέπω για Πόρτο Ράφτη... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@Ιταλογνώστες
Επιλογή για Αύγουστο. Μόντενα ή Σαν Ρέμο, Πόρτο Φίνο κλπ.
Πείτε γιατί αντί για Πορτο Φίνο με βλέπω για Πόρτο Ράφτη...Οπου και να πάς σε παραλιακά μέρη της Ιταλίας τον Αυγουστο, υπάρχει θέμα. Ειναι ο απόλυτος μήνας των αδειών-διακοπών (vacanze di ferragosto), πολύ χειρότερα (κατ' αναλογία) απο την κατάσταση τον Αυγουστο στην Ελλάδα.
Ομως τα μέρη δεν 'δένουν' μεταξύ τους, αφού η Modena δεν εχει σχέση με θάλασσα. Εσύ τί ψάχνεις, για να σε καθοδηγήσω (με όσα βέβαια ξέρω) καλύτερα. -
Βασικά είδα κάτι ξενοδοχειάκια στο Σαν Ρέμο και στα πέριξ κωλοχώρια, μούρλια και όχι πανάκριβα. Παίζει και ένας μπάρμπας του αισθήματος στην Ιταλία και θα μπορεί να μας βρει κάτι αλλά πιο πολύ ρωτάω για το θέμα που είπες. Επειδή ψηνόμουνα και για τη γαλλική εκδοχή του θέματος αυτά που μου είπαν για πανζουρλισμό, κίνηση κλπ με απωθούν.
Για εκεί θέλει αεροπλάνο μέχρι Μιλάνο και μετά παίζει τρένο κλπ ή πας με αμάξι; -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Μηπως γνωριzει κανεις κανενα ωραιο μερος κοντα στη θαλασσα ποu να εχει και διχωρα δωματια απο Ζαχαρω - Κυπαρισσια μερια;Αν αποφασίσεις να μείνεις στην Ηλεία, όπως προτείνει ο thymios, συμβουλέψου κατ' αρχήν τον τουριστικό οδηγό και τη σελίδα visitilia.gr.
-
Βασικά είδα κάτι ξενοδοχειάκια στο Σαν Ρέμο και στα πέριξ κωλοχώρια, μούρλια και όχι πανάκριβα..............
Για εκεί θέλει αεροπλάνο μέχρι Μιλάνο και μετά παίζει τρένο κλπ ή πας με αμάξι;Για τα τρένα, στη διαδρομή σου Milano-San Remo αλλά και αλλού στην Ιταλία, κοιτάς εδώ. Εννοείται ότι πάς και με αμάξι, αλλά θα δυσκολευτείς εξαιρετικά απο κίνηση και ειδικά στάθμευση, ενώ η πόλη ειναι μικρότερη απο το Λουτράκι.
Το ίδιο και χειρότερα ισχύουν για Portofino. Γενικά, δεν μου άφησαν τρομερές εντυπώσεις , σε αντίθεση με Cannes - Monaco-Monte Carlo- Saint Tropez.
Σκέφτηκες να πάς Como -Lugano? .....
Τη Modena θα την αντιπαρέβαλα με Padova, που είναι πιό τουριστικά-όμορφα, + κάθε 20 λεπτά διαθέτει τρένο που κάνει 20 λεπτά για Venezia .
Λέμε τώρα...... -
Παίδες εντελώς ενημερωτικά και για νησιά που ψάχνω... Στην εξωτική Σέριφο... Το δίκλινο ενοικιαζόμενο παίζει από 100-130 ευρώ και μάλιστα 2 που πήρα ήταν κλεισμένα μέχρι και 23 Αυγούστου. Πού; Στη Σέριφο...
Κρίση... με πιάνει κρίση...
dbeko θενξ για τις πληροφορίες. Λέει να τολμήσω να παω οδικώς με super fast ferries να με πας και να με φέρεις ή καλύτερα αεροπλάνο+ενοικιαζόμενο; Η δεύτερη επιλογή είναι σίγουρα πιο ακριβή αλλά δεν ξέρω αν η πρώτη είναι υπερβολικά της ταλαιπώριας. -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Μηπως γνωριzει κανεις κανενα ωραιο μερος κοντα στη θαλασσα ποu να εχει και διχωρα δωματια απο Ζαχαρω - Κυπαρισσια μερια;Sorry για το off topic αλλά είχατε μετακομίσει οικογενειακώς Ελβετία ή Βέλγιο αν θυμάμαι σωστά;
Αν είναι εύκολο να μας γράψεις λίγα πράγματα (σε κάποια πιο κατάλληλη ενότητα) για το πως κυλάει εκεί η ζωή, πως είναι η καθημερινότητα και διαφορές από τη ζωή εδώ (πιστεύω θα ενδιαφέρει κι άλλους).
Με το καλό να επιστρέψετε Ελλάδα για διακοπές και καλά να περάσετε.
-
.........Λέει να τολμήσω να παω οδικώς με super fast ferries να με πας και να με φέρεις ή καλύτερα αεροπλάνο+ενοικιαζόμενο; Η δεύτερη επιλογή είναι σίγουρα πιο ακριβή αλλά δεν ξέρω αν η πρώτη είναι υπερβολικά της ταλαιπώριας.'Τολμήσω' δεν υπάρχει. Ειναι ακίνδυνα-όμορφα οδικά.
Και αν πάς οπωσδήποτε Milano, σε πληροφορώ ότι το Super Ancona + οδικά Milano, θα σε βάλει μέσα καμμιά 100 ευρώ στο πήγαινε -έλα, σε σύγκριση Αερο/ Αθήνα- Milano -Αθήνα.
Υπόψη και το ότι Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα, θέλει 60 ευρώ.
Και θυμίζω: Απο Ιούνιο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, χωρίς καμπίνα, είσαι τελειωμένος, αφού με την άφιξη θα εχεις και να οδηγήσεις. Ούτε να σταθείς όρθιος δεν θα έχει τον Αυγουστο. Και αποφάσισε ΤΩΡΑ, γιατί οι καμπίνες
Στο όλο πακέτο, πάντα αναφερόμενος σε ζευγάρι (2 άτομα), φραγκοδίφραγκα η διαφορά. Ειναι θέμα 'κεφιού' και πολύ περισσότερο χρόνου. Προσωπικά, αν ο χρόνος δεν με περιόριζε , θα πήγαινα οδικά. Μόνο τα μέρη που θα δείς 'αναγκαστικά' στη διαδρομή...
Ας όψεται βέβαια κάπως ο Αύγουστος...
Ξανα -
Θα μιλήσει πρώτα το αίσθημα με το μπάρμπα μπας και έχει κανά κονέ σε εκείνας τας περιοχάς και βλέπωμεν.
'Τολμήσω' δεν υπάρχει. Ειναι ακίνδυνα-όμορφα οδικά.
Πως φαίνεται ο κωλόβλαχος που δεν έχει ξεμυτίσει απ' το χωριό του ε;
-
'Τολμήσω' δεν υπάρχει. Ειναι ακίνδυνα-όμορφα οδικά.
Πως φαίνεται ο κωλόβλαχος που δεν έχει ξεμυτίσει απ' το χωριό του ε;
Ως αστείο, καλό. Ως σκέψη, ούτε να το συζητάς.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μηπως γνωριzει κανεις κανενα ωραιο μερος κοντα στη θαλασσα ποu να εχει και διχωρα δωματια απο Ζαχαρω - Κυπαρισσια μερια;
Sorry για το off topic αλλά είχατε μετακομίσει οικογενειακώς Ελβετία ή Βέλγιο αν θυμάμαι σωστά;
Αν είναι εύκολο να μας γράψεις λίγα πράγματα (σε κάποια πιο κατάλληλη ενότητα) για το πως κυλάει εκεί η ζωή, πως είναι η καθημερινότητα και διαφορές από τη ζωή εδώ (πιστεύω θα ενδιαφέρει κι άλλους).
Με το καλό να επιστρέψετε Ελλάδα για διακοπές και καλά να περάσετε.
Στην Γενευη εχουμε ερθει, τα πραγματα γενικα ειναι πιο ηρεμα και ευκολα, θα γραψω κατι πιο συγκεκριμενο σε καποιο αλλο θεμα
-
delete
-
Παίδες εντελώς ενημερωτικά και για νησιά που ψάχνω... Στην εξωτική Σέριφο... Το δίκλινο ενοικιαζόμενο παίζει από 100-130 ευρώ και μάλιστα 2 που πήρα ήταν κλεισμένα μέχρι και 23 Αυγούστου. Πού; Στη Σέριφο...
Κρίση... με πιάνει κρίση...
dbeko θενξ για τις πληροφορίες. Λέει να τολμήσω να παω οδικώς με super fast ferries να με πας και να με φέρεις ή καλύτερα αεροπλάνο+ενοικιαζόμενο; Η δεύτερη επιλογή είναι σίγουρα πιο ακριβή αλλά δεν ξέρω αν η πρώτη είναι υπερβολικά της ταλαιπώριας.Εχει αεροδρομιο η Σεριφος;
-
θελω τη συμβουλη σας.. σε διακοπες σε νησι καλυτερα να μην παρω καλο αυτοκινητο μαζι μου εε?
(στριμωξιδι σε καραβι, παραλιες κτλ)
θα μου βγαλει ομως τη μεση το ψιτροεν..
-
εξαρτάται από το πόσο 'ψείρας' είσαι.
Αλάτια, χώματα, άμμοι, κανάς χωματόδρομος, λογικά είναι στο πρόγραμμα. Για ποιο νησί μιλάς; -
λεω για ζακυνθο
βασικα το καραβι ειναι το προβλημα , την αλλη φορα που ειχα βαλει το s3 σε καραβι για κεφαλονια με ειχαν πιασει υστεριες οταν εβλεπα ποσο κοντα ερχονταν αλλα πραγματα στο αυτοκινητο μου
το ιδιο το νησι δεν ηταν τοσο προβλημα
βεβαια απο την αλλη με το ψιτροεν δεν εχω προβλημα να το κανω σταβλο και να χωνω την αμμο με το κιλο μεσα
επισης για μικρες αποστασεις δεν πολυενοχλει
ομως σκεφτομαι ποσο επιπονο θα ειναι το ταξιδι μεχρι τη κυλληνη, γιατι δεν ειναι για ταξιδια το c2μαλλον πρεπει να ζητησω απο τον πατερα μου το κλιο που καιει και τη λιγοτερη βενζινη
τωρα που το σκεφτομαι ποιο s3? θα καψει το κωλο του και με τιμες βενζινης νησιων θα παω ακλαφτος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λεω για ζακυνθοβασικα το καραβι ειναι το προβλημα , την αλλη φορα που ειχα βαλει το s3 σε καραβι για κεφαλονια με ειχαν πιασει υστεριες οταν εβλεπα ποσο κοντα ερχονταν αλλα πραγματα στο αυτοκινητο μου
βεβαια απο την αλλη με το ψιτροεν δεν εχω προβλημα να το κανω σταβλο και να χωνω την αμμο με το κιλο μεσα
ομως σκεφτομαι ποσο επιπονο θα ειναι το ταξιδι μεχρι τη κυλληνη, γιατι δεν ειναι για ταξιδια το c2
Και για Ζακυνθο τα πραγματα δεν πανε πισω τα κολλανε μεταξυ τους (συγκεκριμμενα ειναι ενα βημα πριν). Παρε το ΚΤΕΛ http://www.ktel-zakynthos.gr/
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λεω για ζακυνθοβασικα το καραβι ειναι το προβλημα , την αλλη φορα που ειχα βαλει το s3 σε καραβι για κεφαλονια με ειχαν πιασει υστεριες οταν εβλεπα ποσο κοντα ερχονταν αλλα πραγματα στο αυτοκινητο μου
επισης για μικρες αποστασεις δεν πολυενοχλει
ομως σκεφτομαι ποσο επιπονο θα ειναι το ταξιδι μεχρι τη κυλληνη, γιατι δεν ειναι για ταξιδια το c2μαλλον πρεπει να ζητησω απο τον πατερα μου το κλιο που καιει και τη λιγοτερη βενζινη
τωρα που το σκεφτομαι ποιο s3? θα καψει το κωλο του και με τιμες βενζινης νησιων θα παω ακλαφτος
Καλυτερα μιας και εχεις 'βολικο' αυτοκινητο μη παρεις το 'καλο' για να περασετε εσυ και η παρεα σου ξεγνοιστα και χωρις γκρινιες τις διακοπες σας.
Διακοπες 2010/2011